Gemoedelijk en professioneel

Toen ik voor de eerste keer binnenkwam voelde ik mij meteen op mijn gemak door de gemoedelijke sfeer. Vier dagen later had ik erg tandpijn en kon ik meteen komen en namen alle tijd om het probleem op te lossen. Heel rustig en goede uitleg.

• Personeel

Heel zorgvuldig en veel aandacht

Heel goed

Uitstekende tandzorg

Persoonlijke benadering, goede uitleg vooral tav preventie.

Professionele behandeling

Kundig, vlot geholpen.

Super!

Super vriendelijk en kundig personeel!

• Personeel

Gebitsregulatie met Invisalign is een aanrader!

Met het klimmen van de jaren veranderde ook de stand van mijn tanden en kiezen. Daar werd ik niet blij van! Op traditionele wijze gaan 'beugelen' wilde ik niet meer. Toen kwam de mogelijkheid met Invisalign op mijn pad. Ruim een jaar duurde mijn traject. Van het eindresultaat krijg ik nu een grote glimlach! Na een geheel vrijblijvend oriënterend/informatief gesprek en een scan van mijn gebit, besloot ik te gaan voor 'beugelen' met Invisalign. De, écht bijna onzichtbare, bitjes wekelijks zelf vervangen door een nieuwe set en om de 6 tot 8 weken een controle van het verloop van de gebitsregulatie, maakten dat ik het hele traject niet belastend vond qua aantal bezoeken aan Mondcentrum Drunen. Invisalign is echt een aanrader als je in je 'tweede jeugd' je tanden en kiezen weer 'op een rijtje' wilt hebben. Ook een aanrader om dat bij Mondcentrum Drunen te gaan doen. Ik ben er elk bezoek heel vriendelijk en deskundig geholpen.

Goede professionele zorg

Juiste behandeling, fijne benadering er wordt naar je geluisterd

Vriendelijk en ontspannen

Een rustgevend waar je niet bang hoeft te zijn

• Personeel

Zo als al jaren een prima tandartsenpraktijk

Een moeilijke klus geklaard

Een nauwelijks te redden kies toch aangepakt en behouden. Gelukkig.

Prima behandeling!

S.v.p. niet na elk bezoek een evaluatie vragen. Dank u.

• Personeel

Niet zoals ik gewend ben

Ik had deze keer een nieuwe tandarts en zij was minder vriendelijk en geduldig dan ik gewend was. Bij mijn dochter negeerde ze het stop teken en toen ik daar een opmerking over maakte, gaf ze aan dat ze zo sneller klaar was en dat het anders te lang duurde. Nu heb ik een angst voor de tandarts die door jullie goede zorgen minder aan het worden is, maar dit is niet de manier om met een kind om te gaan. Daarnaast was de uitleg bij mijzelf kortaf en niet overtuigend. Erg jammer en wederom niet zoals ik gewend ben.

Vriendelijke ontvangst

Ik had aangegeven de prik vervelend te vinden en dat heeft de arts opgelost was ik blij om.

Vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel. Ik mankeer gelukkig meestal niet zoveel aan mijn gebit, dus ik kan niet goed oordelen over hoe de kwaliteit van behandelingen is. Controle en tandsteen verwijderen en poets-/tandenstokeradvies is alles wat ik er ervaren heb en dat gebeurt prettig want begripvol, vriendelijk en rustig. Receptioniste heette me vriendelijk en met een attente, persoonlijke opmerking welkom. Enige minpunt van de praktijk vind ik dat ik elke keer een andere tandarts en mondhygiëniste tref waardoor ik elk bezoek opnieuw moet proberen vertrouwd te raken met de behandelaar. Voordeel daarvan is wel weer dat ik nu een andere en voor mij beter werkzame tip voor gebruik van de gumpicks en massage van mijn te gespannen kaakspieren kreeg want elke behandelaar heeft wel weer zo zijn eigen visie en kennis.

Vriendelijke en goede behandeling

Goede comenecatie en vriendelijke mensen Nemen de tijd ook hoe het met de patiënt zelf gaat

dik tevreden

Zeer Goed en netjes

In de gaten

Een gaatje? Het flexibel inspelen, op ruimte, spontaan ontstaan door niet opdagende klant, kan ik waarderen. Het gaatje in de agenda en mijn gaatje werden tegelijk gevuld;)

Was weer prima

Of ik niet was ben geweest.

Prima geholpen

Nemen de tijd en hebben aandacht

Begint duur te worden.

Afrekenen per 4 of 5 minuten loopt snel in de papieren als er even wat langer wordt stilgestaan bij een issue.

Erg behulpzaam en vriendelijk

Heel goed

• Personeel

Alles ging goed, nooit vervelend bij de mondhygiëniste

Vriendelijk en relaxt

Alles naar wens