Hele duidelijke uitleg en prettige werkwijze! Komt zeer professioneel over. Ruimtes zien er ook altijd tip top uit!
De tandarts en assistente zijn heel vriendelijk, rustig en ervaren. Ze stellen je op je gemak. De praktijk heeft moderne apparatuur.
Goed bezoek aan de tandarts
Na jaren bij een andere tandarts toch de overstap gemaakt naar Mondcentrum Drunen. Ben super enthousiast over de moderne praktijk en de vakmensen die daar werken. Wat eerst bij de andere tandarts niet kon is hier allemaal mogelijk,eindelijk mooie voortanden!
Ben blij dat ik ruim een jaar geleden ben overgestapt naar mondcentrum Drunen. Iedereen is vriendelijk, behulpzaam en er wordt duidelijke en deskundige uitleg gegeven over de behandeling. Prima !!
goed ontvangen nul procent pijn gehad goede info gekregen voor erna minpuntje de tv stond uit
ik krijg de aandacht die ik al jaren als prettig ervaar.
Ik heb angst voor de tandarts en er wordt goed naar je geluisterd en uitgelegd wat de bedoeling is. Er wordt echt tijd genomen om dingen te bespreken met de patiënt. Hele prettige omgeving!
Er is een langere wachttijd als afgesproken! Er word niet gevraagd of ik een foto wil laten maken! Het zou gewoon "moeten"!
Tandartsbehandeling uistekend
Heel netjes en vriendelijk geholpen maar dat wist ik onzettende aardige en vriendelijke mensen en word goed geholpen. 👍
De meest vriendelijke tandartsassistente & tandarts. Mijn kinderen en ik waren gelijk op ons gemak.
Ik ben zelf overgestapt van tandarts, omdat ik niet tevreden was. Ik vind het fijn dat bij mondcentrum Drunen uitleg wordt gegeven over zaken als het goed schoonmaken van je tanden. Ik denk dat dit elders niet gebeurt en zo begrijp ik ook hoe ik moet poetsen. Wat ik wel jammer vind is dat er vooraf extra kosten niet besproken worden. wat nodig is is nodig, maar ik zou vooraf hier ook graag kennisgeving over krijgen. Daarnaast snap ik de extra kosten voor het schoonmaken niet zo gezien ik gewoon betaal voor mijn gezondheidsverzekering en dit er naar mijn idee gewoon in zou moeten zitten? Al met al ben ik wel tevreden en is mondcentrum Drunen een van de betere praktijken bij mij in de omgeving.
Service zeer goed tand afgebroken werd gelijk geholpen
Hier voel ik mezelf thuis door de persoonlijke zorg en betrouwbare aanpak.
Prettige sfeer, accuraat en op tijd geholpen, zorgvuldige inspectie van gebit, duidelijke adviezen, goede mondhygiënist, kortom: als je dan toch naar de tandarts moet, dan het liefst hier.
snel, efficient, vriendelijk en professioneel
Alles wordt goed uitgelegd en vriendelijk. Je krijgt niet altijd dezelfde tandarts.
Ben goed geholpen heb er een fijn gevoel bij dat mijn behandel plan een plan is wat bij Me past..
Je wordt in een prettige sfeer ontvangen. Alle handelingen worden goed toegelicht. Medewerkers zijn vriendelijk.
Goed alleen tv scherm hangt verkeerd en muziek is niet mijn smaak zou dan ook niet aan hoeven voor mij
alles goed verlopen en duidelijk advies gekregen.
Prima zoals altijd
Snel en professioneel