Alles prima geregeld door 2 enthousiaste meiden!

Na een aanrijding zat ik opeens zonder auto. Via auto.nl kon ik snel een occasion privat leasen. Dit was de snelste manier om weer een auto te hebben. Alles keurig geregeld. Binnen een week stond mijn fantastische autootje voor de deur! De meiden kwamen hem persoonlijk afleveren. Helemaal mooi glanzend en met een fijne warme trui van auto.nl erbij. Ik ben echt super blij met m'n auto en hoe alles geregeld is!

Mooie auto en makkelijk bestelproces

Ik heb best wat aanbieders van private lease auto’s vergeleken maar ik kwam iedere keer weer op auto.nl terug. Ze hadden een goede actie en ook de reviews waren over het algemeen goed. Wat ook erg prettig was is dat je een vooruitbetaling kon doen waardoor je maandbedrag minder hoog is. Het bestelproces ging verder vlot. Het enige puntje is dat ik langer op mijn auto heb moeten wachten dan op de site stond maar uiteindelijk is alles goed gekomen en ben ik erg blij met de auto.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben heel goed geholpen en de klantvriendelijkheid was super.

• Aflevering van de auto

Duidelijke site, en erg vriendelijke, behulpzame mensen aan de telefoon die je altijd weer prettig te woord staan. En nu inmiddels ben ik al ruim 2 weken als een dol gelukkige vrouw aan het rondrijden.

• Aflevering van de auto

Ik heb een goede ervaring.

Behalve de administratieve ervaring ben ik vol lof..

• Aflevering van de auto

Zeer gemakkelijk en zonder gedoe

Ik had een auto nodig in korte tijd voor werk-woon verkeer. Persoonlijk ben ik zelf helemaal niet van het zoeken van auto’s bij dealers en andere soortgelijke websites (marktplaats). Daarom ben ik zeer blij dat ik auto.nl ben gekomen en gemakkelijk een auto kon selecteren die voldeed aan mijn eisen en wensen.

• Aflevering van de auto

Veel plezier met mijn nieuwe stalen ros.

Het was even wachten maar 2 maanden later ging alles snel goed en duidelijk.

Alles netjes geregeld

Wat ik nog wel als tip wil meegeven doe ook een vloeistof en lucht check Dus banden spanning olie koelvloeistof en dan niet via de boordcomputer

• Aflevering van de auto

Wij zijn zeer goed geholpen in Raamsdonkveer alle lof voor het team en zeker voor Joe. Niets was te veel . Als we een cijfer mogen geven is het een 10.

Goeie ervaring

Mijn ervaring is goed het komt vooral door uw collega Sona bij Peugeot zij heeft alles goed uitgelegd

Uitstekende service

Met Auto.nl een goed contact gehad met name met de klantenservice. Zij namen ook zelf initiatieven indien noodzakelijk.

matig

verkoper was aflevering vergeten

• Aflevering van de auto

Vriendelijk, snelle terugkoppeling en behulpzaam.

Door stagnering uploaden en in orde maken van de juiste documenten verliep ondertussen mijn huidig leasecontract. Daar werd totaal niet moeilijk overgedaan. Ik mocht nog wat langer doorgaan met het leasecontract. Afhandeling nieuwe auto met nieuw contract verliep vlekkeloos. Zeer behulpzaam en direct een reactie als ik vragen had. Zeer tevreden dus.

Perfect geholpen goede uitleg

Een aanrader om zo een auto te kopen groot aanbod . Perfecte klanten behandeling en keurig geleverd.

Niet van toepassing

Ik kan niet beoordelen omdat we alles via de dealer hebben geregeld

Uitstekend en Persoonlijk Geholpen

Tijdens het oriënteren naar een auto ben ik persoonlijk benaderd door Auto.nl. Uitstekend contact, en ondanks wat langere wachttijden aan mijn kant was het geen probleem om de auto kosteloos te reserveren. Na de bevestiging van bestelling ging alles snel en waren alle benodigde documenten binnen een dag binnen. De levering was zoals aangegeven en ben uistekend geholpen en erg blij met de nieuwe auto! Het enige kleine stuk feedback wat ik kan geven is dat de bestellingstijd ietwat onduidelijk gecommuniceerd was. Echter is dit een erg klein minpunt op een verder vlekkeloos proces.

Goede duidelijke service/voorlichting

Fijn contact

Snel antwoord op je vragen, snelle levering.

Blij met auto.nl

Het ging allemaal zo soepel en goed georganiseerd, echt fantastisch. Zelfs in het weekend werden er door auto.nl vervolgstappen gezet om de auto zo snel mogelijk te kunnen leveren. En die snelle levering lukte :-). Nog eerder dan verwacht kreeg ik de verlossende vraag: Wanneer kunnen we m komen afleveren? Ik heb 'm nu twee weken en ben iedere dag blij met mijn auto.nl

correct en klantvriendelijk

Goede informatie m.b.t de procedures voor de aanvraag en aflevering van de leaseauto.

Heel goede ervaring

Duidelijke info constant gekregen telefonisch, via mail en internet!

• Aflevering van de auto

Ik ben heel te vreden tot nu toe.

Hoi, auto.nl is transparant, geen onzin beperkingen dat niemand anders in je auto mag rijden. 14 dagen proeftijd is ook heel sterk . Gewoon goed en netjes bezig met jullie diensten. hou het zo vol. grt,

Mooie auto en makkelijk bestelproces

Ik heb best wat aanbieders van lease auto’s vergeleken en ik kwam eigenlijk iedere keer weer op Auto.nl. terug. Ze hadden een goede actie en goede reviews. Wat ik ook fijn vond is dat je een vooruitbetaling kon doen zodat je maandbedrag minder hoog is. Het bestelproces ging vlot. Het enige puntje is dat ik wel wat langer op mijn auto heb moeten wachten dan op de site stond, maar uiteindelijk is alles goed gekomen en ben ik super blij met de auto!

Lange Dreef 12

4131NH Vianen

Over auto.nl

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.