vriendelijk tandarts en persooneel ook
Heel fijn dat er goed uitgelegd wordt wat er gaat gebeuren.
Hele aardige mensen!
Deskundig, maken altijd tijd, kennen je persoonlijk, vaak dezelfde tandarts, vriendelijke planners/receptionisten die met je mee denken, hart voor de klant, bereid om altijd even wat extra te doen, stellen de kids gerust en zo kan ik nog wel even doorgaan. In 1 woord top!
Vertrouwd
zie bovenstaand
Altijd een warm ontvangst, vriendelijke mensen
Mijn halfjaarlijkse controle zojuist uitgevoerd door assistente Simone en na afloop nogmaals geïnspecteerd door tandarts Rick den Heijer. Ik kom hier al jaren en het is veruit het beste en modernste Mondcentrum die ik ken. Zelfs voor nerveuze mensen een oase van geruststelling. Met name Simone is fantastisch in haar werk. Ze is dan ook mijn favoriet! Ze vertelt hoe de algehele staat van het gebit erbij staat en legt alles op een begrijpelijke manier aan je uit. Ook geeft ze handige tips mee. Kortom, een aanrader!
Van begin af aan een vertrouwd adres. Blijft zoeken naar wat nog beter kan.
Hierboven vermeld.
Ik word altijd vriendelijk en voorkomend behandeld door iedereen van het team.. Eigen inbreng is mogelijk. Goed overleg met de tandarts. Elke keer als ik voor controle kom voor beugel is de tandarts op mijn verzoek er even ter controle bij.
Rik is een rustige, proffessionele, fijne tandarts. Vertelt geen bull****.
Professioneel en goed behandeld
Hele duidelijke uitleg en prettige werkwijze! Komt zeer professioneel over. Ruimtes zien er ook altijd tip top uit!
De tandarts en assistente zijn heel vriendelijk, rustig en ervaren. Ze stellen je op je gemak. De praktijk heeft moderne apparatuur.
Goed bezoek aan de tandarts
Na jaren bij een andere tandarts toch de overstap gemaakt naar Mondcentrum Drunen. Ben super enthousiast over de moderne praktijk en de vakmensen die daar werken. Wat eerst bij de andere tandarts niet kon is hier allemaal mogelijk,eindelijk mooie voortanden!
Ben blij dat ik ruim een jaar geleden ben overgestapt naar mondcentrum Drunen. Iedereen is vriendelijk, behulpzaam en er wordt duidelijke en deskundige uitleg gegeven over de behandeling. Prima !!
goed ontvangen nul procent pijn gehad goede info gekregen voor erna minpuntje de tv stond uit
ik krijg de aandacht die ik al jaren als prettig ervaar.
Ik heb angst voor de tandarts en er wordt goed naar je geluisterd en uitgelegd wat de bedoeling is. Er wordt echt tijd genomen om dingen te bespreken met de patiënt. Hele prettige omgeving!
Er is een langere wachttijd als afgesproken! Er word niet gevraagd of ik een foto wil laten maken! Het zou gewoon "moeten"!
Tandartsbehandeling uistekend
Tinie de Munnikstraat 3