Ik ben snel en deskundig van mijn tandprobleem geholpen.
Bijna alles prima verzorgd
Goede en snelle behandeling.
Ik ervaar mijn behandelingen door tandarts Rick en zijn medewerkers altijd als zeer prettig en deskundig.
Vriendelijk behulpzaam geduldig
Eerste bezoek. Fijn ontvangst. Vriendelijk en geïnteresseerd. Behandeling zelf ging vlot. Omdat er zo weinig tandsteen was aangetroffen werd gekozen om daarvoor niet een losse afspraak te maken met de mondhygiënist, maar werd het gedaan door de tandarts. Dat vind ik echt een plus, want als je weer terug moet komen betekent dat ook dat je wéér vrij moet nemen. Dit heeft me dus een dag bespaard.
Je wordt snel en vriendelijk geholpen. Geen klachten.
Netjes geholpen en fijne praktijk om te komen.
Deze vrouwelijkste tandarts was nieuw voor mij. Ik vond haar een vrolijke en ook grappige vrouw. Ze stelde je op je gemak en begon rustig aan het herstellen van de kies. Ik kreeg het gevoel dat hier een ervaren tandarts stond. Rick heeft hier een geweldige collega “in huis” gehaald!
vriendelijk maar mag voor mij wel iets harder praten en bij het uitleggen (oog)contact maken met de persoon
Sinds begin dit jaar komen we bij Mondcentrum Drunen, nadat we bij een andere tandarts vervelende ervaring hadden. De kinderen gingen met angst naar de tandarts. Nu we hier twee keer de controle hebben gehad, zijn de kinderen niet meer bang om op controle te gaan!
Vind de assistente erg onbeleefd en o vriendelijk. Nu 2x deze ervaring gehad en ben pas 2x bij de tandarts geweest. Hoop dat dit wel anders word anders denk ik aan overstappen
Je wordt goed ontvangen en efficiënt en fijn behandeld
Ik word altijd snel geholpen en goede adviezen
Ik heb 3 verschillende mondhygiënistes gehad waarbij ik alleen in de vertrouwen had.
Aan de beurt, precies op de afgesproken tijd. Vriendelijk personeel, dat professioneel werkt en goed uitlegt wat er gebeurt en waarom.
Plezierig. Met aandacht voor patiënt.
er is veel rust in het gebouw, personeel straalt deskundigheid en rust uit. Heb het gevoel dat personeel mij echt kent of wil leren kennen.
mijn ervaring is heel goed hij legt alles goed uit als hij mij verdooft voor de behandeling
Zowel de tandarts als de mondverzorgdter die ik had waren heel geruststellend aan het werk, iets wat ik als erg plezierig heb ervaren.
Je krijgt verdoving bij een behandeling dat heb ik bij vorige tandartsen niet gehad
Ik heb dinsdag gebeld met mijn klacht. Kon de volgende dag komen. Toen bleek dat er driie kiezen getrokken moesten worden. Dit kon weer een dag later
Ok
Supergoed bevallen .
vriendelijk personeel en goede uitleg
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen