Hoi Miriam, Lekker kort en krachtig! En een 10... super! We wensen je veel rijplezier met de auto toe. Groetjes Kikki van auto.nl
Hi Mensah, Thank you for the great review. Wishing you many happy and safe kilometers. Kind regards Kikki, auto.nl.
Hoi Ben, Bedankt voor je review en de feedback. Daar gaan we zeker wat mee doen! Als je nog vragen hebt over de auto, bel ons gerust. We staan ook na de aflevering voor jou klaar :) Groetjes Stephanie van auto.nl
Hoi Rob! Bedankt voor je mooie review, zijn we blij mee! Veel plezier nog met je nieuwe auto. Groetjes Stephanie van auto.nl
Hoi Louis! Bedankt voor je mooie review, fijn om te lezen dat je ons zou aanbevelen. Veel plezier nog gewenst met je nieuwe auto! Groetjes Stephanie van auto.nl
Hoi Diana. Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat het private lease proces zo soepel en fijn is verlopen voor je. Nog onwijs veel plezier met je nieuwe auto gewenst! Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Loes, Gelukkig hebben wij de Peugeots al zó ver van te voren besteld, dat wij deze nu super snel kunnen leveren. Super fijn om te horen dat wij jou hier zo blij mee hebben gemaakt. :) Nog heel veel plezier met je nieuwe auto! Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Ronald, Je bent door het toetsingstraject gevlogen! Fijn dat het zo vlot is verlopen voor jou. Veel plezier met je nieuwe lease auto. Groetjes Stephanie van auto.nl
Hoi Thea, Bedankt voor jouw mooie review! Veel plezier nog met jouw nieuwe auto. Groetjes Stephanie van auto.nl
Hoi Nicky, Een 10! Daar zijn wij mega blij mee. Fijn dat jouw auto zo goed bevalt! Veel plezier nog met je nieuwe Peugeot 2008, gave bak! Groetjes Stephanie van auto.nl
Originele beoordeling
Hoi Miranda! Bedankt voor je mooie review. We geven je complimenten ook door aan Louwman Goes. Veel plezier nog gewenst met je nieuwe auto. Groetjes Stephanie van auto.nl
Hoi Lenette, Als jij blij bent, dan zijn wij dat ook! Fijn dat jouw auto zo snel binnen was. Veel plezier nog ermee! Groetjes Stephanie van auto.nl
Hoi Joost, Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Hoi Simone, Fijn! Daar doen we het voor. Veel plezier met de auto gewenst. Groetjes Nikki van auto.nl
Hoi Yori, Fijn dat je er blij mee bent, we wensen je veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Hoi Ria, Geweldig dat we van jou een tevreden klant hebben kunnen maken. Wij wensen je nog heel veel plezier met je nieuwe auto! Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Marcia, Bedankt voor het benoemen van de goede service. Hier doen we het voor! ;) Onwijs veel plezier met je nieuwe auto gewenst. Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Jolanda, Bedankt voor het achterlaten van een review en wat een lieve complimenten, bedankt! We wensen je nog veel fijne kilometers toe. Groetjes Kikki van auto.nl
Hoi Manuela, Kort maar krachtig. Onwijs bedankt voor de goede review. Groetjes Nikki van auto.nl
Hoi Tamara, Bedankt voor de mooie review, super fijn dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Hoi Benjamin, Bedankt voor de mooie review. Groetjes Nikki van auto.nl
Hoi Arthur, Heel erg bedankt voor de mooie review, fijn dat je zo enthousiast bent. Daar doen we het voor. Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki
Hoi Leila, Fijn dat het allemaal goed is gekomen na een hobbelige start. Heel erg veel plezier gewenst met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.