goede prijs voor mijn oude auto en de papier winkel perfect geregeld
Hoi, Fijn dat de toetsing zo soepel is verlopen voor je private lease aanvraag. Heel erg bedankt voor je fijne review! Groetjes Kikki van auto.nl
De auto bevalt mij voor 100%. Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ook over de fouten die ik heb gemaakt. Is allemaal door jullie goed opgepakt en geregeld. Mijn dank voor alles.. Mvg Fred.Nas.
Hoi Fred, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fouten maken is menselijk, gelukkig hebben we alles fijn kunnen oppakken voor je. :) Veel plezier met je nieuwe auto! Groetjes Kikki van auto.nl
Superblij met de Aygo Cabrio Goed telefonisch te woord gestaan ,duidelijke uitleg over waneer de auto werd afgeleverd en hoe alles in zijn werk gaat Helaas duurde de aflevering wat langer als aangegeven op de site maar dit is optijd doorgegeven en prima opgelost Kort samengevat ik ben dik tevreden!
Hoi Wesley, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Heel fijn om te horen. Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van autto.nl
Leuke auto en goede service
Hoi Chiel, Lekker kort en krachtig! En een 10... super! We wensen je veel rijplezier met de auto toe. Groetjes Kikki van auto.nl
Makkelijk bereikbaar, meedenken aan een oplissing , kortom tevreden klant
Hoi Ellen! Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Bedankt voor het delen van je ervaring. Heel veel plezier nog gewenst met je nieuwe auto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Uitstekende communicatie vanaf de eerste (aan)vraag. Daar kan Leaseplan wat van leren (sorry) ! Gekregen wat was beloofd, voor de prijs die was afgesproken op het geplande tijdstip. Auto keurig afgeleverd. Geweldig klantvriendelijk. Voorlopig 100% tevreden en hoop dat dat zo blijft.
Hoi Daan! Bedankt voor het delen van je ervaring. Ik ben blij dat je 100% tevreden bent! En dat je onze klantvriendelijkheid benoemd, daar doen we het voor! Heel veel plezier nog met je nieuwe leaseauto. Groetjes, Stephanie van auto.nl
Hoi Robert! Goede review, kort maar krachtig. Bedankt! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Dank je wel om te vragen hoe de auto bevalt,ik ben er heel blij mee,alles is zo goed geregeld en hij rijdt heerlijk. Met vriendelijke groet Mevr C.Beekman
Hoi Mevrouw Beekman! Wat fijn om te lezen dat je zo blij en tevreden bent met de auto, daar doen we het voor! Heel veel plezier nog gewenst met je nieuwe auto. Groetjes Stephanie van auto.nl
Ruime keus waar voor iedereen wat passend te vinden is. Na je keuze wordt er snel gereageerd en de procedures in gang gezet..,prettig dat er steeds kontact is over de voortgang. Auto wordt naar wens thuis afgeleverd. Top.!
Hoi Alex, Bedankt voor jouw top review, een 10, daar doen we het voor! Ik wens je nog heel veel plezier met jouw nieuwe auto. Groetjes, Stephanie van auto.nl
Service en communicatie aangaande de procedure is duidelijk en prima in orde. Aflevering van de auto is netjes en verzorgd
Hoi Ronald! Bedankt voor je mooie review. Met een 9 zijn we erg blij! Heel veel plezier gewenst met jouw nieuwe auto. Groetjes, Stephanie van auto.nl
Prima geholpen. Goede co.municatie.
Hoi Jan, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat het goed is bevallen. Groetjes Nikki van auto.nl
Ik ben erg blij met de auto en hij rijdt mooi zuinig. Ook reageren jullie heel snel als ik een vraag erover heb. Hopelijk heb ik er 4 jaar veel plezier mee.
Hoi Tomas, Fijn dat het je zo goed bevallen is, daar doen we het voor. Veel plezier met de mooie, zuinige auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Alles precies als omschreven
Hoi Sandra, Kort maar krachtig, bedankt! Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
De levering van mijn bestelde E-2008 verliep helemaal zoals in hun advertentie aangegeven, auto.nl heeft zich netjes aan de vooraf gestelde levertermijn van 2-4 weken gehouden, de auto werd netjes thuisgebracht en er wordt zorgvuldig gecommuniceerd. Dikke pluim!
