Na een aanrijding zat ik opeens zonder auto. Via auto.nl kon ik snel een occasion privat leasen. Dit was de snelste manier om weer een auto te hebben. Alles keurig geregeld. Binnen een week stond mijn fantastische autootje voor de deur! De meiden kwamen hem persoonlijk afleveren. Helemaal mooi glanzend en met een fijne warme trui van auto.nl erbij. Ik ben echt super blij met m'n auto en hoe alles geregeld is!
Hoi Barbara, Wat een mooie review, wauw! Fijn dat alles je zo goed is bevallen, daar doen we het voor. Heel veel plezier van de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Ik heb best wat aanbieders van private lease auto’s vergeleken maar ik kwam iedere keer weer op auto.nl terug. Ze hadden een goede actie en ook de reviews waren over het algemeen goed. Wat ook erg prettig was is dat je een vooruitbetaling kon doen waardoor je maandbedrag minder hoog is. Het bestelproces ging verder vlot. Het enige puntje is dat ik langer op mijn auto heb moeten wachten dan op de site stond maar uiteindelijk is alles goed gekomen en ben ik erg blij met de auto.
Hoi Wendy, Bedankt voor jouw mooie review, daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Ik ben heel goed geholpen en de klantvriendelijkheid was super.
Hoi Vincent, Bedankt voor je mooie review. Hier doen we het voor. Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Duidelijke site, en erg vriendelijke, behulpzame mensen aan de telefoon die je altijd weer prettig te woord staan. En nu inmiddels ben ik al ruim 2 weken als een dol gelukkige vrouw aan het rondrijden.
Hoi Hanneke, Wat leuk om te horen dat je de service/auto helemaal fantastisch vindt! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze lieve woorden met ons te delen. Veel rijplezier gewenst! Groetjes Kikki van auto.nl
Behalve de administratieve ervaring ben ik vol lof..
Hoi Frieda, Bedankt voor het achterlaten van een review. Goed dat je een aandachtspunt benoemd, die nemen wij zeker mee. Fijn om te horen dat je ervaring verder helemaal naar wens is. Groetjes Kikki van auto.nl
Ik had een auto nodig in korte tijd voor werk-woon verkeer. Persoonlijk ben ik zelf helemaal niet van het zoeken van auto’s bij dealers en andere soortgelijke websites (marktplaats). Daarom ben ik zeer blij dat ik auto.nl ben gekomen en gemakkelijk een auto kon selecteren die voldeed aan mijn eisen en wensen.
Hoi Bram, Bedankt voor het achterlaten van een review. Rondsurfen waar en wanneer je wilt en geen gedoe of addertjes. Daar staan we inderdaad voor. Fijn om te horen dat dit zo goed is bevallen. Veel rijplezier gewenst! Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Annemarieke, Kort maar krachtig. Fijn dat onze service je zo goed is bevallen. Nog veel plezier gewenst met je nieuwe auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Het was even wachten maar 2 maanden later ging alles snel goed en duidelijk.
Hoi Tim, Wat fijn om te lezen dat je de auto helemaal geweldig vind. We wensen je nog enorm veel plezier met je lease auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Wat ik nog wel als tip wil meegeven doe ook een vloeistof en lucht check Dus banden spanning olie koelvloeistof en dan niet via de boordcomputer
Hoi Sita, Bedankt voor je TOP review. Goed dat je een aandachtspunt benoemd, die nemen wij zeker mee. Vloeistoffen controleren en bijvullen indien nodig is wel één van de checks van onze aflevervoorwaarden. Groetjes Kikki
Wij zijn zeer goed geholpen in Raamsdonkveer alle lof voor het team en zeker voor Joe. Niets was te veel . Als we een cijfer mogen geven is het een 10.
Hoi Ria, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. Veel rijplezier gewenst! Groetjes Kikki van auto.nl
Mijn ervaring is goed het komt vooral door uw collega Sona bij Peugeot zij heeft alles goed uitgelegd
Goedemorgen Gerrel, Wat leuk om te horen dat je de service bij de Peugeot dealer zo goed hebt ervaren! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze lieve woorden met ons te delen. We zullen ze doorgeven aan Sona van Peugeot. Groetjes Kikki
Met Auto.nl een goed contact gehad met name met de klantenservice. Zij namen ook zelf initiatieven indien noodzakelijk.
