Mondhygiëniste vakbekwaam, sociaal, legt uit wat zij doet. Dat stel ik op prijs. Tandarts vakbekwaam, niet communicatief. Zou beter kunnen uitleggen wat er gebeurt.
Ik werd bij het vullen van mijn 3 tanden goed begeleid door de tandarts. hij stelde mij voordurend gerust.
Er wordt naar je geluisterd en er wordt alle tijd voor je genomen.top
ik eef 5 sterren dus dat zegt genoeg, toch ?
prima behandeling altijd. jammer dat de tandarts zelf "in en uit vliegt" , op dit moment andere tandarts zonder overleg gegaan, maar ze is wel deskundig
Jullie bieden top zorg aan!
Helemaal top
Mijn mondhygiëniste was vriendelijk en kundig als altijd, alleen maar positieve feedback, maar toen kwam de tandarts en en de sfeer veranderde gelijk,ze stelde zich niet voor was een en al zakelijkheid, daardoor ging ik toch met een wat onprettig gevoel naar huis vandaar dit cijfer
Wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt Sandra. Wij willen graag dat iedereen met een prettig en fijn gevoel de deur uitstapt. Wij zullen dit intern bespreken, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Aangezien ik een hekel aan de tandarts heb is het deze keer goed gegaan vanwege het feit dat ze het voorzichtig aan gedaan hebben.
Altijd vriendelijk, maken plek, nemen de tijd, kennen je persoonlijk, mooi net modern gebouw, zijn up to date en denken met je mee.
Er word gedeclareerd wat ze niet gedaan hebben Vooral bij kleinere kinderen. Met een spiegel in je mond kijken en meer dan €100 declareren!
Geeft goede uitleg plus voor beelden
Tandarts denkt mee en levert kwalitatief prima werk
Fijne werknemers. Verschillende tandartsen maar geen probleem. Juist misschien wel goed. Duidelijk qua info wat voor behandeling er gaat plaats vinden en tijdens de behandeling ook nog veel oog voor comfort klant. Altijd zonder stress naar deze praktijk :)
hoewel patient is de benadering persoonlijk, vriendelijk,.is mooie praktijk .Is fijn een reminder te krijgen een paar dagen voor de volgende afspraak.
Mondcentrum is zeker niet ieders hobby maar iedereen is zeer vriendelijk. Behandelingen en advies/instructies proffesioneel.
Ik krijg het idee dat het elk half jaar duurder wordt. Als leek kan ik natuurlijk niet inschatten of een behandeling echt zo veel moet kosten. Feit is wel dat ik overweeg nog maar eens per jaar op controle te gaan.
Professionals, maar het polijsten etc hoeft voor mij niet perse... Alleen maar kostenverhogend
Ik hoef niet lang te wachten totdat ik word opgehaald in de wachtruimte. Fijn dat ik mijn tandarts afspraak kan combineren met de mondhygieniste. Ik (mijn angst) wordt serieus genomen en ik word op mijn gemak gesteld.
Ik ben vriendelijk, vakkundig en snel geholpen. Ik kan deze tandarts van harte aanbevelen!
Langsgeweest voor controle. Wederom prima geholpen en goed advies gekregen.
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen