Persoonlijk en professioneel

Word altijd vriendelijk ontvangen en ze denken mee als je een vraag/klacht hebt. Stellen bepaalde ideeën voor, maar laten altijd de keuze aan de klant zonder te dwingen. Ze zijn voorzichtig en geduldig als je angstig bent. Je bent een persoon en geen nummertje, kortom: heel fijne tandartspraktijk!

goede ervaring

Een goede ervaringen.

• Personeel

Uitstekend geregeld met goede hulp

Vriendelijk en professioneel

Onpersoonlijk

Onpersoonlijk , er ging eerst iemand controle doen en beginnen met tandsteen weg halen . En toen zei ze ineens , nu gaat tandarts controle doen en verder met tandsteen weghalen , en terwijl tandarts tandsteen weg aan het halen was , zat ze even op scherm te kijken .

Perfecte behandeling

Kundig en vriendelijk Top

• Personeel

Goede tandarts, veel nuttige adviezen en direct geholpen

Ik had een afspraak 2 in 1. Eerst de mondhygiëniste en daarna de tandarts. Alles in één uurtje tijd. Ik werd goed geholpen, er werd een gaatje gevonden dat direct gevuld kon worden zonder extra afspraak. Toevallig maar heel fijn! Heel nuttige adviezen meegenomen naar huis (over de tandpasta, de tandenstokers etc). Een heel goede service!

Heel erg tevreden

Wij zijn super tevreden en we zouden geen andere tandarts willen. Altijd netjes en als er iets is staan ze gelijk klaar voor je. Super lief voor kinderen wat wij heel belangrijk vinden. Zelf heb ik heel grote angst om naar een tandarts te gaan en daar houden ze ook rekening ermee. Super tevreden!!!

Geweldige service!

Super fijne tandarts, aardige mensen. Ook al is de tandarts niet fijn, ze gaan hier zo goed mogelijk mee om!!

• Personeel

Mensgerichte, goede zorg door een kundig en leuk team

Niets dan lof voor Mondcentrum Drunen, ik ben echt enorm blij dat ik bij hen terecht kan! Ik heb alle vertrouwen in het team en hun kunde. Terwijl ik het vroeger al dagen van tevoren spannend vond om weer naar de tandarts te moeten gaan, voel ik me hier altijd op mijn gemak. De sfeer is heel vriendelijk en warm, vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je weer (tevreden!) de deur uit gaat. Er wordt duidelijk moeite in gestoken om jou te leren kennen, als "patiënt" maar vooral ook als persoon, en hier wordt de zorg ook op aangepast. Vroeger was ik erg onzeker over mijn tanden en nu laat ik met trots mijn glimlach zien, en dat heeft echt een enorme invloed gehad op hoe ik in het leven sta.

Goed maar duur.

Het is een dure aangelegenheid. Maar de tandarts en assistenten zijn deskundig. Je bent dus in goede handen. Al weet je nooit zeker of je nu door een tandarts of een assistent geholpen wordt.

• Personeel

Een vriendelijke, grondige en prettige behandeling.

Punctueel, vriendelijk en deskundig. Goede controle en goede gebitsreiniging. Kortom: prima, professionele behandeling.

Prima. Zeer tevreden

Altijd vriendelijk. Ruimte voor vragen. Fijn dat je een reminders krijgt voor een afspraak.

• Personeel

Gewoon in een woord heel fijn geholpen geweldig

Vond het altijd eng naar de tandarts te gaan maar ben erg blij dat ik bij jullie terecht kon

Top!

Fijne en betrouwbare tandarts!

• Personeel

Prima, alleen moeite om afspraak te maken

Ik kreeg te horen wanneer ik weer langs moest komen, maar volgens de receptioniste kon dat niet want alles zat vol. Hebben jullie te veel cliënten of te weinig personeel? Ik kom voor mijn beugel en zou misschien wel over willen stappen met mijn zoon voor de tandarts. Maar ik heb dus al het idee dat het te druk is. Een tip is om te laten weten bij de afspraakbevestiging met wie je een afspraak hebt. Ik heb nu telkens geen idee wie me geholpen heeft en wat de functie van degene is.

• Personeel

De mogelijkheid om 's avonds een controleconsult te kunnen hebben is prettig. Vooraf en tijdens een behandeling wordt er duidelijk vertelt wat er gedaan wordt. Dat is fijn.

• Personeel

hy behandeld mij altyd goed en rustig en als hij mij al rustig behandeld

ikheb bij de tandarts goed naar me zin hij behandeld mij goedhij maakt mij al tyd rustig

Goed en vriendelijk behandeld

Vt

• Personeel

Verzorgd, vriendelijk en professioneel.

Uitstekende uitleg, verzorgd praktijk, vriendelijk en professioneel personeel.

Prima geholpen

goede behandeling

• Personeel

Volledige aandacht voor de patiënt en een prima kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik benaderd en behandeld word.

klantvriendelijk geholpen

men denkt met je mee