Meerdere keren al een 5-sterren beoordeling gegeven. Onveranderd meer dan tevreden over Mondcentrum Drunen, keer op keer na elke half jaarlijkse controle en onverwachtse (spoed)behandelingen. Professioneel, vakbekwaam, vriendelijk, duidelijk, eerlijk en geduldig!
Vriendelijke mensen die erg deskundig zijn. Ik rijd er speciaal een half uur voor.
Fijne ontvangst, keurig op tijd, fijne behandeling
Toen ik een beroep op het Mondcentrum deed ivm een second opinion kon ik vlug terecht, secretaresse en tandarts waren erg vriendelijk en duidelijk . De locatie zag er erg verzorgd en mooi uit ( wat voor mij een prettige bijkomstigheid was) Ivm de toekomstige behandeling heb ik vertrouwen in de kundigheid van de mij toegewezen tandarts de heer Eric de Heijer maar kan in mijn geval de vragen onder aanbevelen nog niet invullen. Vandaar mijn nvt antwoord op dit onderdeel
Vriendelijke en deskunidge medewerkers
Zoals gewoonlijk netjes behandeld.
Afspraak liep op tijd. Ben nauwgezet en vriendelijk geholpen
Vanaf de receptie naar de tandartsassistente tot de tandarts is iedereen professioneel en vriendelijk waardoor je je meteen op je gemak voelt. NB. Heb wel zelf ter plekke opgemerkt dat de verwijdering van tandplak door de assistente bij mij de afgelopen 3 tot 4 keer verschillend is geweest, dus misschien iets meer toelichting geven waarom dat gebeurt (bijv. zoutspray met citroensmaak i.p.v. poetsen met "pepermuntpasta" was een verrassing).
Dit is mijn eerste ervaring in een tandartsen centrum het valt mij alles mee moet ik zeggen. Hoorde om mij heen vervelende ervaringen vanwege de wisseling tandartsen. Die ervaring heb ik bij jullie niet gehad. Tot nog toe gaat alles naar wens.
Hoewel ik niet bang ben voor de tandarts ben ik wel overgevoelig voor de behandeling (het geluid en gevoel) hier werd goed rekening mee gehouden. Wel hangt het sterk af van de assistente en tandarts die je krijgt. Dus geef bij het afspraak maken aan dat je overgevoelig bent.
Het is een fijn team. leggen goed uit wat ze gaan doen.
Lief en geduldige mensen die duidelijk alles uitleggen
Al jaren cliënt van Rik en zijn team. Ze vertellen wat ze doen tonen begrip en stellen je gerust. Ook geen onnodige behandelingen. Ik beveel ze zeker aan !
Ik kom er al jaren en heb nog nooit een pijnlijke behandeling gehad. Communicatie is prima er word altijd verteld wat er gaat gebeuren.
Ben zeer tevreden over de behandeling!
Tandarts en assistente erg vriendelijk! Ze denken mee aan je doelen en geven goede raad.
Voor de behandeling wordt er alle tijd genomen. Er wordt uitleg gegeven over de handelingen die uitgevoerd worden. Klantvriendelijk en interesse tonend.
Top en gezellig.
Beetje jammer dat je ondanks aanvullend verzekerd te zijn, toch elke keer weer 10-13 euro extra kan betalen voor??
Ja, we zijn hiervan bewust. Verzekeraars willen graag hun premie scherp houden, daarom worden niet al onze verrichtingen 100 % vergoed, maar vaak 75 tot 80 %.
Professionaliteit top en gaan goed om met angst patiënten..
Fijn dat je bij ons zo op je gemak voelt.
Ze hebben gedaan waar ik voor kwam.En alles was goed verlopen.
Originele beoordeling
Ik heb geen fijne ervaring.Het mij onderdruk zetten om foto's te maken wat ik niet wou.En dan de opmerking van als je dan iets krijgt dan moeten we gelijk helpen.met andere worden dan wacht je ook maar .
Correct.
De juiste mensen met de juiste middelen op de juiste plek.
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen