Ik ben nieuw bij het praktijk want ben sinds kort verhuisd naar Drunen. Ik werd vriendelijk in ontvangst genomen en mocht als nieuw lid er alsnog bij in deze tijd van Corona. Mn tanden zijn gelukkig niks mis mee en werd goed behandeld.
Vriendelijke, professionele, tandartsen. Communiceren, adviseren en leggen duidelijk uit. Heb al meerdere vrienden en kennissen die zijn over gestapt naar deze tandarts.
goed geholpen
Prima vakmensen.
Ik had erg last van kiespijn. Werd fijn opgevangen door de telefoniste. Klantgericht, vriendelijk en begripvol. Kon gelijk terecht. Er werd duidelijk (!!) gecommuniceerd en de sfeer (ook onder personeel) is aangenaam! Blij dat ik overgestapt ben!
Onprettige ervaring, kundige tandarts! Maar mondhyginieste erg belerend en rancuneus. Voelde me zeer onjuist behandeld
Kundig, vriendelijk,
Mijn ervaring : de behandelingen zijn prima.
Alle medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je. De benadering is prettig; ook richting de kinderen. Ook als kindjes het spannend vinden, blijft het personeel rustig en is er begrip voor de soms wat ongemakkelijke situatie voor de ouders.
Afspraak op tijd begonnen. Alle handelingen werden netjes doorgegeven. Goede uitleg gekregen hoe met de tandenstokers om te gaan. Het was gewoon goed.
Attent en verzorgt
Prima zorg
Rick is weer de beste en Ryan is de beste assistente
Tijd voor vragen , en ze gaan voor het beste technische resultaat en dat past goed bij mij ..
Ik kom speciaal voor het specialisme naar deze praktijk. Tot op heden ben ik zeer content over de benadering van de mensen en de behandelingen die ik tot op heden heb gehad.
Lekker ruim allemaal.
Iedere afspraak bij Mondcentrum Drunen is op tijd en ik kan afspraken maken op de momenten dat het mij het beste uitkomt. De behandelingen worden van te voren uitgelegd, het personeel is vriendelijk en er heerst een prettige sfeer. De beste tandarts die ik ooit heb gehad :-)
Vriendelijk ontvangst, deskundige tandarts
Goed is goed, maar jullie blijven nu eenmaal een tandartsenpraktijk waar ik niet voor mijn plezier naar toe ga.
Vriendelijk, duidelijk, aandacht voor je. Nemen de tijd. Qua factuur denken ze met je mee. Hierover goed contact.
Vriendelijk contact met de dame van de receptie, assistente en tandarts. Dat vind ik altijd. Nu ben ik een redelijk stressvolle patiënt wat betreft de tandarts (lig er ook echt wakker van) en ben ik wel eerlijk als ik zeg dat ik liever een vaste tandarts heb. Kreeg nu een andere tandarts en ik weet hoe bekrompen het ook klinkt en ook absoluut niets ten nadele van, maar ik heb liever Rick als mijn vaste tandarts.
Vakkundig personeel en vriendelijk tegelijkertijd. Voor een angsthaas als ik was, zo vertrouwd voelt het nu om bij Mondcentrum Drunen langs te gaan.
Vriendelijke behandeling door de assistente, goede uitleg over gebruik van de tandenstokers, wat me heeft geholpen. Behandeling bleef ik echter wel als onprettig ervaren
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen