Het is een modern mondcentrum waar met de nieuwste materialen gewerkt wordt.
Eerste keer van ons werden we laat binnen geroepen met mijn twee kinderen.
Over het algemeen hele goede ervaring. Een keer een iets mindere ervaring i.v.m. een trekking van een verstandskies.
Goede zorg en uitleg
Duidelijk en goede uitleg
Netjes behandeld
Altijd vriendelijk Maar ook altijd een rekening
Ik zat hiervoor bij Tandarts v/d Burg, maar omdat mijn vriendin bij jullie zat leek het me handiger om over te stappen. Uiteindelijk heeft dat weinig meerwaarde
Prettige en vakkundige praktijk. Iedereen die er werkt is behulpzaam en vriendelijk.
Vanaf de eerste kennismaking met onze tandarts is er een goede klik. Hij is heel erg vriendelijk en neemt de tijd om dingen te bespreken. Na de behandelingen zijn we vaak tevreden en is het niet gelijk goed wat meestal wel het geval is dan komt er een oplossing. Na een vervelende ervaring met een andere tandarts zijn we nu erg tevreden met onze huidige tandarts.
Afspraken worden goed ingepland met op tijd een reminder per mail. Behandelingen worden goed doorgesproken en professioneel uitgevoerd.
Ik vindt de tandarts positief en leuk tegen onze dochter. Ik ben zeer tevrede en ben blij dat ik de stap heb genomen om over te stappen naar deze tandarts.
De praktijk van Rock en zijn team werkt uitstekend: vakkundig en met prettige aandacht!
Vriendelijk personeel
Alleen maar goede ervaringen!
Netjes behandeld, vriendelijke mensen
Halfjaarlijkse controle
een goede tandarts!
Erg fijn. Wordt er vriendelijk te woord gestaan en zijn erg behulpzaam en geduldig.
De tandarts is voor mij net als vele een vervelende plek om te komen, Rik is een jonge gedreven tandarts die je erg op je gemak laat voelen en er alles aan doet om het zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ook bij de zwaardere behandelingen
...
- zeer vriendelijk team - zeer kundig team! - heldere uitleg waarom iets is wat het is en hoe iets komt - verdoving bijna zonder dat je het doorhebt - moderne werkmethoden en apparaten (TV scherm in het plafond ipv een suf puzzeltje) - flexibel team (meerdere tandartsen kunnen werken voor 1 client, dus geen gedoe meer met tandpijn en de tandarts is op vakantie)
Mondcentrum Drunen is een moderne praktijk. Ik ben dit jaar verschillende malen vakkundig en vriendelijk geholpen. Ze denken met je mee en geven uitstekend advies.
Ik heb heel goede ervaringen met de praktijk. Vooraf wordt goed toegelicht wat er staat te gebeuren en de behandelingen worden professioneel uitgevoerd.
De sfeer is zodanig dat ik me goed kan ontspannen.
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen