een heel goed begeleiding.

Een heel goeie ervaring.

Leerrijke en bijblijvende uitleg

Beste Wim Hendriks, Wordt het niet eens tijd dat je Marc een speciale beloning geeft voor al zijn jaren trouwe dienst? Een gouden horloge is bijvoorbeeld een goed idee! Groetjes Elisa Peeters

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Fijne uitleg en daarna leuke praktijk ;)

Ik vond het een super fijne morgen! We hebben goed uitleg gekregen met hier en daar wat grapjes tussen wat het leuk maakte! Hierna mochten we de auto in stappen, wauw dat was genieten!! Ps: Ik hoorde iets van een gouden horloge? ;)

Aangename en vriendelijke sfeer

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

was een zeer leuke en boeiende voormiddag

hij heeft zijn goude horloge nog niet gekregen.

Mark was super goed!!

Met tegenzin ernaartoe gegaan maar uiteindelijk was het echt leuk om te doen! Ze “verkopen” het als iets helemaal anders dan het eigelijk is. Mark heeft het heel goed aangepakt en maakte het nog 10x leuker! Ik heb niet echt iets nieuws bijgeleerd maar ben wel iets bewuster geworden van de veranderingen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het praktijkgedeelte was interessant.

Eerst hebben we 2u uitleg gekregen. Hier zat weinig structuur in en bestond voornamelijk uit anekdotes. "ik heb gehoord dat...", "iemand die ik ken...", enz. Hier zat ook een beetje foutieve of verouderde informatie tussen.

goed maar vroeg

geef die man zen gouden horloge

Goede begeleiding

Instructeur Johan deed dat kei goed. Duidelijke uitleg en op een heel rustige manier. Hierdoor was ik met 1 poging geslaagd voor het examen van BE

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede begeleiding en fijne sfeer.

Fijne auto om mee te rijden

Leuke slip ervaringen

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was leerrijk en ging snel voorbij.

Zeker een aanrader ookal is het verplicht, het maakt je bewuster van wat er kan gebeuren in het verkeer en hoe correct te handelen. Word allemaal zeer duidelijk uitgelegd en wanneer je je ergens niet goed bij voelt ben je ook niet verplicht iets uit te voeren. Algemeen een fijne ervaring

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Leerzaam en efficiënt vaardigheden aanleren waarmee je aan de slag kunt.

Ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld tijdens de rijlessen met Linda! Linda keek persoonlijk naar mijn noden, en leerde me vaardigheden aan waarmee ik zelf thuis aan de slag kon gaan en oefenen. Heel veel oefenen. Vanaf het moment dat ik naar de rijschool ging merkte ik en mijn ouders een groei op zowel in het rijden zelf als het zelfvertrouwen op de weg. Tijdens de lessen was er ruimte om vragen te stellen, en herhaling. Linda je was geweldig!

Moet sneller

Eigenlijk moet de cursus de week na het behalen van je rijbewijs, hendrks deed het goed

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Unieke ervaring met een gezellige sfeer

De eerste 2 uur tijdens het praten ging heel snel. Ik vond het persoonlijk iets waar ik geen zin in had maar de 2 'lesgevers' hebben er grote sfeer van gemaakt. Het rijden was een leuke ervaring en natuurlijk ook heel leerrijk. Een leuke halve dag.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een leuke maar leerzame ervaring.

Op het terugkommoment kregen we de kans om op een interactieve en fijne manier bij te leren. De lesgevers waren enthousiast en maakten er een leuke ervaring van. Persoonlijk vond ik de uitleg redelijk lang duren en was het het leukst om zelf aan de slag te kunnen gaan.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was leerrijk en gezellig.

Ik heb een aantal dingen geleerd en De lesgever was erg aangenaam. Ik vond het fijn dat je niks verplicht werd en alles goed uitgelegd werd.

Zeer leerrijk

Zeer duidelijke uitleg gekregen, mogelijkheid gehad om alles te doen. Deze 4 uur zijn zeker een meerwaarde.

Jullie moeten Mark zijn 25jaar werken vieren. Hij verdient het

Goede organisatie

Goede service en duidelijke communicatie.

Een goede ervaring

Leerrijke lessen en goed begeleiding!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Aangename manier om het aan te leren.

Ze leggen je alles op een aangename en beleefde manier uit.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Geweldige ervaring en instructeur.

Geweldige ervaring leren rijden met een motor! Dave weet waar hij over praat en kent zijn vak. komt heel gemoedelijk over wat je direct op je gemak stelt. Stelt zijn eigen heel flexibel op naar uren en hoe de rijlessen verlopen. Had geen andere instructeur willen hebben!

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.