Goede uitleg en tips gekregen zowel voor Het rijden op zich als voor het examen

geweldig goed

ik vond het echt een fijne ervaring

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Mijn lesgever Eric was een aangename man die alles goed uitgelegd heeft en mij goed heeft leren rijden. Ik ben zeer blij met het resultaat.

Vriendelijk en grappig

Slecht in namen, maar ik moest vermelden dat u moet denken aan een cadeau voor het 25 jaar werk vab de lesgever. En dankuwel aan de andere lesgever voor nog te blijven terugkome' voor het terugkommoment

Was een leuke ervaring

Je leert er niet veel uit maar was een leuke ervaring Graag Maxiem haar achternaam

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Super begeleider, geduldig !

Luc is een super aangename begeleider met veel geduld!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Al meerdere malen bij deze rijschool geweest en steeds goed begeleid geweest

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

ik vond het heel leerrijk

ik vond het heel leuk dat we eens mochten voelen hoe ABS was en dat we eens konden slippen zodat we eens konden weten hoe dat voelde

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeker de moeite om eens mee te maken

Een zeer leerrijke les zeker de moeite om eens mee te maken

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was zeer fijn en leerzaam.

Ik vond het allemaal leerzaam maar eng om te slippen. Het was ook zeer fijn als het niet verplicht was dan was ik niet geweest en dan had ik een fijne ervaring gemist.

Vergeet Mark zijn goude horloge niet Bedankt om te blijven Benny

Een leuke ervaring.

Het was een leuke ervaring omdat je zo iets niet snel ergens anders zou kunnen ervaren / doen. Ook heel handig om die kennis te hebben. Als ik 1 klein dingetje kritiek heb is dat het praten vooraf, een beetje te lang duurde. Dat was bijna 2,5 uur.

Positieve en leerrijke ervaring

Het was heel leerrijk en leuk om te doen. Het was ook fijn om van anderen eens te horen wat zij al ervaren hebben met het autorijden. Het rijden met de alcoholbrillen was ook heel leuk en is ook een wake up call omdat je dan beseft hoe weinig je eigenlijk ziet als je gedronken hebt. De slipcursus was ook heel interessant en leuk om eens mee te maken. (Mark wil graag zijn gouden horloge) (Bedankt Benny om nog te blijven)

Verassend positief

Het was fijn om van je leeftijdsgenoten te horen wat zij vonden van bepaalde onderwerpen die betrokken zijn tot auto rijden. De praktische slip oefening was goed om eens mee gemaakt te hebben. De alcohol/drugs bril oefening vond ik niet nuttig maar was op zich zelf wel een leuke ervaring.

Goede begeleiding fijn contact

Mijn theorie en praktijk behaald voor mijn brommer. Ben super tevreden!

Super goed

Heel goed en vriendelijk

Goede rijschool

Ik heb alles goed en duidelijk geleerd van mijn instructeur

TOP!

Ik heb tijdens de lessen nog veel bijgeleerd. Dankzij deze ben ik dan ook geslaagd op mijn examen.

Fijne instructeur

Goede instructeurs, vriendelijk en goed materiaal

Leuke ervaring

Het terugkommoment was speels en vlot. Het was leuk om een noodstop en andere dingen eens uit te proberen in een gecontroleerde omgeving.

Goede leerkracht

Super toffe leerkracht (Dave) Enkel vindt ik de lessen wat prijzig

Leerijk!

Het waren zeer fijne praktijkoefeningen! Het praten werd na 1,5 uur echt wel langdradig.

Heel leerrijk en interessant

Marc heeft ons zeer vriendelijk onthaald. Hij heeft ook heel goed de cursus begeleid, hij heeft onze ervaringen gevraagd en daarop ingepikt en dat was zeer leerrijk om ook te horen hoe de andere het ervaren om met de auto te rijden. Het praktijkgedeelte was ook zeer interessant om eens te ervaren hoe het zou zijn om onder invloed van drugs, drank of een medicatiecoctail te rijden. Alsook hoe het is om zonder abs te rijden, in noodweer en hoe veilig uit te wijken als er onverwacht iets of iemand over de weg loopt. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten maar nu raad ik het zeker iedereen aan. Nog een opmerking van de lesgever: vergeet Marc zijn gouden horloge niet.

Leerrijk

Interessant om verschillende zaken in praktijk te oefenen. Ps. Vergeet Mark zijn goude horloge niet ;)

Leuke ervaring.

Vergeet Mark zijn goude horloge.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.