super

Wordt altijd klantvriendelijk geholpen

• Personeel

Ik wordt altijd heel goed geholpen, en tussendoor wordt er gezellig gekletst voel me altijd erg op mijn gemak Ik krijg goede informatie voor mijn gebit en goeie tips Chappeau

• Personeel N.v.t.

Ik moest even wachten omdat er iemand met pijn behandeld moest worden. Maar ze hadden al netjes gevraagd of ik bij een andere tandarts wilde, die wel nu tijd had. Maar dit wilde ik niet, ik had tijd om te wachten.

• Personeel

Een fijne tandarts die vakkundig te werk gaat en niet gauw ergens tegenop ziet . Een aanpakker.. en probeert z’n vakkennis over te brengen op z’n collega’s. Kortom zeer tevreden.

• Personeel

Prettig contact. Ruime en mooie ontvangstruimte. Vriendelijke professionals. Prettig dat er dit keer rustige muziek was waardoor ik mij makkelijker kon ontspannen. (soort meditatie muziek). Houd ik meer van dan rap met half blote vrouwen om naar te kijken over een motorkap wat ook wel eens is geweest. Wel idee van stevige prijs voor behandeling.

Heel tevreden

Ze hebben heel veel begrip in wat voor situatie je zit

Goed!

We krijgen de aandacht. Er wordt naar je geluisterd. Er is tijd voor je.

• Personeel

second chance op een mooi gebit

Prettige samenwerking. Deskundige begeleiding. Prijs is naar kwaliteit van het resultaat. Controles wel erg aan de prijs. Cliëntperspectief niet altijd goed in beeld, maar doen wel moeite. Oplossingsgericht.

Prima en vriendelijke behandeling

Deskundige en vriendelijke tandarts, mondhygiëniste en assistenten.

Goede tandarts

Het was erg druk, dat geeft wel aan dat ze goed werk leveren. Moest wel iets langer wachten dan normaal. Geven goed advies.

Heel goed

Wordt heel goed naar de cliënt geluisterd.

Zeer patiëntvriendelijk

Iedereen bij het mondcentrum is betrokken, vriendelijk, houdt rekening met de patiënt. Daarbij maakt iedereen ook een deskundige indruk.

Uitstekende patiënten verzorging.en idem.ontvangst

Vriendelijk prettig deskundig

Prettig en met aandacht.

Zoals bovenstaand

Goede ervaring,

Afgelopen jaar veel keren geweest i.v.m. tandvlees en wortel problemen. Mijn inziens te lang geduurd uiteindelijk door een verwijzing extern is het goed gekomen.

Perfect geholpen.

Ik kwam voor het plaatsen van een kroon, ik ben wederom fantastisch geholpen door Rick den Heijer.

• Personeel

Het is goed maar jammer dat de conroles dit jaar niet meer plaats kunnen vinden, dat vind ik een slechte zaak en zo gaat de mondzorg steeds verder achteruit.

vertrouwd?

Halfjaarlijkse controle gehad. Wat opvalt is dat het iedere keer anders is. Qua manier van werken, gebruik van materiaal e.d. Dit keer werd er vet op mijn lippen gesmeerd en spul op de tanden om de plak beter te kunnen zien..... Merkwaardig ! Dat zou "men" toch ook zo moeten kunnen zien ? Maar ja, misschien is die variatie wel om het leuk te houden..... Aanbevelen? wel met dit voorbehoud dus

geen aanmerkingen

Fantastisch

Zeer prettige ervaring. Wat een vriendelijk en kundig personeel. Na een 1e intakegesprek voor mijn gebitscorrectie met Invisalign nu sinds 2 weken aan de bitjes. Gaat echt geweldig. Tandarts den Heijer: zeer bekwaam en duidelijk. Kortom, ik ben blij.

Snel en deskundig.

Snel en correct geholpen