“Leuker als verwacht!”

Mark was een zeer aangename en leuke lesgever, een combinatie van gesprekken over het auto rijden en auto rijden in de praktijk was zeer aangenaam! Tip: het praten mag misschien ietsje minder lang duren.

Very Informative

Very informative and nice practical experience. Now I understand the imporatance of driving carefully in rain

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

De praktijk was heel leerzaam.

De kennismaking was voor mij wat te lang maar de praktijk was heel leuk en leerzaam de praktijk zou ik heel graag over willen doen.

• Bekwaamheid lesgever
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Het was de moeite!

Het waren zeer toffe mannen die ons hebben geholpen! Heb er zeker en vast iets van bij geleerd en het tofste was natuurlijk dat ik nu ook kan rijden met een automaat auto! Heb gehoord dat Marc al bijna 25 jaar werkte en hij wilt toch wel graag die gouden horloge en ik vind dat hij na gisteren het dubbel zo hard heeft verdiend!

Leerrijk

Ervaring van anderen eens horen was fijn, vooral omdat ik nog niet zoveel rij ervaring heb door de Corona waardoor we weinig ergens naartoe kunnen De slipcursus was plezant, ook leerrijk om dat eens mee te maken. Met de bril op was ook een ervaring dat we anders niet zien.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een fijne ervaring.

Het is ongeveer wat ik ervan verwacht had. Het groepsgesprek was wel interessant, want we hadden een goede begeleider (koop hem maar een goude horloge). De praktijk vond ik wel te gemakkelijk: de snelheden hadden hoger kunnen liggen voor mij. Ik heb wel niets bijgeleerd (ik had al die dingen al meegemaakt), maar vond het nog steeds fijn om te doen.

Zeer goede instructeurs.

Ik heb les van beide instructeurs BE gehad en beide hebben mij zeer goede uitleg en feedback gegeven. Zowel de lessen als het examen verliepen vlot.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer goede opleiding van tione winters

Heel goed!

Heel duidelijk en nuttige tips

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel veel goede tips en veel bijgeleerd

Vriendelijke man die mij heel goed les heeft gegeven

leerrijk

Ik vond de sessie leerrijk en de opbouw goed.

Leerrijk

Het was leerrijk met een leuke lesgever

Leerrijk.

Het was interessante en leerrijk.

Beter als verwacht

Het was fijn om nieuwe dingen te leren en de tijd vloog daardoor ook voorbij. Vriendelijk personeel!

Leerrijk

Ik vond het een toffe ervaring. Het praktijk gedeelte was zeker een eye-opener. Ik vond het cool om mee te maken maar hoop dat ik dit nooit in het echte verkeerd zal ervaren.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik vond het een hele leerrijke ervaring.

Ik was echt verschoten hoe hard je kan slippen, met een lage snelheid. Ik zal hier dan ook meer op letten, bij slecht weer. Ook vond ik de lesgever heel vriendelijk, waar je zeker terecht kon met de vragen die je had.

leerrijk

Het was een zeer leerrijke ervaring, waar je ook van andere beginnende bestuurders kon leren. Het was aangenaam om te doen en zeker niet saai. De oefening van het ontwijken op het nat wegdek zag er heel beangstigend uit, maar viel al bij al wel mee. Ik ben blij dat ik dit al eens in een gecontroleerde omgeving kunnen ervaren heb. De lesgevers waren ook zeer vriendelijk.

Fantastisch

Een goeie rijschool. Heel vriendelijk ook en nemen de tijd om alles rustig uit te leggen. Ik had ook een goeie rijlesgever Chris vinken.

Goede organisatie en kennis

De organisatie was flexibel en goed. Zeer duidelijk met dubbele bevestiging van alles. De kennis voor mijn rijbewijs (A) was zeer goed met top tips en tricks.

Leerrijk

De dag was veel leuker ingedeeld dan verwacht. De lesgever was vriendelijk en had geen saaie les gegeven. De 2 uur die we spendeerde aan autorijden waren leerzaam en de groep was gezellig.

Leuke en interessante ervaring

Door de leuke lesgevers was het terugkommoment een fijne ervaring.

Super ervaring!

Heb veel begeleerd over de gevolgen van drank en drugs, over het tijdig remmen en uitwijken. En voor Mark een goude horloge en de benny ziet er goed uit.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een zeer fijne leerrijke voormiddag.

Ik keek eerlijk een beetje op tegen deze voormiddag, de verhalen die ik hoorde van anderen waren niet zo top. Maar Marc en Benny hebben dit super gedaan, heel vlotte en leerrijke/ informatieve voormiddag. Denk aan Marc zijn gouden horloge :)

Het was leerrijk

Ik heb zelf al veel ervaring op gebied van autorijden, maar toch was dit leerrijk omdat ik zoiets nog nooit heb meegemaakt.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.