Heel goed

Hele fijne mensen en zeer behulpzaam. Iedereen legt het goed uit en ze hebben me goed leren rijden

Goede en duidelijke uitleg

Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg. Ik heb in 10 lessen veel geleerd.

Goed!!

Interessant om zelf nog eens een opfrisser op te steken in verband met de verkeersveiligheid. Groetjes Cliff Winters.

Zeer prettige rij-instructeur

Zeer prettige rij-instructeur

Hele fijne instructeurs!

Ik kom van een andere rijschool met geen goed ervaring, vanaf les 1 was ik meteen op mijn gemak gesteld en werd er echt de tijd genomen om mij iets bij te leren! Nog eens een dikke merci aan, Marc, Jos, en Annelies!

Ervaren lesgevers

De les was nuttig en top handige tipjes

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Uitstekende begeleiding en duidelijke communicatie

De instructeur was steeds geduldig en gaf op de juiste momenten positieve affirmaties, wat veel vertrouwen gaf tijdens het rijden. Daarnaast communiceerde hij heel duidelijk over mijn werkpunten, waardoor ik precies wist waar ik aan moest werken en hoe ik dat kon verbeteren. Professioneel, helder en effectief – een aanrader voor iedereen die serieus wil leren motorrijden.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

zeer goede uitleg, geduldig en luisterend oor naar client

de instructeur luisterde aandachtig naar hetgeen ik wilde bereiken met deze les. Was ook zeer geduldig en gaf mij zeker niet het gevoel dat het lang duurde vooraleer ik de oefeningen onder de knie had. Voelde mij ook ontspannen zodat ik ten volle mijn aandacht kon focussen op hetgeen uitgelegd werd.

Duidelijke vorming

Het was zeker leerrijk en heeft mij geholpen om mijn kennis even te verfrissen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Waardevolle opfrissing en tips voor de begeleiding.

Er zat zeker voldoende zinvolle info in de ochtend. We kregen een goed beeld wat er verwacht wordt op het examen en hoe je daar de jonge bestuurder op kan voorbereiden. De wegcode werd nog eens overlopen. Zeker de moeite waard om dit te herhalen.

Zeee leuke instructeurs

Heb een terugkom moment gevolgd bij jullie en het was zeer interessant gezellig en leuk mede dankzij de instucteurs

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

De lessen waren heel leuk en leerrijk.

Ik kon het heel goed vinden met mijn lesgever. Hij was heel serieus wanneer het op lesgeven aankwam, maar er was ook tijd voor een goede lach. Als ik iets fout deed, bleef hij kalm en wanneer ik iets goed deed, kreeg ik ook positieve feedback. Wanneer ik vragen had over een situatie nam hij de tijd om alles rustig uit te leggen. Ik had me geen betere lesgever kunnen wensen. Merci, Marc!!!

Heel fijn en comfortabel

Ik heb mij gedurende lessen heel comfortabel gevoeld ik heb ondersteuning gekregen en motivatie tijdens de lessen wat mijn kans op slagen verhoogde.

Aanrader

Goede uitleg heb er veel van geleerd met al die nieuwe regels

Prima begeleidersbijeenkomst

Hele prettige sfeer en veel geleerd.

Heel interessant! Dank u

Heel interessant! Dank u

Herhaling

Oudere foto's

Fijne lesgever Alles goed uitgelegd

Gewoon goed

Positief Duidelijke uitleg Gemotiveerde lesgeefster

Ik heb goede ervaring

Het was een leuke cursus.Het was goeder ervaring voor mij.De docenten waren en erg goed en vriendelijk.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Vormingsmoment was goed gepresenteerd en ook informatief!

positief, het is een lange zit maar de lesgeefster brengt het op een leuke manier en het is ook informatief.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Al jaren een begrip in de regio met professioneel personeel

Nette locaties , goede ontvangst, fijne lesvoertuigen . Zowel tijdens de theorielessen als tijdens de praktijklessen is er een drankje voorzien in de leslokalen . Dikke pluim voor Carine Schuurmans , na de lessenreeks met glans geslaagd op het examen C met vakbekwaamheid. Alles werd zeer duidelijk uitgelegd en zeer aangenaam om rijles bij te volgen . Enige minpunt : ladder om achter in de laadbak van de camion te stappen is aan vervanging toe . Is een kwakkellig oud laddertje , tijd om hier eens een deftige ladder voor te voorzien . Kluspunt in Hamont verkoopt bijvoorbeeld zeer deftige van het merk solide, kom je gemakkelijk 15 jaar mee toe en is goedkoper dan dat er straks iemand naar beneden valt .

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

De rijschool gaf mij zoveel vertrouwen en duidelijke uitleg tijdens elke les!

Mijn ervaring omschrijf ik als positief. Ik heb duidelijke uitleg gekregen over hoe ik op een goede en veilige manier de auto kan besturen. Met de tips en leermomenten die ik meenam naar huis, heb ik een goede groei gemaakt in de controle te behouden over het voertuig en het autorijden!

Leuke ervaring

Ik dacht dat het saai ging zijn maar dat was niet zo, ik vond het terugkommoment een heel leuke ervaring

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.