Hallo ,ik heb 10 dec . contact opgenomen om de afspraak van mij ,15 dec af te zeggen en zo ook die van mijn man 17 dec, ivm ziekenhuisopname. Ivm mijn afspraak zou ik diezelfde dag terug gebeld worden , maar helaas ik heb helemaal niets meer gehoord . Jammer . mvg Trees Pruijssers v Halder.
Ik vind het niet erg om naar de tandarts te gaan. Ze zijn duidelijk en heel vriendelijk!
Deskundig en correct geholpen
Rik een deskundige tandarts die altijd vriendelijkheid uitstraalt en komt over als een rustig persoon waarbij ik mij altijd op mijn gemak voel.
Heel jammer dat de afspraak voor mij zo erg uitliep. Was ook heel verbaasd dat er zoveel gedaan moet worden in tegenstelling tot eerdere bezoeken. Heb hier sterk mijn twijfels over.
inhoudelijk gezien prima dienstverlening. alleen...teveel mensen in de wachtruimte...en dat nu met corona
Ik moet de 14-12 nog voor een wortelbehandeling komen dat is de conclusie van mijn bezoek ben blij dat dit snel gedaan word.
Gewoon goed behandeld.
Ik werd op een snelle en prettige manier geholpen
Wordt altijd correct geholpen
Goede ervaring en vriendelijke behandeling
Was erg gespannen voor de wortelkanaalbehandeling, Dit heeft te maken met gebeurtenissen in het verleden. Bij vorige behandelingen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een kroon of brug of ook een wortelkanaalbehandeling was de verdovingsspuit al een drama, de naald werd zó snel ingebracht wat ik als enorm akelig en pijnlijk heb ervaren. Hier ging het zo vriendelijk en rustig. Dank aan Simone. Dat de tandarts bij de wortelkanaalbehandeling af en toe ging fluiten ontspande mij zo, ook dank daarvoor. Helaas zijn naam vergeten, komt doordat ik bij aanvang erg gespannen was!!
Disponibiliteit van de secretaresse voor de afspraak. Geen wachttijd, alles corona proof. Weer deskundig geholpen door de tandarts, alles wordt prima uitgelegd. goede informatie van de mondhygieniste.
Zou eric hierover een keer willen bellen ; henk van kuyk 0629542546
voor mij is het een hel maar dat ligt aan mij en niet aan alle mensen die heeeeel goed werk verrichten
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.
De tandarts is nooit 'leuk'. Echter op een of andere manier loop ik na ieder bezoek toch weer naar buiten met een gevoel van waardering. Ze hebben het hier echt goed voor elkaar!
Ik heb vooraf duidelijke afspraken gemaakt voor een behandeling. Deze zijn uitstekend uitgevoerd. Er is een vriendelijke sfeer in het Mondcentrum Drunen. Fijne medewerkers!!
in het algemeen goed
Wordt altijd netjes en goed behandeld zowel in de omgang en bij de behandelingen die ik heb gehad. Wordt goed advies gegeven wat naderhand ook blijkt te kloppen of uitkomt zoals beloofd.
We komen graag bij de tandarts! Zorg is goed afgestemd op klein en groot met oog voor de client
Ik ben geholpen door een vrouw die met haar rustige houding zorgt dat de patiënt (waaronder mijzelf) ontspannen raakt en daardoor 100% kan meewerken met de arts. Zij heeft daarbij een mooi gevoel van humor met een leuke lach. In één woord: professioneel pur sang, het is als het ware haar aangeboren!!
Rick is de beste
De afspraak liep prima i.v.m. de afgesproken tijdstippen en de behandelingen bij zowel de mondhygiëniste als tandarts waren deskundig en klantvriendelijk.
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen