Heel goede nascholing

Vriendelijk, interessant en bijgeleerd

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Maarten is een aangename rijinstructeur waar ik veel aan te danken heb.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Beste rijschool met de beste instructeurs!

Gebeld om een afspraak te maken voor mijn rijbewijs A. Kreeg meteen een vriendelijke planner aan de lijn. Afspraak was op die zelfde maand ingepland. Bij aankomst hoffelijk ontvangen door Allan Straetemans( instructeur). Bij oefening pleintje zeer goede uitleg, tips and tricks meegekregen. Zeer geduldig en vriendelijk. Paar keer oefenen en meteen de openbare weg op na succesvol pleintje. Op de openbare weg veel uitleg en tips meegekregen. Na de openbare weg werd me aangeraden voor 12 uur te nemen. Deze ook zo gedaan. Na 11 uur tijd voor examen. Kreeg ik een andere super instructeur(Dave Gillemans) voor 1 uur en naar examen te gaan. Veel info en tricks meegekregen. Bij zenuwen heeft hij me nog kunnen kalmeren haha! Bij examen pleintje 1 keer erdoor en openbare weg direct geslaagd!!! Dankzij de goede voorbereiding van de instructeurs en het geduld dat ze hebben is dit mij in eerste keer gelukt! Ik raad deze twee heren ten vaste aan iedereen die een rijbewijs A wil halen. ALLAN bedankt voor de beste rijlessen ooit en de tricks die u mij heeft aangeleerd. DAVE u bent alsook bedankt voor mij er vlekkeloos door het examen te krijgen en mij de laatste uur nog dingen aan te leren! Hendriks mag van geluk spreken deze twee instructeurs te hebben! Bedankt Hendriks voor de snelle inplanning en de fijnste ervaring te mogen hebben bij jullie rijschool!

perfect

duidelijke en goede lessen van ervaren instructeurs

Boeiend vormingsmoment

De lesgever van Hendriks bracht het vormingsmoment op een erg goede manier. Heel veel opgefrist en zelfs bijgeleerd tijdens dit moment.

Fijne ervaring

Was een opfrisbeurt, was mss niet slecht

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer duidelijke lessen, vriendelijke mensen

Rijschool.. een top ervaring. Eerlijk naar de leerlingen. Duidelijk uitgelegd.

Zeer leuk

Ik heb een zeer leuke en goede ervaring gehad met de rijlessen. Keek er elke dag naar uit om opnieuw in die auto te mogen zitten. Nooit een saai moment tijdens het rijden. Zou het zo opnieuw doen alle lessen (20u)

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Informatief duidelijk en niet saai

Duidelijke uitleg op een entertainende manier gebracht. Met een serieuze boodschap

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Praat en leef met je leeftijdsgenoten!

Niemand wou er in begin zijn, maar tenslotte vonden we het niet eens erg om die 4 uren daar te hebben gespendeerd, we zagen de leuke/interessante activiteiten totaal niet aankomen ;). Tis altijd wel leuk om met je leeftijdsgenoten te praten en hun ervaringen te horen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het was aangenaam verhelderend.

Ik vond het leerlijk en informatief. De tips voor de voorbereiding waren super en het vormingsmoment werd op een leuke manier gegeven.

leerrijk

Was leuk

Was een leuke ervaring

Goede lessen veel uitleg

Fijne instructeur

Goei lessen,alleen mischien meer tijd nemen voor de oefeningen (parkeren,vertrekken op helling,enz..)voor de examen ,1-2 keer oefenen is te weinig als je het nog nooit gedaan hebt

Aangename man.leuk 3 uurtje

Toch vind ik het geldklopperij.

Top motorinstructuers!

Ik heb hier mijn A1 en mijn A2 motorrijbewijs gehaald en ben voor allebei van de eerste keer geslaagd. Voor mijn A1 had ik een andere instructeur dan voor mijn A2, maar ze waren allebei top. Tijdens de lessen werd alles rustig en duidelijk uitgelegd en kreeg ik altijd goede tips om beter te worden. Als iets niet meteen lukte, namen ze de tijd om het opnieuw uit te leggen tot het goed zat. De sfeer tijdens het rijden was ook altijd heel ontspannen, waardoor je je snel op je gemak voelt en veel bijleert. Dankzij hun begeleiding voelde ik mij goed voorbereid voor het examen. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen!

Zinvol

Ik vond het eens leuk om te doen en werd goed uitgelegd.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Had graag meer ervaringen van andere nieuwe bestuurders

De lesgever zelf was nogal vaak aan het woord. Ik had liever meer van de andere bestuurders gehoord en wat meer praktijk.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Rijlessen waren zeer goed, heel geduldige en fijne rij-instructeur. Ook terugkommoment was erg zinvol. Heel fijne man om naar te luisteren

Zeer positieve ervaring!

Ik werd aangegaan verrast door het goede ligging, mooi modern gebouw, vriendelijk onthaal ,goed uitgeruste leslokalen en daar hoort natuurlijk ook een verstaanbare en rustige lesgever bij. Het enige minpunt voor mijn persoonlijk dan...ik kan niet tegen TL-lampen en begin onmiddellijk vermoeide ogen en hoofdpijn te krijgen maar ik heb het overleefd. Vooral zo blijven verder doen zou ik zeggen en als jullie nog iemand zoeken om jullie team te versterken wil ik graag Vlaams inwoner de overstap maken naar Limburgs grondgebied...

Verschillende dingen bijgeleerd

Goede opfrissing

Leerrijk

Heel leerrijk, spannend, leuk en uitdagend. Zeker een aanrader.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik had Ludo als mijn rijinstructeur en ik kan hem alleen maar een 10/10 geven. Dankzij zijn goede begeleiding en duidelijke uitleg heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen. Elke les was aangenaam: het was altijd fijn om in de auto te stappen met hem. Hij zorgde voor een ontspannen sfeer en tussendoor was er altijd wel eens een grapje, wat het leren nog leuker maakte. Ik ben hem heel dankbaar voor zijn geduld, zijn hulp en de manier waarop hij me heeft klaargestoomd voor het verkeer. Absoluut een aanrader als rijinstructeur!

Tevreden!

De opleiding was leerrijk, zinvol, etc. Het is zeker ook een goede opfrissing voor straks als begeleider aan de slag te gaan. Ook was er al eens plaats voor een grapje. Wat het toch extra aangenaam maakt.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.