Verschillende dingen bijgeleerd

Goede opfrissing

Leerrijk

Heel leerrijk, spannend, leuk en uitdagend. Zeker een aanrader.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik had Ludo als mijn rijinstructeur en ik kan hem alleen maar een 10/10 geven. Dankzij zijn goede begeleiding en duidelijke uitleg heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen. Elke les was aangenaam: het was altijd fijn om in de auto te stappen met hem. Hij zorgde voor een ontspannen sfeer en tussendoor was er altijd wel eens een grapje, wat het leren nog leuker maakte. Ik ben hem heel dankbaar voor zijn geduld, zijn hulp en de manier waarop hij me heeft klaargestoomd voor het verkeer. Absoluut een aanrader als rijinstructeur!

Tevreden!

De opleiding was leerrijk, zinvol, etc. Het is zeker ook een goede opfrissing voor straks als begeleider aan de slag te gaan. Ook was er al eens plaats voor een grapje. Wat het toch extra aangenaam maakt.

Was great

The teacher was very clear, and the information is very much useful.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Heel toffe, aangename en duidelijke lesgever met een leuke humor!

Heel aangenaam.

Interessant

Interessant

Snelle service flexibel

Vriendelijk geholpen fijne ervaring

Heel goed

Heel goed

geïnspireerde lesgever

Belangrijk dat de lesgever focust op defensief rijden én het belang van 'rustig' rijden. (tijd nemen in het verkeer) De gevaren van voorrang 'nemen' ipv defensief rijden toe te passen. Gestructureerde les, wel veel info voor mensen die vb een niet-normatieve attention span hebben. Dan kan de combi praten+plaatjes+veel tekst op het bord wat moeilijk zijn, dat er achteraf ook daardoor minder van blijft hangen. Voor sommigen kan het behalen van een rijbewijs al ver in het verleden liggen, alsook de kennis van het volledige verkeersreglement. Dan is misschien nog een extra opfrissing nodig. Maar al bij al weinig op aan te merken.

Leer zaam

Grapig met momenten leerzaam Leuke praktijk proeven

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Ik keek er zeer tegen op maar de lesgever (Marc) heeft het zeer goed gebracht en ervoor gezocht dat het een leerrijke maar ook leuke voormiddag was.

Leuk

Was leuk om marc terug te zien

Leuk, leervol

Goed, het was fijn om te slippen dat heb ik nog nooit eerder gedaan.

Heel fijn en leerrijk

Ik vond het heel fijn om door Marc het terugkommoment te krijgen! Hij legt het zo leuk uit waardoor het ook fijn is om aanwezig te zijn

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goede motorrijles van Dave!

De motor rijles was erg fijn en er werd goed gekeken naar de verbeter punten om deze aan te pakken!

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Het enige minpunt was dat ik tijdens mijn eerste drie rijlessen een instructeur had die mij niet veel heeft geleerd. Tijdens mijn laatste zeven lessen had ik echter een uitstekende instructeur. Mvg, Carmen Cruces.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Mijn ervaring was prettig en comfortabel.

Mijn ervaring met de Autorijschool Hendriks ging goed en de rij-instructeur was vriendelijk en aangenaam. Hij hielp mij stap voor stap en legde alles duidelijk uit. Met extra oefeningen en huiswerk geraakte ik ver en begon ik alles stilletjes aan te snappen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne opfrissing voor de begeleiders. Graag zouden we ook de pp ontvangen. Vooral het gedeelte wat belangrijk is voor het examen.

Vriendelijke, geduldige begeleiding

Het maken van afspraken gaat vlot, met steeds een duidelijk overzicht en herinnering via email. De lesgever was vriendelijk en geduldig!

Gewoon top

Fijne oefenmogelijkheid, goede uitleg, ontspannen sfeer.

Leuke avond

Een opfrissing voor we de weg op gaan met de kinderen

Heel leerrijk en interessant

Het was een luchtige inleiding waarna we een paar serieuze thema’s hebben besproken en ook hier was tijd en plaats voor overleg. Het praktijk gedeelte was super leuk en leerrijk!

Zeer aangename instructeurs

Ondanks dat het terugkommoment vaak wordt gezien als iets onnodigs of als een activiteit die veel inneemt, vond ik het eigenlijk een heel leuke en leerrijke voormiddag. De introductie en het groepsgesprek met de instructeur waren aangenaam en interessant. Ook het praktijkgedeelte bleek achteraf verrassend leuk, mede dankzij de zeer aangename instructeurs Ivan en Jos. Al bij al was het een fijne en nuttige ervaring.

Was wel eens lachen

Nuttig om je iets aan te leren en toch kan je iets doen wat anders (hopelijk) nooit zal gebeuren.

Leopoldlaan 32a

3900 Pelt

Over Autorijschool Hendriks

Met haar meer dan 50 jaren ervaring profileert Rijschool HENDRIKS zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over vijf vestigingen leiden onze medewerkers jaarlijks zo’n 2.000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Voor ons is het belangrijk om onze kwaliteit te bewaken. Daarom vinden we het belangrijk dat u uw mening kan geven zodat we onze service blijvend kunnen verbeteren.