Positief

Interessanter dan verwacht, Marc deed dit top!

Duidelijk, interessant, nuttig.

Het praktische gedeelte was interessant om eens mee te maken. De lesgevers waren duidelijk en bekwaam, waardoor het terugkommoment vlot verliep. Ps: Vergeet Mark zijn gouden horloge MET diamant niet! (liefst een Audemars Piguet, maar een Rolex is ook goed) Aan de andere lesgever van wie ik de naam even kwijt ben: bedankt om vanaf mei toch te blijven doorgaan zodat Mark niet alleen moet zijn.

Unieke ervaring!

Ik vond het een hele leuke ervaring. Mark heeft alles goed en duidelijk uitgelegd. Het praktijkgedeelte vond ik top! Zeker een aanrader om te doen. p.s. Denk aan Mark zijn gouden horloge met diamantje.

zeer duidelijk en goede les

zeer duidelijk en goede les

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik heb met plezier alles gekregen

De rijleerkracht bleef altijd rustig. Heel fijn om een rustig uitleg te krijgen. De rijleerkrachten zijn ook niet streng. Auto zelf reed fijn.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Alles verliep zeer vlot een goed. Heel goede uitleg en leuke verhalen van Mark (die nog een gouden horloge moet krijgen). Ook Benny bedankt om tot mei nog te blijven ;)

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was leerrijk om te volgen.

Het was spannend om bepaalde oefeningen uit te voeren. Zoals het rijden over een glad wegdek. Eerst zou ik niet weten wat te doen of hoe het zou aanvoelen. Maar nu weet ik beter wat er allemaal kan gebeuren. Ook was het interessant om voor de eerste keer te rijden met een automatic. *Mark verdient een gouden horloge!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een fijne en goede ervaring

Het was eens fijn om een gesprek te hebben met iedereen die over rijgedrag. Daarnaast waren de oefeningen die we buiten met de auto deden ook wel goed. Ik had wel verwacht dat we een keer mochten slippen zodat we weten wat het voelt als je dat echt doet. En ik moest van Mark zeggen dat je zijn gouden horloge niet mocht vergeten vanwege zijn 25 jaar in dienst.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Toine zeer goede leer meester met handige tips

Voor de eerste keer geslaagd

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Vriendelijke ontvangst. Zeer bekwame instructeur!

Vriendelijke ontvangst. Zeer bekwame instructeur!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Veel geleerd door goeie lesgever

De lesgever had veel geduld en gaf goed les.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Geweldige instructeurs die mij veel hebben bijgeleerd.

Altijd vriendelijk ontvangen en goed verdergeholpen bij de receptie en via telefoon. Ik heb meestal gereden met Linda maar ook met enkele andere instructeurs omdat ik snel nog wat lessen moest doen voordat mijn rijbewijs verliep. Zij waren stuk voor stuk heel vriendelijk en hebben me veel bijgeleerd over rij- en parkeertechnieken alsook geregeld wat belangrijke theorie herhaald en ervoor gezorgd dat ik niet meer zo gestrest was tijdens het rijden, zoals voorheen het geval was.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik vond het een leuke dag, maar heb niet echt iets bijgeleerd.

Verassend en leerrijk

Ik had verwacht dat het saaier ging zijn dat het was. Ik vond wel dat de indeling lang duurde om stil te zitten. Wat wel leuk was, was dat de afsluiting niet lang duurde. Van de praktijk heb ik best veel geleerd alleen het wachten duurde soms lang als je daar niemand kent om mee te praten. Vergeet het gouden horloge van mark niet!

Geweldige lesgever

Vergeet Mark zijn gouden horloge niet!!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Beter dan ik had verwacht

Ik had wat vooroordelen maar Mark was zeer tof en kon het toch interessant en leerrijk maken op een chille manier (vergeet dus zeker zijn gouden horloge niet). Bedankt Benny ook maar dat hij nog blijft na mei.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede uitleg met geweldige rijervaring

Goede basisuitleg. Niet te lang stil blijven staan bij kleine opmerkingen. Goede voorbereiding op het echte werk.

Impressionant

het was een aangename ervaring

Goed.

Leuk

Ik vond het leuk om te leren rijden met een automaat. En de slipcursus was goed om een gehad te hebben, daar hebben we echt iets aan.

Nuttig en interessant terugkommoment

Vergeet Marc zijn horloge niet en bedankt Danny.

Goede ervaring

Goede ervaring

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel fijne ervaring! Vriendelijke docenten!

Ik was vrij zenuwachtig op voorhand maar ze hebben mij goed opgevangen en een aantal nieuwe dingen geleerd! Ps; Mark verdient een gouden horloge voor zijn 25 jaar als docent aan rijschool Hendriks ;) en Benny: beter dat je blijft want je ben een aangename docent!

Aangenaam verrast

Ik dacht dat het heel saai ging zijn. Vier uur naar ervaringen luisteren en een paar oefeningen doen. Maar het was het tegengestelde van saai. Het was heel interessant, ik heb veel geleerd van de praktijklessen. Het gesprek was ook leuker als verwacht dat kwam grotendeels door instructeur mark die interessante vragen stelde en het gesprek vlot liet verlopen. Vergeet mark zijn gouden horloge niet hij verdiend het echt.

Super leuk

Zeer leuke ervaring maar het duurt nogal lang

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.