Klant vriendelijk

Ik voel en merk dat ik als patiënt persoonlijk geholpen wordt.

Opgewekte en fijne dienstverlening

Alle medewerkers met wie ik te maken heb gehad stralen professionaliteit en oprechte zorg voor de cliënt uit. Ik ben erg dankbaar voor hun inzet en aandacht.

snel en perfect

100%

• Personeel

Ondanks corona, toch een normale periodieke controle.

Ondanks corona, toch een normale periodieke controle, met de nodige voorzorgsmaatregelen. Prima te doen.

• Personeel

Kies afgebroken en gevraagd om beoordeling en vervolgtraject, na een snelle beoordeling door de tandarts direct gerepareerd zonder eerst een nieuw afspraak te hoeven maken.

• Personeel

prettige en zeer professioneel team

nemen altijd de tijd voor je en maken een nogal onprettige afspraak tot een goed en vertrouwd einde

• Personeel

Ontspannen naar de tandarts.

Omdat het team uit gezellige mensen bestaan die je op je gemak stellen is het naar de tandarts gaan voortaan ontspannen!!!! Toppers!!!

• Personeel

Ondanks het missen van een kies, heel tevreden.

Helaas moest mijn kies verwijderd worden. Ik was bang dat ik hiervoor naar het ziekenhuis moest, omdat alleen de wortel van de kies maar over was. Maar gelukkig kon mondcentrum Drunen dit geheel zelf. Binnen een half uur was deze er uit en nog netjes gehecht ook. Super bedankt!

Rustig en relaxed

Tandarts komt rustig over. Vertelt vooraf wat hij gaat doen. Praatje vooraf met assistent gezellig waardoor je je niet onnodig druk hoeft te maken.

slechte Communicatie

de tandarts kwam niet duidelijk over die mijn behandeld heeft uitleg minimaal hoorde ze zeggen dat er een schuur door mijn vulling loopt maar als ik er niet omgevraagd had had i het niet geweten jammer als ik daarna vraag of hij niet helemaal vervangen moet worden was het antwoord nee beetje raar als iets geschuurd is wil niet meer behandeld worden door deze tandarts .

Prima georganiseerd

Afspraken worden goed aangehouden, vakmanschap artsen uitstekend, vriendelijk personeel

• Personeel

Gewoon het hele goede tandartspraktijk

Kundige mensen, fijne relaxte sfeer. Je wordt er gewoon hartstikke fijn geholpen

• Personeel

Vanaf begin alles prima, tandarts neemt de tijd. De assistentes zijn ook geweldig.

Geweldig.

Op alle vlakke Nette behandeling

Zoals ik gewend ben UITMUNTEND

Alles op tijd en heel proffesioneel

Top, zoals altijd!

Is en blijft een toppraktijk! Zeker voor iemand die toch al geen held is waar het op de tandarts aankomt :o) Altijd vriendelijk en een luisterend oor, houden altijd rekening met je wensen en angsten, en daarnaast ook altijd topwerk afgeleverd! Inmiddels een aantal jaar en zonder problemen 4 verstandskiezen laten verwijderen en een wortelkanaalbehandeling!

Uitstekende tandarts praktijk

Uiterst klantvriendelijke praktijk, met kundig personeel.

Was weer top

Assistent was nieuw en net training tandsteen verwijderen afgerond. Er moest bij mij tandsteen weg, en ging goed. Nergens last van tijdens of na consult. Mn kids bleven ook rustig vanwege gemoedelijke sfeer.

• Personeel

Je word op je gemak gesteld

Ze stellen je op je gemak, zijn kundig in hun vak en nemen de tijd voor je

Goeie ervaring..

... Gewoon een super fijne tandarts..

(bijna) Relaxed

Ik ben altijd gespannen, voor 'n tandarts-bezoek, al is het voor 'n controle, dat was ik vroeger en dat ben ik nog steeds... Hoewel ik wéét dat mijn tandarts me op mijn gemak stelt, en dat ik super geholpen word! Achteraf is het me dan (meestal) meegevallen, maar toch.. Wel zou ik deze tandarts aan iedereen aanbevelen, want ik ben tóch harstikke tevreden!!

Goede behandeling

De assistent heeft haar werk goed gedaan en de tandarts heeft deskundig gekeken en mij betrokken met wat er aan de hand was. Geen geheimen, gewoon open communiceren.

Technisch, vakbekwaamheid en geruststellend

Zo'n rustige vakbekwame tandarts cq assistentes heb ik in mijn leven nog niet meegemaakt. Een pracht team!

• Personeel

Hele fijne tandarts, zeer aardige mensen

Tandarts zelf doet ook goed zijn best

Vriendelijk en deskundig

Er is daar een ontspannen sfeer en personeel is erg vriendelijk. Men neemt de tijd en vertelt wat men gaat doen als je in de behandelstoel ligt. Ook beantwoorden ze jou vragen op een duidelijke en vriendelijke manier. Men is deskundig en ze geven je een gevoel dat je hun rustig kan vertrouwen , dat je in goede handen bent.

Tinie de Munnikstraat 3

5151VW Drunen