zeer toffe instructeur

Carine is echt een topper! Ze nam goed de tijd om mij alles te leren en heeft zelfs hulpmiddelen opgeschreven en meegegeven

Zeer tevreden over lesgevers

Zeer tevreden over lesgevers. Correcte communicatie.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Alles was in orde. Ik was aanvankelijk bang dat het niet ging doorgaan aangezien we met te weinig waren, maar het is toch doorgegaan. Erg prettige ervaring.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Een gerichte en deskundige opleiding

De opleiding was zeer goed met veel geduld en duidelijk antwoorden op vragen of problemen en de juiste richtlijnen

Was een leerrijke ervaring

Verschillende dingen kwamen aan bod alsook nieuwe ervaringen deed ik op. Ook fijn om in contact te komen met andere bestuurders . Mvg, Kelly

De beste ervaring

Ik heb verschillende keren lessen gevolgd zowel theoretisch en praktisch. Op beide vlakken zijn de lesgevers meer dan bekwaam en geven de kans om vragen te stellen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was beter dan gedacht

Ik wist niet heel goed wat ik me erbij moest voorstellen. Het ‘theorie’ gedeelde vond ik minder nuttig omdat ik de grenzen voor mezelf toch wel opleg. Het praktijk gedeelte vond ik veel leuke om te doen en was ook wel goed om ons als eens ketens te laten maken met het abs-systeem. Ik vond het ook goed dat de verdeling al was zoals we hem hadden gehad.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel vriendelijke en fijne motto instructeur gehad!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Geslaagd van de eerste keer.

Door de goede uitleg en tips . Meteen geslaagd na de eerste keer praktijk.

Goede ervaring

Alles is prima en vlot verlopen

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Super toffe instructeurs! Goede ervaring op een veilige manier!

Fijn

Goede uitleg fijn

Een leerzame dag.

Een goede cursus op bewust de worden van de veranderingen en gevaren op de weg. Marc heeft dat zeer goed aangepakt en vond hem een goede instructeur voor bewust wording maar ook om het wat luchtiger te houden.

top.

zeer vriendelijke, correcte professionele ervaring. het enthousiasme, en de ervaring van de instructeur (Toine) maakte dat het een zeer fijne opleiding BE werd.

Het was leerrijk.

Het praktijkgedeelte was zeer leerrijk. Het babbelrondje vond ik geen meerwaarde.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer leuke en leerrijke ervaring.

De meneer die we hadden zijn naam was Marc had alles zeer duidelijk en op een speelse manier uitgelegd. De opdrachten buiten waren ook zeer fijn om te doen .

Echt leuk

Ik vond het heel intressant om het eens een keer mee te maken

Terugkommoment

Het terugkom moment vond ik zelf heel fijn marc bracht het op een leuke manier aan de slip curcus vond ik ook heel leerijk

Zeer interessant

Marc heeft ons terugkommoment veel aangenamer gemaakt dan ik verwacht had

Een positieve ervaring.

Er werd mij direct gevraagd of ik al ervaring had met het autorijden, en op basis daarvan stelde de begeleider “lesdoelen” voor. Er was hierbij zelfs nog inspraak van mijn kant mogelijk, en dat vond ik fijn. Bovendien was er tijdens het rijden ook altijd feedback bij wat ik deed, en kreeg ik tips aangeboden via de begeleider. De kalmte werd ook altijd behouden, en als autobestuurder die leert rijden en nog niet zo heel veel ervaring heeft, was dit zeer aangenaam. Over het algemeen ben ik dus zeer tevreden met mijn rijervaring.

Mega fantastische ervaring

Het was een enorme ervaring. Dankzij Erik kan ik vanaf nu zelfstandig de baan op! Bedankt voor alle tips en trucs die jij mij hebt geleerd!

Gewoon duidelijk

TI TA TOP

hoewel ik auto rijden nooit leuk vind, maken hun er toch een top ervaring van

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Fijne lessen gehad van een bekwame, vriendelijke én gezellige man!

Ik heb 20 lessen gehad bij Marc en dit heb ik als zeer fijn ervaren. Hij is rustig, heeft veel ervaring en het is elke les weer gezellig geweest. Ik voelde me snel op mijn gemak waardoor het ook steeds vlotter ging. Ook denken zij goed mee wanneer je een les moet verschuiven/annuleren. Top rijschool!

Top instructeurs

De instructeurs vind ik zeer vriendelijk en professioneel. De motoren zijn fijn om mee te rijden. Jammer dat het nogal duur is.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.