Prima zorg, aandacht voor patient

Keurige ontvangst. Duidelijk aangeven wat ze gaan doen. Prima omgang met de kinderen. Heb er ook nooit lang hoeven wachten. Ideaal dat er meerdere tandartsen/assistenten zijn in meerdere ruimtes.

• Personeel

Goede ontvangst en begeleiding / advies

Nieuwe klant, prima ontvangst en advies

heel fijn

zeer prettig ontvangen, duidelijke uitleg van de tandarts, en gelijk deels een planning gemaakt. TOP

Zeer teleurstellend

Na enige tijd geen tandarts te hebben gehad, heb ik mezelf aangemeld. Na uitvoerige screening (foto's onderzoek etc. ) te horen gekregen dat ik een goed gebit heb, waar vooralsnog niets aan hoeft te gebeuren. Bij het 2e bezoek (1/2 jaarlijkse controle) door een andere tandarts, blijkt er ineens van alles mis. Communicatie verliep erg stroef, onduidelijk en ongemakkelijk. Ik voel me bekocht, mensen binnenhalen om ze vervolgens de zakken leeg te kloppen, met onduidelijke en zeer onbegrijpelijke verhalen, is niet wat ik verwacht van een professionele tandartsen praktijk.

• Personeel

Word altijd netjes geholpen en er word uitgelegd wat ze gaan doen.

Is goed je word eerst geholpen door assistente en dan door tandarts en je krijgt goede uitleg over wat er gedaan word of wat er in de toekomst moet gebeuren aan je gebit.

Matig positief

Het was ons eerste bezoek aan de praktijk. We werden hartelijk welkom geheten. Vervolgens hebben we een half uur zitten wachten tot we aan de beurt waren. Dat was vervelend. Iedereen werd geholpen en wij zaten maar te wachten. Dat voelde niet fijn. Wat beter had gekund, is dat er duidelijker gecommuniceerd werd over het hoe en waarom daarvan. Het contact met de tandarts was goed en dat maakte dat het bezoek uiteindelijk wel positief was. Hopelijk worden we de volgende keer wel op tijd geholpen of wordt er duidelijker gecommuniceerd als het langer gaat duren. (ik moet een keuze invullen bij "aanbevelen". Ik vind het lastig om nu al een keus te maken. Voor nu een "nee", maar eigenlijk weet ik het nog niet)

• Personeel

we zijn prima behandeld , vriendelijk !!

• Personeel

Goede zorg, bíjna geen wachttijd

Vriendelijke mensen

• Personeel

Je word gezien, het is bijna gezellig om bij jullie te zijn.

Vriendelijke ontvangst. Gezellige wachtruimte. Mooie behandelkamer. Wel veel verschillende gezichten. Maar daar kan ik mee leven. Nieuwe materialen, gereedschap. Vb zoutstralen. Ga zo door..

Tot nu toe de beste

Professionele sfeer, klantgerichte en bekwame tandarts. 5sterren is te weinig.

Prima.

Het geheel is goed verzorgd. De ontvangst is goed, de wijze waarop je wordt geholpen is goed en de tandarts straalt rust uit. Prima.

• Personeel

Attent en vriendelijke behandeling van receptie tot tandarts

Duidelijke communicatie

Omdat mijn tandarts Groenhuizen in Waalwijk zijn klantenbestand aan het afbouwen is, overschrijving aangevraagd naar Mondcentrum Drunen, dat op 100 meter afstand van ons adres is gevestigd. Eerste kennismakingsbezoek, met Rick den Heijer, was zeer positief: duidelijk, informeel en deskundig. Als het vervolg ook zo is: uitstekend!

Zeer positief eerste bezoek

Omdat mijn vorige tandarts Groenhuizen in Waalwijk zijn klantenbestand aan het afbouwen is, overschrijving aangevraagd naar Mondcentrum Drunen. Mondcentrum Drunen is voor mij op 100 meter van onze woning dus op loopafstand. Eerste kennismakingsbezoek met Rick den Heijer was zeer duidelijk, aangenaam informeel en positief.

• Personeel

Was zo bank voor tandarts, maar is een groot stuk weg genomen!!!

Stelt je gerust en legt uit wat hij gaat doen. Gelukkig !!

• Personeel

Goede uitleg en behandeling, vriendelijk en correct !

Zie boven

Deskundigheid en vriendelijkheid.

Goede communicatie en goed advies.

goede aandacht

fine locatie

Klantgerichtheid, vriendelijk

Oplossing gericht helpen. Uitstekende service !!

• Personeel

goede tandarts assistente vriendelijk personeel goede tandarts

• Personeel

Ze laten je op je gemak voelen

Bij de tandarts liggen is natuurlijk nooit leuk. Maar ze laten je erg op je gemak voelen. Assistenten en tandartsen en dame aan de balie zijn allemaal even vriendelijk. En mijn tanden zijn nog nooit zo schoon geweest. Er word werk van gemaakt.

Fijne tandarts

Goede communicatie, aandacht voor de patient en punctueel. Een tandarts om je bij thuis te voelen!

Kort maar krachtig

Ik ben goed geholpen door het personeel.

zeer goed, uitstekende behandeling

perfect

• Personeel

ik heb het gevoel overrulled te worden i.p.v. .uitleggen en tot een keuze komen.

Een voorbeeld: de mondhygiëniste checkt mijn gebit. Ze komt tot de conclusie: geen issues. De tandarts checkt daarna mijn gebit. Een kies moet toch gevuld worden. Voelt voor mij als, we zien ruimte om wat te verdienen, dus doen. Ik heb hetzelfde idee bij het maken van periodieke foto's. Voelt als gemakkelijk geld verdienen. Overigens heb ik na de laatste behandeling last van een kies gekregen. Dat betreft een zwakkere kies, waar al een paar keer een wortelkanaal behandeling is uitgevoerd. Mijn idee is dat er te fors is schoongemaakt tijdens de controle. Ik had het tijdens de behandeling niet in de gaten. Het speelde later op.

Tinie de Munnikstraat 3

5151VW Drunen