Bij binnenkomst in de behandelkamer niet mijn vaste tandarts of een bekende assistente maar voor mij twee onbekenden. Beide stelden ze zichzelf niet voor. Pas nadat ik ernaar vroeg kwam er meer informatie uit dat de tandarts vervangende is en de assistente nieuw. Maar nog steeds geen namen. Wel verder aardig en naar mijn indruk inhoudelijk kundig. Daarnaast zijn de foto's die 2,5 jaar geleden zijn gemaakt van m'n tanden zoek geraakt. Daardoor is het niet meer mogelijk om het verschil in stand te controleren.
Vriendelijk goede techniek Netheid
prettige behandeling en deskundig personeel.
Vriendelijk personeel goede behandelingen
Dat was het in 1 zin.
Vriendelijk en deskundige mensen.
Altijd vriendelijk en niet hardhandig gelukkig
Altijd super warm welkom. Met name Wendy bij de frontdesk is altijd super betrokken en enthousiast. Verder zijn de behandelingen fijn en voel ik me altijd op mijn gemak.
Zoals boven aangegeven doet de brug zijn ding en heb ik vrijwel geen pijn gehad na het plaatsen. Van de zenuw en de pijn die een gevoelige zenuw kan geven, heb ik steeds minder last. Ik ben adequaat geholpen. Helaas waren de tijdelijke kronen van onvoldoende kwaliteit of vanwege te weinig houvast kwamen ze los. Dit heeft niet gebracht wat er van verwacht kon worden.
Ik kom er nu al een tijd maar steeds merk ik dat de medewerkers ontzettend aardig zijn.
Goed contact Vriendelijk goede uitleg Gewoon een fantastisch team
Jullie hebben mijn klacht m.b.t. de deelprothese goed gezien en ook op dezelfde dag helemaal verholpen. En ik was blij dat toen ook de periodieke tandcontrole is gedaan!
Heb 20 minuten moeten wachten voordat ik behandeld werd Kan de factuur via mail gestuurd worden met een link om direct te kunnen betalen middels digitaal bankieren?
Mijn laatste ervaring was geen succes omdat die mevrouw me ergens te hard behandelde en er flink wat bloed bij kwam kijken. Bovendien lag ze met haar arm op mijn haren. Ik ben geen klager,maar dit vond ik niet leuk en ben zoiets niet gewend van jullie praktijk. Toch met vriendelijke groeten Tonnie Leenen
Zie boven
Prettig contact en comfortabele behandeling
Vakkundig mensen goede uitleg over de behandeling echt goed top
Klantvriendelijke, goed sdvies
Tot nu toe goed
Wederom een fijne ervaring zowel voor onszelf als de kinderen
Goed ontvangen, goede uitleg over wat ze gingen doen.
Goede ervaring, alleen graag wat minder hardhandig te werk gaan volgende keren bij tandsteen verwijderen
Zie boven
Al het personeel is zeer vriendelijk en je voel je op je gemak bij hun.
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen