Beter dan verwacht

Leuk om eens met een automaat gereden te hebben.

Vriendelijk,betrouwbaarheid,leerzaam

Heel leerzaam, een goede aanrader naar andere jongens toe

Leuk!

Het was een leuke leerrijke ervaring maar er was teveel theorie. Ik had graag nog meer praktijk gehad. De theorie die vertelt werd hebben wij al gehad op het theorie gedeelte van het behalen van rijbewijs B. Toffe ervaren lesgever! Weet waar hij het over heeft!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ontspannen sfeer met goede begeleiding

Er was een ontspannen sfeer. De begeleiding was goed. Oefeningen waren goed en handig om een keer gedaan te hebben.

Fijne ervaring!

Het was een fijne ervaring, toch wel een ingezien hoeveel afstand je daadwerkelijk hebt op nat wegdek! Ps vergeet Mark zijn gouden horloge niet :D

Super aangenaam!!

Heel leerrijk terugkommoment!

Gezellig en leerrijk

Fijn dat er automatische auto’s waren, nu kan ik daar ook mee rijden

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

leerrijke dag met toffe oefeningen

Ik kijk blij terug naar het terugkom moment, ik heb er veel van kunnen opsteken. De opdrachten die we hebben gedaan waren leerrijk maar op een toffe manier verwerkt.

Al "spelenderwijze" leren!

De lessen gegeven door rijinstructeur Davy voelen niet aan als lessen. Hij stelt je gerust met zijn vriendelijke persoonlijkheid. Hij geeft een duidelijke en uitgebreide uitleg! Geduldig, respectvol en joviaal naar zijn studenten. Bij "foutjes" drukt hij je met de neus op de feiten en geeft tips! Davy is THE MAN to go voor het behalen van uw A-rijbewijs!

zeer leerrijk

Met de uitleg er bij zeer goede ervaring

Degelijke opleiders!

Leerrijk maar langdurig

Het terugkommoment was zeer leerrijk. Enkel duurde het voor mij te lang. Doordat het theorie gedeelde lang duurde hadden we minder tijd voor de praktijk en hebben we niet alles kunnen doen. Dit is jammer. Ik denk dat de theorie een heel stuk korter kan.

Perfecte uitleg en begeleiding

De perfecte uitleg en begeleiding op maat gekregen. Daardoor was ik van de 1ste x geslaagd. Bedankt

Heel erg goed

Heel goed uitleg gekregen en op punten aangewezen die beter moeten.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ondanks ik mijn zonnebril ben verloren daar, heb ik hieruit veel bijgeleerd en ben ik zeer tevreden naar huis gegaan... Hierbij heb zijn al mijn nodige en extra informatie die ik vroeg goed ontvangen. Voor mij was het een zeer fijne ervaring geweest, met dank aan 2 zeer goede en aangename fijne begeleiders. voelde ik mij door deze hele proces op mijn gemak. Ook Vooral om te zien en te horen hoe de jongeren/jeugd van nu, in deze eerste jaar van hun rijbewijs hebben beleefd of ervaard hebben op de rijbaan. Langs ene kant vind ik het wel jammer dat wij het zelf hebben moeten betalen uit onze eigen tes zeker nadat wij al veel geld hebben uitgegeven via de 20u pakket. (waarvoor ik zeker dankbaar ben geweest ik heb terug durven rijden meedankzij mijne voormalige begeleider. Wat helaas jullie zowiso hierin niks aan kunne doen wat wij totaal veel begrip voor hebben. ) maar al bijal was mijn ervaring top geweest.. Danku wel hiervoor. PS. Bartje verdient wel een beloning seh :) hij heeft zo hard zijn best gedaan hihi

Één ervaring rijker

Het was heel leuk om mee te maken en te zien wat er kan gebeuren in sommige omstandigheden. Alleen voor mij was het minder fijn de hele les bij te wonen omdat ik een kunstbeen heb en er geen aangepaste wagen was voor zelf de dingen te kunnen ervaren en ik dan toch die hele les heb moeten recht staan en steeds naar andere personen heb moeten kijken

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leuker dan ik verwacht had

Ik vond de praktijk leuk en de bespreking viel mee. Onze bespreking was met Mark en hij maakte het nog grappig en goed bespreekbaar.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Vergeet Mark zijn goude horloge niet

Leerzaam

Extra inzicht hebben op de gevaren

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Veel geleerd en geslaagd dankjewel

Was fijne uurtjes rijden met Annelies en de stagiair heb fijne ervaring gehad veel bijgeleerd.

Duidelijk

Mag iets meer tijd gemaakt worden voor de oefeningen buiten

Een leerrijke ervaring

Een leerrijke ervaring

Zeer toffe ervaring

Ik ben zeer tevreden over deze rijschool, het zijn zeer toffe instructeurs met geweldige tips en zeer goede uitleg. Ook op de bureau telefonisch of persoonlijk zeer goed bereikbaar en direct geholpen!

Beter dan verwacht

Het gesprek was interactief! Goed dat we na het uitvoeren geen gesprek meer moesten voeren!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een leerrijke ervaring.

Het was een heel interessante voormiddag. Ook de lesgevers waren supergoed. Vergeet vooral niet de gouden horloge voor de lesgever, want hij doet het super!!

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.