Professioneel

Zeer professioneel en vriendelijk, dank u wel.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik heb heel veel geleerd en kon al mijn vragen stellen

Ik heb mijn lessen verspreid gehad en zo kon ik na zelf wat te oefenen nog steeds veel bijleren.

Leuk en zeer leerzaam.

Leuk en leerzaam. Goede toevoeging en na zorg aan het rijexamen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

De perfecte motoropleiding: een oog voor elk detail in een uiterst aangename sfeer!

Echt een aanrader voor je motorrijbewijs! Ik heb lesgehad van Allan en dat was een zeer positieve ervaring. Hij heeft oog voor de kleinste details, waardoor ik me nu echt zeker voel op de motor. De sfeer was altijd vriendelijk en ontspannen. Bedankt voor de goede begeleiding!

Leerrijk

Heel fijne ervaring met een lesgever zoals marc!

Heel nuttig

Ik vondt het een heel nuttige dag ik heb veel bijgeleerd de begeleiders waren heel fijn. Het was echt top

Nuttig en tof

De namiddag ging snel voorbij. Een leuke intructeur en toffe ervaringen. Ook veel bijgeleerd!

Leerzaam

Alles wat we hebben gedaan was nuttig en belangrijk. Toch vond ik het lang duren

Je kunt er van leren

Ik vond het heel leerrijke

Instructeur is top

Fantastisch

Heel leerrijk

Een koffietje in de pauze zou leuk zijn!

Vlotte communicatie

Goede lesgever

Verfrissend zo'n vormingsmoment!

Verfrissend zo'n vormingsmoment!

It was good

I’m happy with my recent instructors. They are very calm, supportive, patience. Instructors like this are very good for anyone who are in their first time learning driving or comeback again.

• Would you recommend us? Yes

Ik kan er enkel positieve dingen over zeggen.

Heel vriendelijke mensen. Antwoorden op al uw vragen. Was van de eerste keer door op mijn praktijkexamen, ook het terugkommoment was tof en informatief.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Fijne en leerrijke ervaring!

Te ervaren hoe het voelt om ad rem te stoppen of controle over je auto te verliezen is zeer waardevol. Al te weten hoe te handelen in dat soort situaties en daar rekening mee te houden zodat je het ten alle tijden kan voorkomen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Aanvankelijk had ik mijn twijfels, maar gaandeweg heb ik veel waardevolle dingen geleerd. De begeleiding speelde hierin een grote rol: een vriendelijke begeleider maakt de ervaring aanzienlijk aangenamer, zeker wanneer hij een luchtige aanpak hanteert.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het praktijk gedeelde was nuttig

Hier werd het duidelijker wat de persoon in het gesprek bedoelde.

Leerijke voormiddag

De man die het terugkommoment gaf deed dit op een enthousiaste/ grappige manier waardoor het minder saai was dan dat iedereen zegt.

Professioneel

Alles is heel fijn uitgelegd, en er werd overal rekening mee genomen

Heel aangenaam alles uitgelegd

Iedereen was vriendelijk en de 4 uur zijn snel voorbijgegaan.

Zeer zorgvoldig en verijkend

Zeer aangename en fijne rijlessen gehad, Geduldige rij instructeur die alles goed en op het gemak/begrijpend uitlegt. Rij instructeur Johan Lemmens.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Vriendelijk maar weinig time management

Goede locatie en vriendelijke mensen. Maar, een kopje koffie op een zaterdagochtend is geen overbodige luxe, mag zelfs een vendingmachine zijn. Als er gesteld wordt dat de opleiding tussen 09h en 12h zal plaatsvinden, hopen we dat het lesmateriaal daarop is afgestemd. Om 12h30 waren we nog niet klaar (de interessante delen begonnen net) en we zijn uit noodzaak moeten stoppen (omdat we al 30 min overtijd waren). Veel details gingen over Bree, terwijl wijzelf vanuit Meerhout daar geen specifieke meerwaarde aan hebben.

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam Van binnenkomst tot verlaten professioneel te woord gestaan, ook tijdens de 3 uur les, een heel toffe madame die de les geeft, ze spreekt duidelijk en is spontaan,niet op een saaie manier alles afgerateld.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Hele goed. Het was avond opleiding jammer geen koffie daarom 4 sterren voor ontvangst

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.