Erg zorgzaam personeel Werd goed en professioneel geholpen
Luisteren naar je.dat is goed .denken mee. Geven raad en advies.
Altijd een vriendelijk welkom en door de goede communicatie voel je je altijd op je gemak.
Fijne deskundige tandarts!
Ik kwam voor het vullen/repareren van 3 gaatjes. Was best gespannen want het was lang geleden dat er daadwerkelijk wat gedaan moest worden. De dames wisten me toch wat rustiger te krijgen en werkten lekker snel door zodat het gauw klaar was. Fijne ervaring.
Ik had alleen de pech dat er een gebroken kies getrokken moest worden en dat ze daar ruim 2 uur mee bezig zijn geweest .
Prima ervaring
Met nieuw snufje...soort karcher hogedruk spuit;) met zout aanslag gebit verwijderen. gaaf.
Had behoorlijk kiespijn. Prima en snel geholpen. Jammer dat het nog een paar dagen heeft geduurd voor de kiespijn over was. Maar daar kon de tandarts ook niets aan doen.
Ik ben nieuwe patiënt 1 keer geweest maar een hele goeie ervaring
Tandarts Rick is een zeer kundige tandarts die hart heeft voor zijn vak en zijn klanten. Hij stelt je op je gemak, maakt een praatje. Mooie schone praktijk met vriendelijke medewerkers.
Dit jaar helaas de pech dat al twee keer een kies is afgebroken. De andere dag kon ik al terecht TOP. Wel zou ik graag vooraf de kosten van een behandeling willen weten. Dit omdat mijn tandarts verzekering maar tot een vast bedrag gaat en sommige behandelingen best wat later zouden kunnen plaats vinden.
Prettig en rustgevend
Bij Mondcentrum Drunen word ik al bijna 10 jaar steeds weer ontzettend goed geholpen. De praktijk is in deze tijd wel gegroeid, en gelukkig blijft er aandacht voor mij als patiënt. Of klant/gast. Hoe je het ook maar wil noemen. Ik hoop dat ze niet weggaan! Haha.
Je word zeker goed op je gemak gesteld, en alles word goed besproken wat er gedaan gaat worden
Altijd even tijd voor vragen en advies. Vriendelijke praktijk.
Na jaren lang twijfelen over een beugel ben ik terecht gekomen bij mondcentrum Drunen voor een invisalign beugel. De tandarts, Rick, is super enthousiast en proffesioneel. Legt alles goed en rustig uit en maakt niks mooier dan het is. Ook de assistentes zijn hartstikke vriendelijk en er word snel gereageerd op mailtjes.
Een eerlijk mondcentrum zonder onduidelijk. Zeer communicatief.
Vlot, vriendelijk en correct geholpen.
Ontspannen sfeer, fijn professioneel personeel die ervoor zorgen dat je heel relaxed de behandeling(en) ondergaat. Geen enkel negatief punt wat mij betreft!
Mijn kunstgebit tijdens het eten in tweeën gebroken die pas nieuw is en toch gerekend wordt vindt ik ik toch een beetje raar als mag zeggen. Is hier geen garantie op vraag ik mij af maar kan begrip tonen hoor maar toch waarom dit? Rik is en blijft een zeer goede tandarts en kom graag bij hem en stelt je gerust en alles is bespreekbaar bij hem. Groet, Theo.
vertrouwd
Tinie de Munnikstraat 3