Vormingsmoment begeleider leerling bestuurder B

Alles was netjes op tijd georganiseerd, prima lesgever & zeker nuttig deze opfrissing.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Was heel leuk om daar les te krijgen

Heb het heel goed ervaren

Goed service!

Rustige rij instructeur

heel veel geleerd

heel lieve en goede lesgeefster gehad ,heeft me veel geleerd tijdens het rijden ,waardoor ik ook voor de eerste keer geslaagd ben

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Toine was een zeer bekwame rustige gemotiveerde lesgever. Doet al het mogelijke om u te laten slagen. Aanrader voor iedereen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Toffe begeleider, leuke ervaring!

In het begin had ik weinig verwachtingen of goesting. De begeleiders maakten het een moment dat ik niet snel zal vergeten. (Doe zo verder)! Zeker nodig voor beginnende bestuurders! Mvg. Jarne

Kan better

• Bekwaamheid lesgever
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Leerryke opleiding

Leerryk Heb kunnen leren wat de gevolgen kunnen zyn

Een leuk ervaring

Vond de uitleg beetje langdradig maar vond het slippen en rijden met de brillen op wel heel leuk.

Geweldig!

Vriendelijk ontvangen. Aangemoedigd tijdens de lessen. Fijne lesgever. Aangename sfeer.

Professioneel en aangenaam

Voorbije zaterdag het 3 uur durende vormingsmoment voor begeleiders gevolgd bij rijschool Hendriks. Vriendelijk personeel, interessante materie (ja echt, ik had het ook niet verwacht en zag er zelfs een beetje tegenop) en gegeven door iemand met kennis van zaken en gevoel voor humor, een fijne combi. Dankjewel!

Het was heel gezellig

Dat was een hele mooie tijd

Very good experience

The teacher was always willing to help me, give me tips, and answer my questions.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Topervaring: duidelijke uitleg, één-op-één begeleiding en fijne ondersteuning!

De motorervaring was echt geweldig! Alles werd superduidelijk uitgelegd, waardoor ik meteen vertrouwen kreeg. De persoonlijke één-op-één begeleiding gaf me alle ruimte om vragen te stellen en op mijn eigen tempo te leren. Dankzij de goede en geduldige ondersteuning voelde ik me volledig op mijn gemak. Het was zo leuk en leerzaam dat ik nog meer zin kreeg om écht voor mijn motorijbewijs te gaan!

Professioneel en vriendelijk

Zeer goede communicatie rond rij-afqpraken, goede begeleiding en ondersteuning. Geslaagd van de eerste keer !

Beter dan verwacht

Ik keek tegen het terugkommomment op aangezien het vroeg en lang was, maar Marc legde alles op een hele fijne manier uit. De oefeningen waren ook leuk om eens te doen.

Leerrijk

Lesgevers Paqui en Wim trachtte het terugkommoment interessant te houden en zorgende ervoor dat je enigszins waar voor je geld kreeg.

Zeer leerrijk

Dit zouden meer mensen moeten volgende. Het verkeer is te belangrijk voor iedereen zijn veiligheid

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik kreeg mijn moeilijke vragen beantwoord.

Update van 10 vragen op her laatste moment was leuk. Je kon ook niet falen. We kregen ook tips voor het examen.

Fantastische begeleiding

Zeer goede rijschool

Zeer leerrijk vormings moment

Deskundig advies ,met grappige anekdote s

Zeer goede uitleg

Klas omgeving en uitleg was door de instructrice zeer goed uitgelegd.

Heel leerrijk.

Jammer van de 2u theorie, maar zeker niet onbelangrijk. De praktijk was heel leerrijk en als je dit hebt meegemaakt, ga je ook voorzichtiger rijden op de weg. Goede instructeurs. Heel fijne ervaring! Nu dat ik het zelf heb gedaan, zou ik het iedereen aanbevelen als het niet verplicht zou geweest zijn.

Veel bijgeleerd

Ik vond het interessant, we kunnen weer verder..maar eerder de andere 'studenten' heel irritant. Met hun ongeplaatste commentaar. Ook een tas koffie,was gewaardeerd geweest Ik had ook extra info gewenst kwa prijzen, kwa wachttijden.. dat miste Ik

Vriendelijk en behulpzaam

Heel goed uitleg gegeven

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.