Hoi Frank, Leuk dat je de fijne contact met de klantenservice benoemd. Daar doen wij het voor. Bedankt voor het top cijfer! Veel rijplezier. Groetjes Kikki van auto.nl
verkoper was aflevering vergeten
Door stagnering uploaden en in orde maken van de juiste documenten verliep ondertussen mijn huidig leasecontract. Daar werd totaal niet moeilijk overgedaan. Ik mocht nog wat langer doorgaan met het leasecontract. Afhandeling nieuwe auto met nieuw contract verliep vlekkeloos. Zeer behulpzaam en direct een reactie als ik vragen had. Zeer tevreden dus.
Hoi Johanna, Wat fijn om te horen dat het je zo goed is bevallen en dat je vlekkeloos over bent gegaan naar een nieuwe auto. Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Een aanrader om zo een auto te kopen groot aanbod . Perfecte klanten behandeling en keurig geleverd.
Hoi Jan, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. Veel plezier met de auto gewenst. Groetjes Kikki van auto.nl
Ik kan niet beoordelen omdat we alles via de dealer hebben geregeld
Hoi Wouter, Bedankt voor het achterlaten van review. De Peugeot lease actie kan inderdaad ook via de fysieke dealer geregeld worden. Wij wensen jou dan ook veel plezier met je nieuwe lease auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Tijdens het oriënteren naar een auto ben ik persoonlijk benaderd door Auto.nl. Uitstekend contact, en ondanks wat langere wachttijden aan mijn kant was het geen probleem om de auto kosteloos te reserveren. Na de bevestiging van bestelling ging alles snel en waren alle benodigde documenten binnen een dag binnen. De levering was zoals aangegeven en ben uistekend geholpen en erg blij met de nieuwe auto! Het enige kleine stuk feedback wat ik kan geven is dat de bestellingstijd ietwat onduidelijk gecommuniceerd was. Echter is dit een erg klein minpunt op een verder vlekkeloos proces.
Hoi Jan-Willem, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze lieve woorden met ons te delen. Goed dat je een aandachtspunt benoemd, die nemen wij zeker mee. We wensen je veel rijplezier met de mooie Peugeot. Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi, Bedankt voor het achterlaten van een review. En een 10... super! We wensen je veel rijplezier met de auto toe. Groetjes Kikki van auto.nl
Snel antwoord op je vragen, snelle levering.
Hoi Inge, Lekker kort en krachtig! En een 10... super! We wensen je veel rijplezier met de auto toe. Groetjes Kikki van auto.nl
Het ging allemaal zo soepel en goed georganiseerd, echt fantastisch. Zelfs in het weekend werden er door auto.nl vervolgstappen gezet om de auto zo snel mogelijk te kunnen leveren. En die snelle levering lukte :-). Nog eerder dan verwacht kreeg ik de verlossende vraag: Wanneer kunnen we m komen afleveren? Ik heb 'm nu twee weken en ben iedere dag blij met mijn auto.nl
Hoi Jose, Wat leuk om te horen dat je de service/auto helemaal fantastisch vindt! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze lieve woorden met ons te delen. Groetjes Kikki van auto.nl
Goede informatie m.b.t de procedures voor de aanvraag en aflevering van de leaseauto.
Hoi Cor, Bedankt voor het achter laten van een review. Heel fijn om te horen dat de service zo goed is bevallen. Veel rijplezier! Groetjes Kikki van auto.nl
Duidelijke info constant gekregen telefonisch, via mail en internet!
Hoi Gerrit, Bedankt voor je TOP review. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review met ons te delen. Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi, auto.nl is transparant, geen onzin beperkingen dat niemand anders in je auto mag rijden. 14 dagen proeftijd is ook heel sterk . Gewoon goed en netjes bezig met jullie diensten. hou het zo vol. grt,
Hoi Saqib, Je beschrijft precies waar wij als auto.nl voor staan. Transparant, eerlijk en geen onzin! Fijn dat je dit ook zo hebt ervaren. Veel rijplezier. Groetjes Kikki van auto.nl
Ik heb best wat aanbieders van lease auto’s vergeleken en ik kwam eigenlijk iedere keer weer op Auto.nl. terug. Ze hadden een goede actie en goede reviews. Wat ik ook fijn vond is dat je een vooruitbetaling kon doen zodat je maandbedrag minder hoog is. Het bestelproces ging vlot. Het enige puntje is dat ik wel wat langer op mijn auto heb moeten wachten dan op de site stond, maar uiteindelijk is alles goed gekomen en ben ik super blij met de auto!
Lange Dreef 12
4131NH Vianen
Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.