Hoewel ik niet bang ben voor de tandarts ben ik wel overgevoelig voor de behandeling (het geluid en gevoel) hier werd goed rekening mee gehouden. Wel hangt het sterk af van de assistente en tandarts die je krijgt. Dus geef bij het afspraak maken aan dat je overgevoelig bent.
Het is een fijn team. leggen goed uit wat ze gaan doen.
Lief en geduldige mensen die duidelijk alles uitleggen
Al jaren cliënt van Rik en zijn team. Ze vertellen wat ze doen tonen begrip en stellen je gerust. Ook geen onnodige behandelingen. Ik beveel ze zeker aan !
Ik kom er al jaren en heb nog nooit een pijnlijke behandeling gehad. Communicatie is prima er word altijd verteld wat er gaat gebeuren.
Ben zeer tevreden over de behandeling!
Tandarts en assistente erg vriendelijk! Ze denken mee aan je doelen en geven goede raad.
Voor de behandeling wordt er alle tijd genomen. Er wordt uitleg gegeven over de handelingen die uitgevoerd worden. Klantvriendelijk en interesse tonend.
Top en gezellig.
Beetje jammer dat je ondanks aanvullend verzekerd te zijn, toch elke keer weer 10-13 euro extra kan betalen voor??
Ja, we zijn hiervan bewust. Verzekeraars willen graag hun premie scherp houden, daarom worden niet al onze verrichtingen 100 % vergoed, maar vaak 75 tot 80 %.
Professionaliteit top en gaan goed om met angst patiënten..
Fijn dat je bij ons zo op je gemak voelt.
Ze hebben gedaan waar ik voor kwam.En alles was goed verlopen.
Originele beoordeling
Ik heb geen fijne ervaring.Het mij onderdruk zetten om foto's te maken wat ik niet wou.En dan de opmerking van als je dan iets krijgt dan moeten we gelijk helpen.met andere worden dan wacht je ook maar .
Correct.
De juiste mensen met de juiste middelen op de juiste plek.
Vriendelijke en gemotiveerde mensen
Prima voor iets wat ik liever niet doe
Duidelijke uitleg bij wat er tijdens de behandeling plaatsvindt.
Naar de tandarts gaan is echt niet meer erg!! Ze nemen alle tijd voor je en als je pijn hebt zoeken ze mee naar een ander alternatief daarvoor. Allemaal zijn ze zeer vriendelijk!!
ach en stagelopers moeten ook ergens leren zeer tevreden
De vriendelijkheid en vakkundigheid, mooie praktijk
Ales correct en op tijd geholpen
Ben tevreden over de benadering van het personeel. Wordt goed behandeld en wordt er naar je geluisterd.
Ik ben vlot geholpen wat ik als heel prettig heb ervaren.
Goede ervaring kom er al lang ben zeer tevreden
Goede uitleg over behandeling en tijdens de behandeling
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen