Ik heb een uitstekende ervaring gehad.

Iedereen is er vriendelijk en stelt je op je gemak. Ze geven goede tips en tricks om goed te rijden die je later zeker nog gaat gebruiken.

Interessant.

Het gesprek was goed en goed geleid met humor.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het is zeer goed gegaan , vanaf de eerste les.

Goeie rij-instructeur , en zeker ook goed overgebracht.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede en duidelijke praktijk lessen

Met dank aan Kris Vinken haalde ik mijn rijbewijs in een keer! Bedankt Kris!

Goede ervaring

Ik had een goede ervaring, alleen vind ik zelf de terugkomdag niet nodig.

Goed gebracht

Ik keek heel erg op tegen het terugkommoment. Eenmaal ik aankwam werden we warm ontvangen door Marc. De theorie vond ik een beetje saai maar omdat hij het zo goed bracht met hier en daar een mopje heb ik er toch mijn aandacht bij kunnen houden.

Tijdverspilling

Ik heb andere en betere dingen te doen in dat beetje tijd dat ik nog over heb.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Fijne rijopleiding met uiterste precisie

Met dank johan Lemmens

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik raad iedereen van mijn vrienden en hun kinderen Om. Bij hendriks hun rijlessen te nemen Kris vinken top rij-instructeur

Zeer fijne rijschool

De lessen die ik heb meegemaakt met de rijschool zijn allemaal goed verlopen. Ik heb veel geleerd tijdens mijn 20 lesuren. Ook zeer fijn dat ik voor mijn rijexamen nog een aantal lesuren kon opnemen om alle handelingen en kennis te herhalen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Begeleiders waren duidelijk en leerzaam

Het moment had zeker een meerwaarde

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was een interessante ervaring!

Het praktijk gedeelte van het ik wel het interessants omdat ik eerst niet besefte hoe gevaarlijk het kon zijn.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een verplicht terugkommoment toch nog redelijk tof gemaakt.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer goede begeleiding en fijne instructeurs.

De instructeurs waren zeer warme en fijne personen. Ze legde op een fijne en grappige manier alles uit waardoor opletten geen probleem was. Ondanks de soms moeilijke onderwerpen werden deze zeer goed aangehaald en werd je echt aangezet tot nadenken over de gevaren.

Beter dan verwacht.

Marc was een goede lesgever en vertelde ook veel persoonlijke ervaringen, waardoor het veel aangenamer werd om te volgen. Hij zorgt ervoor dat hij met iedereen een gesprek aangaat en de groep los komt. De oefeningen buiten met de auto´s vond ik heel fijn. Het is was goed dat de groepen eerst wat kleiner werden gemaakt, zodat het vlotter ging. Ik heb mij in die 4 uur niet verveelt!

Zeker aan te raden!

Rijlessen gevolgd voor de motor. Direct van de eerste keer geslaagd door geweldige instructeur Dave! Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Medewerker aan de telefoon was niet vriendelijke

Het is erg vervelend als je denkt te hebben ingeschreven bij hendriks in pelt en achter af blijkt in Gent te zijn. Zeer onduidelijk. Ik ken vee mensen l die in hamont achel wonen et ging toch in Gent omdat zo onduidelijk is.. De dame die ik aan de lijn had in pelt was erg onvriendelijk

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Geweldige uitleg van marc gehad. Zeer duidelijk en de tijd vloog voorbij!

Beter dan in dacht

Was gezelliger dan verwacht, de instructeur was heel aardig, gezellig maar ook duidelijk

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leuker dan ik hadt verwacht

Spontaan en interessante verhalen en oefeningen Ps volgens mij verdiend Marc wel een goude horloge na alle trouwen jaren

Super content

Alles goed en vlot verlopen

Zeer goede lessen

De uitleg en tip's zijn duidelijk op elke vraag kreeg ik een antwoord. Had een veilig gevoel in de auto en had geen stress.

Betrokken en precies

Super betrokken instructeur (Toine); heel precies. Heel goede voorbereiding voor het examen daardoor.

Tof

Het was heel interessant en leuke ervaringen die we mochten meemaken. Alleen moesten we soms lang wachten tot we zelf aan de beurt waren en het was wel heel erg koud.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was heel interessant.

De onderdelen die ik moest doen op het terug kom moment waren heel leerrijk. Ik heb veel bij geleerd wat je moet dan als je een noodstop moet maken of als je auto weg slipt. Het was ook interessant om eens naar andere ervaringen te luisteren van medebestuurders. Tip: vermeld misschien in de mail bij koude dagen warm genoeg kleden omdat je een groot deel buiten doet. Ik heb het namelijk heel koud gehad.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.