Zeer rustige en bekwame rij instructeur

Zeer rustig en bakwame rij instructeur

Vriendelijke mensen

Ik heb echte goede tips geleerd via Hendriks en dat ben ik dankbaar daardoor heb ik ook mijn rijbewijs gehald.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een fijne en leerrijke ervaring.

Ik heb veel bijgeleerd van de rijlessen en ik kreeg altijd goede instructies.

Goede leerrijke ervaring.

Goed en aangenaam.

Was heel intressant geweest

Heel leuk en imtressant geweest. Leraar heeft en super opleiding gegeven.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer goed advies en een goede rijinstructeur gehad , dat is ook zeker een pluspunt

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Alles is zéér goed verlopen.

Ik heb een perfecte uitleg gekregen van Dave hoe het brommerexamen zou verlopen. We waren dan ook goed voorbereid en direct geslaagd!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Aan te horen wat andere ervaren in het verkeer, en ook de bij lessen geleerd van hoe het moet en hoe het niet kan.

Zeer professionele begeleiding!

Als nieuwe motorrijder een hele fijne en professionele belevenis gehad door ervaren personeel. Ik heb les gehad van Allan en Bert, beide hele fijne mensen om les van te krijgen en niet de typische strakke motor lessen, maar veel input door eigen ervaring. Wesley

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was veel te langdradig

Ik vond dat het te lang duurde, en zeker het feit dat het tot half 2 duurde… iedereen klaagde van honger. Een pauze zou fijn zijn tussendoor voor een koekje en drinken ofzo. Het zou aangenamer zijn als het bv om 9u begint, en om 13u eindigt. Half 2 is vrij laat… Voor de rest wel leerrijk !!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Perfect aan geleert hoe alles werkt.

Ik heb alles geleert wat ik moest kennen en dat is ook gelukt ik heb ook totaal geen schrik om achter jet stuur te zitten

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik heb veel bijgeleerd met een aangename lesgever.

Alles werd duidelijk uitgelegd en voorgedaan zodat ik zelf op mijn gemak was en zeker was voor dat ik het zelf moest uitvoeren.

Zeer goede begeleiding

Aangename vriendelijke lesgever die alles goed kan uitleggen en goede tips geeft

Zeer leerrijke ervaring

De lesgevers waren vriendelijk en gaven goed uitleg. Waardoor ik veel heb bij geleerd heb.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Beter als dit kan het gewoon niet.

Ik heb Wim gehad als mijn lesgever en ik vond hem een zeer vriendelijk persoon, de lessen waren niet te stijf zodat ik mezelf wat meer op mijn gemak voelde en ook tijdens de lessen een fijne sfeer maar toch nog zeer informatief. Beter als dit kan gewoon weg niet. Echt een topper.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leuk om gedaan te hebben

Het was leuk om ervaringen van anderen te horen op het terugkommoment. Ook de praktijk was leuk om eens in een gecontroleerde situatie te doen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Alje. Prima, hele fijne en goede instructeur

Positief ook administratief alles goed geregeld.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer vriendelijk onthaal, zowel telefonisch als ter plaatse. Grondig uitleg. Duidelijke communicatie. Rijles: Wim en Eric Zeer fijne en geduldige lesgevers. Rustige mensen en dat is wel nodig tegenwoordig op de weg.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik Heb t als leer rijk ervaren ben blij dat ik ben geweest

Het was leerrijk bewust wording maar ik drink niet rook niet

Heel leerrijk

Ik vond het een tof moment en heel leerrijk. Het was ook tof

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede rijschool , fijne rij instructeur

Super!

Mijn rijlesgever heeft mij super veel bijgeleerd! Toen ik begon met autorijden durfde ik niets en na mijn lessen bij Hendriks bij rijlesgever Luc Fonteyn kon ik eindelijk goed rijden!

Leerrijk

Ik vond het zeer leerrijk en interessant

Fijne 8 uur in het begin gehad

Ze hebben we wegwijs gemaakt met het schakelen heel fijn, ondertussen mijn rijbewijs gehaald in februari 2022. Bedankt voor de fijne lessen. Met vriendelijke groetjes Britt vanhoof

Prima contact, fijne instructeur

Onze zoon was zeer tevreden over de scooterlessen. Wel vonden we het bijzonder dat hij na het slagen voor AM thuiskwam met een papier waarop ‘onvoldoende ‘ stond. Volgens hem stelde dat niets voor. Zou toch wel willen weten waar dat betrekking op had want hij is in die vier uur les niet van het terein afgeweest. Verneem dat nog graag via email.

• Bekwaamheid lesgever
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.