Hele fijne ervaring gehad, alles was top & goed uitgelegd!

Super tevreden

Heel vriendelijke rijinstructeur en super uitleg over het parkeren.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik vond het erg leuk, ik raad het aan.

Ik dacht dat het wat moeilijker was, maar het was eigenlijk leuk . Heel goede ervaring!

Beter dan verwacht

Mark zou graag een gouden horloge willen voor zijn 25 jaar werken.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een héél leerrijk en fijn ervaring!

Mark gaf héél goed les. Hij verdient zeker een gouden horloge en moet zeker nog niet op pensioen gaan.

Top instructeur

Hendriks in Meerhout zijn heel toffe mensen hebben met goed geholpen en ik kan nu auto rijden zoals het hoort! Bedankt daarvoor!

Leerrijk terugkommoment

Het was een boeiende voormiddag. Er was een leuke afwisseling tussen de gesprekken en de praktische oefeningen. Benny is nog veel te jong om op pensioen te gaan, hij doet dit echt zeer rustig en goed. Marc die zou graag een gouden horloge krijgen ;) #zekergeenhints

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leuke les door leuke lerares

Leerrijk, veilig

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een zeer leerrijke ervaring maar toch even iets wat ik wil aankaarten

Om te beginnen zou het een groot genoegen zijn als bart zijn Horloge voor jaren dienst zou krijgen. Ten tweede zou ik iets willen aankaarten waar de rij scholen en de overheid waarschijnlijk niet van op de hoogte zijn. Ik heb mijn 20 uur een jaar geleden bij hendrix gedaan, op dezelfde tijd was ik via de opleiding bso mijn ce aan het behalen, ik kreeg mijn b daarbij zonder examen, nu blijkt dat de andere leerlingen van de opleiding hun terugkom moment niet moeten doen tenzij ze een L hebben gehad, kortom de persoon met minder ervaring moet het niet doen. Ik vind dit financieel maar ook op ervaring vlak niet eerlijk. Het terugkom moment was namelijk toch wel leerrijk.

Leerrijk en plezierig

Heel leuk, en leerzaam

Heel erg leuk!

Nuttig terugkommoment

Heel leerrijke ervaring. Zeer nuttig en heel vriendelijke begeleiding.

Leerrijk

Het was zeer leuk en leerrijk om dit mee te maken

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leuke ervaring, relaxte mensen.

Ik vond het terugkommoment een leuke en nuttige ervaring, hoewel ik het niet per se noodzakelijk vind. Ik vond de instructeurs Mark en Benny vriendelijk en relaxed overkomen. Voor de baas van de rijschool: vergeet vooral Benny’s gouden horloge niet! En laat Mark niet te vroeg met pensioen gaan! ;-) Ik vind wel dat de deelnemers van tevoren misschien iets beter op de hoogte kunnen worden gesteld over wat het terugkommoment inhoud. Ook vond ik het wel een beetje jammer dat het gedeelte dat je echt mag rijden niet heel groot is. Maar dat zegt natuurlijk iets over het terugkommoment in het algemeen en niet over de rijschool. Ik heb zelf weinig ervaring met andere rijscholen, maar ik vond deze rijschool heel professioneel en relaxed overkomen.

Leerzame en leuke dag

Het was een leerzame ervaring en heb er veel van geleerd. Ook had ik verwacht dat het een saaie voormiddag ging zijn, maar in tegendeel, de groepsgesprekken waren heel aangenaam en ook de opdrachten buiten waren wel leuk. P.S. Mark verdient zeker zijn Goude Horloge en Bennie moet nog niet op pensioen gaan!!

Heel fijn

Dank u wel Mark mooi ervaring gij verdiend u gouden medaille

Zeer leerrijke ervaring

Het was heel leuk om de ervaringen van anderen te horen. Het gebruik van de alcohol brillen en het slippen met de auto heeft ervoor gezorgd dat ik nog bewuster ga nadenken wanneer ik met de auto rij. Een zeer leerrijke ervaring en 2 hele fijne instructeurs!

Het was leerzaam.

Ik vond het heel interessant en aangenaam.

Bel bij geleerd

Het was een leuke ervaring. Het uitwijken en remmen vond ik het leukste. Ik heb veel bij geleerd en het is zeker de moeite om te doen.

Goed.

Ondanks dat het een koude dag was is het toch goed verlopen. Rij instructeurs waren duidelijk en hebben alles goed uitgelegd voor ze begonnen. Zou dit zeker aanraden!

• Bekwaamheid lesgever
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Het was een hele leerzame voormiddag!

We zijn heel vriendelijk ontvangen, hebben super geode uitleg gekregen. Buiten was ook alles heel veilig waar we appart konden staan. En ik heb weer wat bijgeleerd. Merci Mark en Benny!

Beter dan verwacht

In de mail van de inschrijving waren we heel goed geïnformeerd wanneer we aanwezig moesten zijn. De lessen zelf waren eigenlijk echt leuk en de lesgevers waren enorm vriendelijk.

Leervol

Benny mag niet stoppen in mei. Mark met zijn gouden horloge.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leuke ervaring om eens meegemaakt te hebben

Het was zeker een toffe ervaring om eens gedaan te hebben en om gevoeld te hebben om eigenlijk dronken achter het stuur te zitten en op een zeer glad wegdek uit te moeten wijken.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.