Geweldig en leerrijk

Voordat ik eraan kwam dacht ik dat het weer een verspilling was van mijn geld. Dat de overheid niet genoeg kon stelen van de gewone mens. Ik was zoo boos dat ik mijn tijd en geld moest verspillen om voor 1 of andere redenen terug te komen voor whatever redenen. Maar toen ik eraan kwam en begon te leren vond ik dat wel heel fijn, de theorie was goed uitgelegd, tips waren gegeven. En de pratkijk was zeker een fun experience om te beleven en vooral te leren wat je moet doen en hoe je het best moet doen. De 2 medewerkers van hendriks waren zeer angenamen mensen, heel veel inzet en enthusiasme om les te geven. Echt waar ik heb er echt wel van geleerd en genoten.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik vond het erg leerzaam!

Erg leerzaam, veel uitleg gekregen en vriendelijke lesgevers

Zeer fijn uitleg gekregen

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een speciale maar leuke ervaring

Ik had het heel anders verwacht dan gedacht, ik vond het zeer leuk om de praktijk oefeningen uit te voeren. Ps: geef Mark een goude horloge.

Leuke sfeer

Vergeet Mark zijn gouden horloge niet!

Leerrijke dag

Ik kwam eerst een beetje tegen mijn goesting omdat mijn vooroordeel was ‘het gaat toch saai zijn’ Maar dit was alles behalve, het was een leuke lesdag met een super vriendelijke lesgever! En als ik heel eerlijk mag zijn.. heeft Mark een schone goude Rolex wel echt verdient!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een leerrijke en leuke ervaring!!

Ik vond het terugkommoment een zeer leerrijke ervaring. Tegelijkertijd werd het ook interessant gemaakt zodat de mensen die dit volgen niet verveeld raken.

Leerrijke ervaring

Het is belangrijk dat je weet wat je moet doen bij het slippen, etc.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede uitleg en fijne instructeur

Lessen worden goed aangepast op niveau. Rustige instructeur en vriendelijke aanpak.

Leerrijk

Het eerste deel duurde een beetje te lang in verhouding met het tweede. We hadden ook niet genoeg tijd om allemaal alles te kunnen doen.

Vlot

Super!

Het is goed geregeld en redelijk makkelijk, ook de uitleg was goed.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goeie service en zeer bekwame lesgevers!

Het was ook altijd een leuke sfeer om les tekrijgen

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer aangenaam en leerrijk.

Er werd geluistert en niets geforceerd. De instructeurs waren aardig en zeer bekwaam.

Geldverspilling

Mark wilt een horloge

Goede instructeur, heel vriendelijk

Ik heb een heel positieve ervaring. Ging met veel stress naar de eerste les maar was al snel op mijn gemak gesteld door de instructeur. Heel duidelijke instructies gekregen, goed gelachen!!

Het was super leerrijk

Ik kon mijn verhalen vertellen zonder me ongemakkelijk of veroordeelt te voelen. Mark luisterde goed naar ons allemaal en vertelde zelf ook veel. Hij kon tegen wat grapjes en maakte ze zelf ook. Ik kon mezelf zijn bij hem tijdens het rijden en mijn verhalen vertellen. Ps Mark krijgt zijn goude horloge nog :p

Leerrijk en toch leuk

Benny en marc waren beide heel vriendelijk en grappig waardoor iedereen ook goed luisterde omdat ze de aandacht hadden. Het was heel leerrijk om de noodstop en het slippen is mee te maken om te kijken hoe dat voelt. Maar het belangrijkste: vergeet marc zijn gouden horloge niet voor zijn 25 jaar trouwe dienst.

Interessante ervaring

Het terugkommoment was zeer interessant en we werden goed begeleid.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel begripvol opgevangen door instructrice na mijn twee mislukte examens.

Had helemaal geen zin in de lessen maar de instructrice heeft me heel goed opgevangen en ik heb veel plezier beleefd aan haar lessen. Bedankt daarvoor !!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer goed geweldige dag En bdw Denk aan het gouden horloge

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Geweldige rijles hielp heel veel ben ook direct eerste keer geslaagd heel veel handige tips!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Super tevreden van de instructeur.

Ik had me geen betere rij instructeur kunnen wensen!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Onverwacht relatief veel bijgeleerd.

Onze begeleider, Marc, was zeer interessant en gaf 'les' op een aangename en ludieke manier. We konden alles delen en er werd niet geoordeeld. Fijne ervaring! Marc is ook nog steeds in blijde verwachting voor zijn gouden horloge, dus bij deze.

Effectief

Rijbewijs A praktijk lessen. Een vriendelijke aangename instructeur. Gaf mij duidelijke instructies en veel tips en trics waar nodig. De motoren waarop wij les kregen waren ook top ! De les uren waren goed gevuld. Toekomen, beginnen en oefenen tot op de laatste minuut.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.