Goede betrouwbare service en een top personeel
Bedankt voor het mooie compliment!
Assistente aan de balie is niet al te vriendelijk en we hebben al 2 afspraken gevraagd om de mannelijke tandarts waarbij 2 keer is gezegd dat dit geregeld werd maar dit is nog niet gedaan.
Er is altijd ruimte voor verbetering, daarom bedankt voor uw feedback.
Altijd even vriendelijk en rustig
Zoals gebruikelijk werken er uitstekende tandartsen
Ik kom reeds enkele jaren bij dit mondcentrum naar volle tevredenheid. Een team van vriendelijke en kundige mensen staan dagelijks klaar de klus te klaren waarvoor je komt... En ze doen er van alles aan om je gerust te stellen in een professionele moderne praktijk.
Geen lange wachttijd en deskundigheid.
Er werd vantevoren duidelijk verteld wat er gedaan zou worden.
De pijn aan kies bleek een wortel ontsteking en die werd meteen behandeld. Heel fijn ding tussen de andere kiezen zodat je kind in dezelfde stand open blijft.
Het personeel is altijd bereid om mee te denken over een oplossing en problemen word ook mee gedacht. Bij problemen gebit word er heel goed mee gedacht over een oplossing en een afspraak gemaakt zelfs nog de zelfde dag als het ernstig is. Het is in 1 woord fantastisch ga zo door allemaal.
Voor iedere behandelingtype een specialisme beschikbaar.
Prima behandeling door ervaren deskundige, waardoor mijn gebit en tandvlees goed op conditie worden gehouden. Met soms wat hardhandige ingrepen, die met de nodige humor worden ondersteund. Na de behandeling maak ik graag weer een nieuwe periodieke afspraak!
Gezien mijn angst voor tandartsen!! Word ik heel erg op mijn gemak gesteld.
Ze hebben tijd voor praatje en persoonlijke aandacht.ze proberen altijd een oplossing te zoeken en tijd vrij te maken.TOP
Super tandartsenpraktijk, ben onlangs gevallen en Rick heeft tot nu toe mijn tanden zo goed behandeld dat ze nu weer bijna helemaal recht staan, ben super trots. Je kan ervoor kiezen om zoveel mogelijk dezelfde tandarts te hebben, wat ik zelf overigens heel fijn vind. Indien nodig kan je nog terecht net voor sluitingstijd, maar dit is wel in uiterste nood. Al bij al super goede ervaring met deze tandartsenpraktijk
Rustig en professioneel optreden.
Goede deskundig behandeling. Zeer vriendelijk personeel.
ik ben gecontroleerd behandeld zoals ik verwachte
Pas enkele keren in de praktijk geweest i.v.m. orthodontie, maar zeker positieve indruk gekregen. Zeer kundige en behulpzame tandarts en assistenten.
1. je hoeft nooit lang te wachten 2. prettige ontvangst door het personeel 3. goede behandeling met goede uitleg
Vriendelijk mensen, zeer fijn geholpen.
Aangenaam
Ik ben vriendelijk ontvangen en goed behandeld, ze hadden alle tijd voor de behandeling. Met naar huis gaan heb ik nog een paar goede adviezen gekregen voor wat ik zelf kan doen.
Ben netjes en goed behandeld
netjes en na verdoving pijnloos geholpen
Altijd vriendelijk en geïnteresseerd kundig personeel
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen