In een open 1e gesprek werden mogelijkheden voor mijn situatie besproken. Daarna steeds vriendelijk en goed geholpen.
Ze doen het goed en zijn vriendelijk
Een fijne praktijk, correct en denken met je mee
Goede uitleg en fijne uitvoering
Ik word altijd snel geholpen, klantvriendelijk en vertellen precies wat ze gaan doen, plan van aanpak.
Al vanaf de start van het mondcentrum is het prima geregeld daar. Vakkundig. Netjes. Verzorgd en daarbij ook nog eens zeer vriendelijk.
fijne ervaring tot nu toe. ben alleen niet zo te spreken over de nieuwe manier van polijsten, naar mijn mening niet zo schoon en fris als oude methode.
De praktijk straalt rust uit.
hele goede keus geweest om bij mondcentrum te komen,,mijn dochter heeft nu een beugel,is ze echt heel blij mee,,je ziet enorm verschil elke week,,en echt alle lieve mensen die daar werken,,echt hele goede zorg,,mijn dochter is niet meer bang voor de tandarts,,dank jullie allemaal
Aan bovenstaande opmerking heb ik niets toe te voegen.
De regels waren duidelijk en werd goed geholpen
Niks
Er wordt goed geluisterd naar je, en ze hebben een vriendelijk woord. Daardoor voel je je op je gemak
Praktisch ingedeelde praktijk. Kindvriendelijk. Zorg voor de klant.
Vriendelijke en vakkundige mensen. Een hele fijne sfeer meteen bij binnenkomst en altijd mee willen denken in oplossingen! Super praktijk!
ik ben erg tevreden !
Een voor mij perfecte eerste ervaring ondanks mijn angst. Ik voelde me gehoord en dat is heel fijn. Ga zo door!
uitstekend
Een hele fijne praktijk met fijne mensen waar er op professionele manier met je wordt omgegaan maar er ook gewoon ruimte is voor een praatje over alledaagse dingen.
ze luisteren naar je en denken samen na over oplossingen
Vriendelijke medewerkers en professionele behandeling.
Hier wordt je behandeld zoals het hoort. Ze zijn professioneel, luisteren, houden zich aan afspraken en hebben een super agenda beheer.
Nu alweer enkele jaren patient bij deze tandarts. Zeer tevreden over de manier waarop met me wordt omgegaan: hartelijk, aardig, begripsvol, belangstellend zowel door de tandarts zelf als door de overige medewerkers.
Vriendelijk pijnloos geholpen.
Gewoon zo doorgaan