Hoi Bas, Bedankt voor de dikke pluim, heel fijn dat het zo goed bevallen is. Heel veel plezier met de Peugeot. Groetjes Nikki van auto.nl
Complete informatie en duidelijke voorwaarden, nog los van de vlottelevering van de gewenste auto die persoonlijk thuis werd afgeleverd. Top!
Hoi Loes, Wat leuk om te horen dat je de service/auto helemaal fantastisch vindt! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze lieve woorden met ons te delen. Wij wensen jou nog veel rijplezier toe. Groetjes Kikki van auto.nl
Positief. Uiterst vriendelijk personeel. Werd goed op de hoogte gehouden over de levertijd van de leaseauto. Leaseauto is keurig afgeleverd.
Hoi Patricia, Leuk dat je de vriendelijke service benoemd. Daar doen wij het voor. Bedankt voor het top cijfer! Veel rijplezier. Groetjes Kikki van auto.nl
Ik heb de auto uitgekozen en ik rijd er prima mee. De procedure verliep vlot en de levering ging ook volgens plan.
Hoi Sandra, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn dat alles zo soepel en vlot verlopen is voor je. Wij wensen jou nog enorm veel plezier toe met je nieuwe auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Contact verloopt prettig, snel reactie. Auto binnen de (korte) levertijd geleverd.
Hoi Femke! Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Een 10! Daar zijn we blij mee. Heel veel plezier met jouw nieuwe auto. Groetjes, Stephanie van auto.nl
Auto was er zeer snel, en ben er zeer tevreden mee!
Hoi Tara! Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn dat jouw auto snel leverbaar was, en super om te lezen dat je tevreden bent. Veel veilige kilometers gewenst! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Klantvriendelijk,snelle service,nette mensen die de auto bij je thuis afleveren.Top***
Hoi Petra! Bedankt voor jouw topreview. Wat fijn dat je onze klantvriendelijkheid benoemd, daar doen we het voor! Heel veel plezier met jouw nieuwe auto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
De vriendelijke ervaring met Louman Peugeot Roosendaal is mijn bijzonder goed bevallen , zij hebben mij geholpen met voor ouderen toch wel de omslachtige manier voor een leasecontract af te sluiten . Zodoende ben ik bij jullie terecht gekomen , maar zij hebben alle digitale rompslomp voor mij waargenomen. Wat ik bijzonder op prijs stel
Hoi Geert! Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door de collega's bij Louwman Peugeot Roosendaal. En we nemen jouw feedback zeker mee. Heel veel plezier met jouw nieuwe leaseauto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Kreeg keurige duidelijke informatie over mijn leaseauto. Ook bij telefonisch contact prima geholpen.
Hoi Monique! Bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat onze communicatie keurig en duidelijk was voor je. Heel veel plezier nog gewenst met je nieuwe auto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
In eerste instantie niet onze eerste keus kunnen krijgen, vervolgens helaas nog een aantal keer de op dat moment gewenste auto misgelopen. Achteraf gezien maar goed ook, na contact met klantenservice is men op zoek gegaan naar de voor geschikte auto en we kunnen niet anders zeggen dat we erg blij zijn met de private lease van onze nieuwe gezinsauto: sportieve look en zo goed als nieuw, en dat voor een relatief betaalbaar bedrag, mede dankzij het zuinige verbruik door jonge bouwjaar en hybride systeem. Dank auto.nl!
Hoi Kinga! Bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn dat de auto je zo goed bevalt. Soms kan het wel eens voorkomen dat een auto voor een andere klant akkoord wordt bevonden. Gelukkig kwam er nog een hele mooie auto binnen en konden wij jou die aanbieden. En dat bleek een perfecte match! Heel veel plezier nog gewenst met de auto! Groetjes Stephanie van auto.nl
Binnen 6 weken konden wij gebruik maken van onze lease auto. Alles was goed geregeld.
Hoi Eric! Heel erg fijn om te lezen dat wij jouw gloednieuwe private lease auto zo snel hebben konden afleveren én dat alles goed geregeld was voor je. Heel veel rijplezier gewenst! Groetjes Kikki van auto.nl
Prima en snelle service alleen jammer van terugroep actie. Verder super tevreden met Peugeot E2008
Hoi Ralph! Een 10! Wauw daar zijn we blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe Peugeot. Een terugroepactie is altijd jammer, maar veiligheid staat voorop natuurlijk! Ik wens je nog heel veel veilige en plezierige kilometers toe met jouw nieuwe auto. Groetjes, Stephanie van auto.nl
Lange Dreef 12
4131NH Vianen
Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.