Het was fijn om gehoord te worden en dat er gelijk actie werd ondernomen om de pijn en druk te verlichten.
Heel goed traject invisalign met resultaat nog beter dan verwacht. Heel blij mee!
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel, ze weten goed om te gaan met angstige patienten.
Informele en leuke sfeer tijdens de pro-behandeling
Op tijd! En keurig, vriendelijke en professioneel behandeld.
ben niet alleen blij met de dienstverlening, maar ook de communicatie. je word als klant echt gezien!
Altijd bang geweest voor de tandarts maar bij mondcentrum drunen houden ze er rekening mee Vriendelijke mensen en vakbekwaam. Een echte aanrader ,ga zo door met jou team iets om trots op te zijn.
Ik heb een hele goede ervaring met de tandartsenpraktijk, niets mis mee.
Geweldige service zoals altijd
Ik ben nu twee jaar klant bij het Mondcentrum Drunen. Ik ben altijd op een plezierige wijze behandeld. Ze zijn heel flexibel bij het maken (en soms wijzigen) van de afspraak. Ook als er een keer iets fout is gegaan wordt dat heel netjes opgelost. Eindelijk een tandarts die met reële voorstellen komt en dat ook met je als klant goed bespreekt.
Goede service. Er zijn maar weinig tandartsen waar ik met plezier naar toe ga
Er hangt een rustige sfeer. De medewerkers zijn heel aardig. Ik heb het gevoel dat ze werken met de laatste technieken. Kortom, een aanrader!
Prima behandeling op alle vlakken
Ook als ik een keertje vergeet op tijd te komen blijft men vriendelijk en informatief.
Goed en duidelijk advies om je gebit in conditie te houden. Uitleg tijdens de bezigheden. Hierdoor weet je wat je kan verwachten. Er wordt de tijd voor je genomen, waardoor je niet het gevoel krijgt dat je op moet schieten, zodat de volgende klant kan worden geholpen. Allemaal vriendelijke personen.
Vriendelijk personeel en op een fijne manier geholpen. Zeer korte wachttijd.
Ze zouden laten weten voor vervolg afspraak dit is de 3e keer dat we er zelf achteraan moeten. Echt slecht
Fijn dat we u even gesproken hebben, we zullen dit beter oppakken.
Controlebeurt en stukje met 3 kiezen dat niet paste waardoor niet kunnen gebruiken meegenomen. Oorzaak bleek uitstekend stukje van vroeger implantaat. Keurig afgeslepen en nu passend.
Nog steeds ga ik elke keer met schrik naar de tandarts, ondanks dat ik weet dat ik er in "goede handen ben" en het achteraf meestal meevalt. Al vele jaren heb ik een "eigen" mondhygiëniste, waarvan Rik toentertijd heeft gezegd, mooi aanhouden zo! Ik vind 't fijn dat deze samenspraak voor mij zo geruststellend is!
nemen alle tijd voor jou
Probeer in je communicatie tussen personeel de patiënt te betrekken het gaat over die persoon. Ik vond dit erg hinderlijk dat er over mij werd gesproken maar het niet begreep.
Fijne mensen in een prettige omgeving.
Mijn tandarts verricht wonderen! Eerst slechte ervaringen gehad, veel misgegaan en pijn geleden bij mijn oude tandarts, maar hier geen enkel probleem. Er word overlegd, ivm eventueel kostenplaatje, de behandeling word vantevoren besproken, geweldige kerel! Thumbs up for my dentist.
Uitstekende diensten en aardig personeel
Alle handelingen worden goed uitgelegd. De sfeer is altijd goed en op elke vraag word je uitstekend geholpen. Ga zo door!!
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen