Het was een leuke ervaring.

Het was een leerrijke en leuke ervaring.

Een positieve ervaring!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel professioneel en goede instructrice

We hadden eerder een probleem niet te wijten aan rijschool Hendriks zelf maar ze hebben dit wel fantastisch en heel cliëntgericht opgelost. Ik denk niet dat een andere rijschool zo probleemoplossend zou meegedacht hebben. Instructrice Annelies was TOP!!!!!! Niets anders dan lof over haar!!! Uiteraard voor de eerste geslaagd door haar goede En duidelijke rijlessen!!!

Zeer leerrijk

...

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Van de motor tot de lesgever was mijn ervaring echt top. Lesgever is u beste vriend!

Was super

De beste rijschool

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Fijne en goede begelijding door een top lesgever

- zeer goed

Terugkomend

Het was top er word goed gelachen en word goed uitgelegt wat je moet doen

Heel leerzaam

In het begin, had ik schrik hoe dat allemaal ging verlopen en hoe ik het zelf ging ervaren maar toch heb ik mijn schrik overwonnen. En heb ik zelf al een grote stap gezet om alleen te kunnen rijden.

Ik heb veel bijgeleerd.

Goede instructeur die mij veel heeft bijgeleerd. Na mijn lessen heb ik het vertrouwen gekregen om een rijexamen te plannen.

Geweldige ondersteuning

Een hele vriendelijke instructeur, die alles duidelijk uitlegde en geduldig was als ik mijn zelfde vraag voor de zoveelste keer stelde. De auto was heel modern om mee te leren rijden. Er werd rekening gehouden met mijn stage en lesdagen tijdens het plannen van mijn afspraken, als er toch onverwachts iets tussenkwam werd dit meteen opgelost. Als ik bel voor verdere vragen blijven ze altijd vriendelijk en bieden voldoende hulp.

Rustig, professioneel en aangenaam

Chris was een fijne rijinstructeur die het leren rijden zeer aangenaam maakte.

Veel van geleerd

Veel nuttige informatie betreffende het rijexamen geleerd.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was heel aangenaam en leerrijk.

Leerrijk

Ondanks mijn leeftijd was het heel tof tussen de jeugd , het was een toffe groep Een dikke 10 op 10 voor de begeleiding Marc een hele aangename en sympathie man , hij verdient zeker een gouden horloge Ook de begeleider wat nadien is komen helpen super fijne man . Kortom die 4 uur zijn omgevlogen Alleen jammer dat het zo duur was , had beter in het lessen pakket gezeten !!!

Goede ervaring

Vriendelijke mensen, heb goed gelachen

Leerrijk.

Veel bijgeleerd

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een zeer goede ervaring, de instructeurs waren bijzonder behulpzaam en vriendelijk

Goede lessen

Alle plaatsen waar ik met mijn rijlessen was geweest kwamen terug op het rijexamen. Het bundeltje voor te leren wat je moet doen op het pleintje is heel handig!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een aangename en leerrijke ervaring.

Aangenaam en leerrijk

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was heel leuk en leerzaam.

Was een heel leuke groep met 2 super toffe begeleiders. In het begin was het nogal saai, maar op den duur liep het dan wel los en was het leuk.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Terugkommoment: Een leerrijke ervaring!

Het terugkommoment wordt op een aangename en toffe manier gebracht door Marc en Benny. Het groepsgesprek duurt redelijk lang, maar met Marc als instructeur gaat dit enorm snel voorbij. Hij brengt het op een leuke manier waarbij er eens gelachen kan worden. Zeker niet saai. De praktijk was echt een leuke en leerrijke ervaring. De testen op nat wegdek (remafstand en uitwijkmanoeuvre) zijn zeker een eye-opener! Ik ben blij dat ik dit eens heb kunnen ervaren in een gecontroleerde omgeving, onder begeleiding van Marc. Ik heb gehoord dat Marc al 25 jaar trouwe dienst doet bij Hendriks. Die man verdient toch echt een gouden horloge! ;)

Heel goede lessen gehad

Heel goede lessen gehad, was er van de eerste keer door zonder problemen

top

dave was een top kerel vriendelijk en doet zijn werk perfect vond het zeer aangenaam

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een super fijne, leerzame en leuke 20 uur rijles!

Ik heb veel geleerd uit de rijlessen en mijn lesgever heeft veel uitleg gegeven en me echt geholpen! Het was een vriendelijke lesgever!

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.