Ik vond het een heel aangename voormiddag met ook super aangename mensen!

Unieke ervaring

Ik vond het een zeer goed georganiseerde organisatie. Er mocht wel nog wat meer praktijk aanwezig zijn. Persoonlijk vond ik wel dat de 4 uur een beetje afschrikt. Daarom zou het misschien niet slecht zijn om op voorhand in bullet points aan te kondigen wat er allemaal op de planning staat?

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Toch wel een zeer leerrijke ervaring

Het slippen en het remmen vond ik leerrijk omdat je zo ook eens hebt gezien/meegemaakt over hoe het voelt en wat de remafstand is als dit eens in het echt zou gebeuren. Het werd wel altijd gezegd maar nu heb je meer besef van hoe groot die afstand is. Ook was het fijn om de ervaringen van anderen te horen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een aangename ervaring ondanks dat het verplicht was.

Denk aan Mark zijn gouden horloge en dankjewel aan Benny dat hij nog langer blijft in mei.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Rijschool met een zeer goede begeleiding

Zeer goed. Lesgevers leggen alles voldoende en op een rustige manier uit

Indrukwekkend

Het praten over onze ervaring vond ik een beetje lang duren. Het was wel leuk dat onze begeleider de humor er inbracht. Dit was zeker een meerwaarde. De brillen en het slippen vond ik echt wel choquerend en dit heeft zeker een indruk nagelaten. Het is ook iets wat je maar 1 keer kan doen dus ik ben blij dat ik die kans heb gekregen. Het heeft een grote indruk nagelaten. Ohja Mark verdient echt wel een goude horloge ;)

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was beter als verwacht!

Het was een leerrijke voormiddag. De begeleiders waren zeer vriendelijk en door hun vele grapjes was er een leuke sfeer. Echter vond ik 4 uur wel lang. Aan het praktijk gedeelte heb ik veel gehad maar aan de andere twee uur waarbij we in dialoog met elkaar gingen daar had ik niet zoveel aan.

Het was leerrijk.

Ik heb geleerd om remafstanden beter in te schatten, hij je auto reageert bij uitwijken en deels hoe het is rijden onder invloed.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer leuk en uitstekend personeel

Geef marc ne gouwe horloge :)

Oke

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een aanrader voor iedereen die ervaringen wilt opdoen

Ik vond het een fijne ervaring om eens te doen. In het begin leek het me niet nuttig, maar dat kwam denk ik ook omdat ik niet goed wist wat te verwachten. Achteraf gezien ben ik wel een aantal dingen te weten gekomen die ik nog niet wist en ben ik bewust geworden over de 'gevaren' in het verkeer.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel interessant terugkommoment! En Marc verdiend wel een gouden horloge met een diamantje ;).

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een leuke ervaring, enkel graag meer praktijk gedaan.

Het was zeer fijn, mark maakte de les wat minder saaier. We hadden enkel meer praktijk kunnen doen als we minder hadden gebabbeld. Het slippen met de auto was een fijne/leuke ervaring, alleen spijtig dat we dit niet veel hebben mogen doen. En mark wilt een goude horloge met diamantjes

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een positieve ervaring met goede uitleg van Mark

Ondanks dat het verplicht is, toch een zeer positieve ervaring. Super duidelijke uitleg en lessen van Mark ! Zeker aan te raden.

Zeer goed!

Mark verdient zijn goude horloge!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een goede rijschool waar ik alles heb kunnen leren!

Ik heb bij meerdere auto rijscholen les gehad, maar bij Hendriks zijn ze het beste! Ze leren je juist goed, wat je nog niet goed kan, en ze gaan daar op door, tot dat je het foutloos kunt! Ik was super blij met mijn rij-instructeur, hij leerde me het tot dat ik er zelf ook niet meer over twijfelde en er vertrouwen in had! Mijn Les gever was super vriendelijk, en kon hem alles vragen over waar ik onzeker was in mijn rijstijl! Ik beveel Hendriks zeker aan!!!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was heel interessant.

Het was meer als ik verwacht had, maar ik vond het wel heel interessant en spannend. Ps: vergeet Mark zijn gouden horloge niet. Pss: Bennie, bedankt om te blijven in mei.

Het was zeer interessant

Het was veel interessanter en nuttiger dan ik eerst dacht. Dus het is wel een aanrader Ps Vergeet Mark zijn gouden horloge niet! Bedankt Benny dat je niet stopt in mei!

Zeer leerrijk.

Ik vond het een leuke ervaring en fijn het is meegemaakt te hebben.

Leuk en toffe voormiddag

Ik had eerst een gevoel dat het onzin zou zijn en had er geen zin in maar dit is helemaal veranderd. Ik heb een leuke voormiddag gehad en ervaring opgedaan.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Allan is een top kerel met goeie tips en tricks

Heel fijne les gehad waar ik veel van heb bijgeleerd !

Nutige ervaring

Wel wat nuttige informatie gekregen

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik vond het een leuke ervaring.

Ik vond het eens leuk om over onze ervaringen te praten en vragen hierover te beantwoorden.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het gesprek in het begin duurde wel lang maar het was fijn om eens te horen hoe andere mensen hun ervaring op de baan is na een half jaar het rijbewijs te hebben. De buitenactiviteiten waren zeer goed. Ik vond het heel leerrijk. En Marc vond ik een zeer fijn begeleider!

Positief

Interessanter dan verwacht, Marc deed dit top!

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.