Het was interssant

Het was heel goede ervaring

Een goede ervaring

Als prettig ervaren alles goed uitgelegd

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goed en duidelijk rijschool!

Vanaf de eerste keer geslaagd op mijn praktijkexamen. Ik had een zeer vriendelijke en duidelijke lesgever. Hij was zeer oplettend tijdens het rijden en zodra ik iets fout deed werd er meteen ingegrepen. Met de tips die hij mij gaf voelde ik me op me gemak bij het examen. Bedankt Luc Fonteyn voor de goede lessen!

Terugkomdag was goed geregeld

Tevreden

zeer tevreden

een ontspannen maar toch gefocuste sfeer

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede uitleg van de rijinstructeur.

Goed uitleg door ervaren lesgevers.

Geldklopperij

Vier uur niets gedaan, niets geleerd en veel te veel geld betaald.

Zij verdienen een 11 op 10

Super georganiseerd Goede begeleider hij kent zijn job perfect. Snelle afhandeling.

Behulpzaam

Zeer aangenaam

Ik heb veel bijgeleerd door de duidelijke instructies van mijn lesgever, hij bleef altijd kalm en geduldig en stuurde mij bij waar nodig.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik heb er veel aan gehad.

Jullie hebben mij het parcours heel goed uitgelegd en goede tips gegeven. Ik vond het alleen jammer dat ik toen ik mijn eigen brommer bij had hier niet mee mocht oefenen. Ik heb thuis nog wel wat geoefend en ik ben geslaagd. Bedankt voor alle tips.

Zeer aangenaam terugkommoment

Ik vond het terugkommoment bij Rijschool Hendriks zeer tof. De verhalen, dilemmavragen en praktische activiteiten waren in de smaak gevallen.

Altijd goed ervaringen gehad

Vriendelijk mensen en hebben mij veel bijgeleerd

Leerrijk

Het praktische gedeelte is heel interessant.

Correct en hulpvaardig

Vlotte en correcte afspraken gemaakt. Zoon en dochter werden goed begeleid door bekwame instructeurs. Beiden slaagden van eerste keer voor hun examen. Wijzigen van afspraken werden in deze covidtijden ook flexibel mogelijk gemaakt.

Goede begeleiding!

Een goede begeleiding. De lesgever neemt ruim de tijd om je de nodige vaardigheden bij te brengen. Ook als iets niet van de eerste keer blijkt te lukken. Altijd correcte en heldere info.

Leerzaam

Het was erg leerzaam en de 4u waren voldoende om bepaalde gevaarlijke verkeerssituaties te kunnen simuleren, en zo deze gevaren te kunnen over brengen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel fijne instructeur behulpzaam!

Ik heb 20 lessen genomen en ben geslaagd! De lessen waren erg fijn. De instructeur heeft veel stilgestaan bij de dingen waar ik het moeilijker mee had tijdens de rijlessen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel fijne rijschool, met goede begeleiding!

De begeleiding van Rijschool Hendriks is enorm goed meegevallen van het begin tot het einde. Een aanrader!

zeer goed

Goede lessen, duidelijke instructies en concrete tips om te slagen (opleiding B-E) Zeer tevreden.

Top van begin tot einde

Eerst heb ik 20uren praktijkervaring gevolgd en nog een 6h extra. Al mijn begeleiders die ik toen heb gehad, waren steeds vriendelijk, gaven een duidelijke uitleg, hadden een goede conversatie balans tussen een grapje maken en serieus iets aanleren. Het terugkeermoment keek ik niet echt naar uit omdat ik dacht dat het saai ging zijn, maar het tegendeel is gebleken. Marc had ook een goede conversatie balans tussen grappig en serieus zijn. Hij bracht het groepsgesprek op gang en had respect voor ieder zijn/haar mening. Ook de praktijk met zijn collega was prima georganiseerd. Ook zij gaven het vertrouwen als bleek dat je ergens schrik voor had. Opm.: Marc zit blijkbaar te wachten op een zijn gouden horloge? Maar eigenlijk verdient iedereen daar wel een extraatje ;)

erg aangename begeleiding

de begeleiding was heel fijn, duidelijk, gaf vertrouwen en was gezien de huidige coronatoestanden erg flexibel in het omzetten van geplande lessen na een besmetting.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel bekwame, geduldige en motiverende instructeurs

Mijn onzekerheid en angst hebben jullie niet volledig kunnen wegnemen (maar dat ligt niet aan jullie, wel aan mezelf) maar dankzij jullie geduld en ongelooflijke motivatie rijd ik momenteel (nog wel met heel veel stress) toch maar mooi alleen rond. Dankjewel !!!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

heel leuk en vriendelijke lesgevers

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Interessant maar het zou wel fijn zijn om effectief op tijd te beginnen zoals jullie schrijven in de mail en niet te wachten tot iedereen aanwezig is 8u50.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.