Professioneel en tijdsgebonden

...

Heel fijn en behulpzaam!

Heel prettig en goed. Je wordt goed geholpen en de lesgevers hebben veel geduld en helpen je waar nodig.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Prima. Vriendelijk, heeft goede tips gegeven voor het praktisch examen.

Goede tips.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leerrijk op een rustige manier

Blij dat ik dit gedaan heb. Het was zeker een goede manier om te leren rijden.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Niet nuttig, maar wel amusant

Hoewel ik niet het gevoel heb dat het terugkommoment mijn rijgedrag op eender welke manier heeft beïnvloed, was het best een amusante ervaring met een leuke groep en enthousiaste lesgever. Ge moogt Marc zijn gouden horloge geven voor 25 jaar dienst!

aangenaam en interessant terugkommoment

Ik nam eergisteren deel aan het terugkommoment in Pelt. Het was een heel leerrijke ervaring en op een leuke en interessante manier gebracht.

Zeer goede rijschool

Super goede rijschool met veel ervaring, heel veel geleerd en dit alles zeer correct, en ze doen echt de moeite om in het mogelijke aan de vraag van de leerling te voldoen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het heeft mijn ogen geopend

Ik was zeerverast en tevreden hoe de situatie met de corona was aangepakt. Ales was heel duidelijk zo wel per mail als de sesie zelf egter werde de grotere doelgroepen kort besproken zo als GSM gebruik, eten tesnel reiden/roekeloos en vedere gevaren tijdens het reiden. De beproefeninge waaren zeer leerzaam en ook goed georganiseerd. Ps vergeet niet de goude horloge voor de man die ons te woord stond met vriendelijke groet Fleur Schellekens.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Interessant om mee te maken

Ik heb meegemaakt hoe ver je remafstand is op een nat wegdek bij een vrij lage snelheid. Ook hoe snel je aan het slippen geraakt wanneer je op een nat wegdek moet uitwijken. Ik vond dit een fijne ervaring, omdat een ongeval snel gebeurd is. De lesgever, Marc, was heel los en spontaan wat er voor zorgde dat er een aangenaam terugkommoment was. Hij verdient zeker een gouden horloge wanneer hij 25 jaar in dienst is. ;)

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Dankzij deze lessen heb ik een betere inschatting van bepaalde situaties verkregen.

kwaliteitsvol, veilig en top service

Leerrijk

Mijn ervaring van het terugkom moment is goed. De ervaring was voor mij heel leerrijk omdat ik nu de inpakt en het gevolg van alcohol / drugs in het verkeer heb kunnen ervaren en aanhoren. De praktijk proeven zijn zeker een goede proef die ze moeten blijven doen. Die proeven gaan jonge bestuurders zoals ik zeker nog eens nodig hebben op de openbare weg. In één zin, top ervaring.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Beter en leuker dan verwacht.

Het was een vlot gesprek met een fijne groep. Ook de testjes in de auto zelf waren weer leuk.

Het was leerrijk.

Het terugkommoment vond ik persoonlijk wel een leuke ervaring en heeft mij ook doen beseffen dat er ernstige ongelukken kunnen gebeuren wanneer men met een zeer lage snelheid rijdt.

Prima!

Ik had al enkele maanden geoefend met mijn begeleiders. Ik wou enkele lessen met de rijschool om zeker te zijn of ik alles volgens de regels doe. Al mijn vragen zijn nu beantwoord en zo kan ik verder oefenen.

leerrijk

leerrijk, maar soms te weinig tijd om alles ook uit te proberen.

Positieve ervaring

Cava

Het babbelen was minder leuk, buiten beter

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

4u rijles door Bert Sleurs. Enorm vriendelijke man, goede uitleg. Top gedaan!

Fijne lessen

Super goede rijinstructeur, heel gepassioneerd! Complimenten aan Toine.

Héél goed

Ik ben héél content van rijschool Hendriks. Alles is goed geregeld, bekwame en vriendelijke lesgever.

Aangenaam en rustige mentor

Rustig en open ontvangen. Het gevoel gekregen dat alles in orde kwam op zijn tijd. Een goede aanpak vind ik zelf.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ondanks het feit dat ik mijn 20 uur met 2 verschillende rijinstructeurs moest voltooien, vond ik het toch fijn en ben ik blij dat ze me zo hebben leren rijden.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Interessant en leerrijk terugkommoment.

Het was fijn om ideeën met anderen te kunnen uitwisselen en om ervaringen op te doen die anders niet snel mogelijk zouden zijn. Kortom een leerrijk moment!

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.