dit is helemaal top

goede prijs voor mijn oude auto en de papier winkel perfect geregeld

• Aflevering van de auto

De auto bevalt mij voor 100%. Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ook over de fouten die ik heb gemaakt. Is allemaal door jullie goed opgepakt en geregeld. Mijn dank voor alles.. Mvg Fred.Nas.

Dik tevreden

Superblij met de Aygo Cabrio Goed telefonisch te woord gestaan ,duidelijke uitleg over waneer de auto werd afgeleverd en hoe alles in zijn werk gaat Helaas duurde de aflevering wat langer als aangegeven op de site maar dit is optijd doorgegeven en prima opgelost Kort samengevat ik ben dik tevreden!

Leuke auto en goede service

Leuke auto en goede service

Zeer klantvriendelijk

Makkelijk bereikbaar, meedenken aan een oplissing , kortom tevreden klant

• Aflevering van de auto

Probleemloos leasen met duidelijke afspraken vanaf dag één !

Uitstekende communicatie vanaf de eerste (aan)vraag. Daar kan Leaseplan wat van leren (sorry) ! Gekregen wat was beloofd, voor de prijs die was afgesproken op het geplande tijdstip. Auto keurig afgeleverd. Geweldig klantvriendelijk. Voorlopig 100% tevreden en hoop dat dat zo blijft.

• Aflevering van de auto

Dank je wel om te vragen hoe de auto bevalt,ik ben er heel blij mee,alles is zo goed geregeld en hij rijdt heerlijk. Met vriendelijke groet Mevr C.Beekman

• Aflevering van de auto

Snelle levering mogelijk uit voorraad

Ruime keus waar voor iedereen wat passend te vinden is. Na je keuze wordt er snel gereageerd en de procedures in gang gezet..,prettig dat er steeds kontact is over de voortgang. Auto wordt naar wens thuis afgeleverd. Top.!

• Aflevering van de auto

Service en communicatie prima in orde

Service en communicatie aangaande de procedure is duidelijk en prima in orde. Aflevering van de auto is netjes en verzorgd

Zeer goede service

Prima geholpen. Goede co.municatie.

• Aflevering van de auto

Fijne auto en goede service

Ik ben erg blij met de auto en hij rijdt mooi zuinig. Ook reageren jullie heel snel als ik een vraag erover heb. Hopelijk heb ik er 4 jaar veel plezier mee.

Perfecte service

Alles precies als omschreven

• Aflevering van de auto

Snelle en accurate levering!

De levering van mijn bestelde E-2008 verliep helemaal zoals in hun advertentie aangegeven, auto.nl heeft zich netjes aan de vooraf gestelde levertermijn van 2-4 weken gehouden, de auto werd netjes thuisgebracht en er wordt zorgvuldig gecommuniceerd. Dikke pluim!

• Aflevering van de auto

Goede informatie, mooie auto, service door persoonlijke aflevering

Complete informatie en duidelijke voorwaarden, nog los van de vlottelevering van de gewenste auto die persoonlijk thuis werd afgeleverd. Top!

Heel erg goed!

Positief. Uiterst vriendelijk personeel. Werd goed op de hoogte gehouden over de levertijd van de leaseauto. Leaseauto is keurig afgeleverd.

• Aflevering van de auto

Ik ben tot nog toe tevreden met mijn auto en de service.

Ik heb de auto uitgekozen en ik rijd er prima mee. De procedure verliep vlot en de levering ging ook volgens plan.

• Aflevering van de auto

Contact verloopt prettig, snel reactie. Auto binnen de (korte) levertijd geleverd.

• Aflevering van de auto

Auto was er zeer snel, en ben er zeer tevreden mee!

Super service

Klantvriendelijk,snelle service,nette mensen die de auto bij je thuis afleveren.Top***

Zeer goede ervaring !

De vriendelijke ervaring met Louman Peugeot Roosendaal is mijn bijzonder goed bevallen , zij hebben mij geholpen met voor ouderen toch wel de omslachtige manier voor een leasecontract af te sluiten . Zodoende ben ik bij jullie terecht gekomen , maar zij hebben alle digitale rompslomp voor mij waargenomen. Wat ik bijzonder op prijs stel

Duidelijke communicatie

Kreeg keurige duidelijke informatie over mijn leaseauto. Ook bij telefonisch contact prima geholpen.

• Aflevering van de auto

Blij met nieuwe, ruimere auto, past perfect na onze recente gezinsuitbreiding

In eerste instantie niet onze eerste keus kunnen krijgen, vervolgens helaas nog een aantal keer de op dat moment gewenste auto misgelopen. Achteraf gezien maar goed ook, na contact met klantenservice is men op zoek gegaan naar de voor geschikte auto en we kunnen niet anders zeggen dat we erg blij zijn met de private lease van onze nieuwe gezinsauto: sportieve look en zo goed als nieuw, en dat voor een relatief betaalbaar bedrag, mede dankzij het zuinige verbruik door jonge bouwjaar en hybride systeem. Dank auto.nl!

Alles goed geregeld.

Binnen 6 weken konden wij gebruik maken van onze lease auto. Alles was goed geregeld.

Prima en snelle service

Prima en snelle service alleen jammer van terugroep actie. Verder super tevreden met Peugeot E2008

Lange Dreef 12

4131NH Vianen

Over auto.nl

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.