Er wordt duidelijk aangegeven wat er gedaan of niet gedaan wordt. Altijd vriendelijk.
zie boven
rustig en deskundig
Wij zitten met ons gehele gezin bij de praktijk. We hadden onderweg op onthoud. Ik bel netjes op om te zeggen dat we iets te laat zijn. Geen probleem wordt er gezegd. Ze laten ons vervolgens nog wachten in de wachtkamer want de tandarts liep wat uit. Worden we binnen geroepen wordt er gezegd dat ze eigenlijk geen tijd meer voor ons hebben. Ik zeg: pardon? We zijn ietsjes te laat? Graag zou ik hier Rik dan over willen spreken. Antwoord: sorry hij heeft hier helaas geen tijd voor. U kunt hier een telefonische afspraak voor inplannen. Serieus?!…. Wat een ongelofelijk slechte service en behandeling. Na al eerdere slechte ervaringen hebben besloten ons complete gezin uit te schrijven. Als je zo met je patiënten om gaat heb je volgens mij niet echt hart voor je zaak. Ons zie je hier niet meer terug.
Beste mevrouw Van Hattum, Bedankt voor uw feedback. We kunnen ons voorstellen dat het vervelend is als dingen niet helemaal verlopen zoals u had verwacht. U arriveerde later dan gepland, wat natuurlijk wel eens kan gebeuren. Dit is helemaal niet erg, en we doen altijd ons best om in dergelijke gevallen een oplossing te vinden, zodat we onze patiënten toch kunnen helpen. In dit geval was het door onze planning helaas niet mogelijk om de behandeling direct voort te zetten. Er waren andere mensen die na uw afspraak ingepland stonden. We hebben voorgesteld om uw zoontje alsnog te behandelen. We hebben u aangeboden om bij u de geplande controle te doen en bij u de preventieve behandeling op een later moment in te plannen. We streven er altijd naar om flexibel te blijven, maar we willen ook iedereen de zorg kunnen bieden die ze verdienen. Vandaar dat we deze afweging in overleg hebben gemaakt. We begrijpen dat de situatie niet zoals gehoopt is verlopen. We respecteren uw keuze en wensen u en uw gezin het allerbeste voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Mondcentrum Drunen
Ik vind het vooral fijn dat er rekening wordt gehouden met het feit dat ik een gevoelige mond heb, zeker bij het schoonmaken van de tanden.
Beste Marita, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We vinden het belangrijk dat elke patiënt zich comfortabel voelt, zeker bij gevoelige behandelingen. Fijn om te horen dat u dit zo heeft ervaren! We blijven ons inzetten voor zorg op maat en kijken ernaar uit om u bij uw volgende bezoek weer op een prettige en zorgvuldige manier te helpen. Met vriendelijke groet, Team Mondcentrum Drunen
Alles voor hun klant en ze denken mee
Het helemaal fijn alles! Rustige en prachtige praktijk fijne mensen die er werken .
Goede uitleg. Voorzichtig bij de behandeling.
Prettig geholpen en ondanks mijn angst en zenuwen tevreden naar huis. Goede uitleg tijdens en na de behandeling.
Goed geholpen en goed advies.
Vriendelijk goede uitleg en behandeling
Goed en met zorg en begrip behandeld
Prima geholpen
Place is nice, people profesional, helpful.for sure will continue my visit :))
Een gerust gevoel
Geweldige service. Dokter Adnana Manolache Het maakt mij iedere keer weer blij. Ik kom hier zeker nog eens terug.
tot en met heden ben ik altijd correct behandeld
Dat was een aangename ervaring: afgebroken kies die nu weer helemaal ok is. En ik als patiënt werd regelmatig gecheckt; dus niet vergeten.
Ze zijn altijd duidelijk over wat ze gaan doen. Ze stellen je gerust en doen goed hun werk. Verder word je altijd vriendelijk ontvangen en behandeld. Alleen mijn dochter vind dat er een ander smaakje fluoride mag zijn, want dit vind ze echt heel vies.
Zowel de assistente als de tandarts zijn erg secuur en weten wat ze doen en waar ze het over hebben!
Altijd vriendelijk en goede zorg
Fijn geholpen.
Nemen de tijd , kundig en goede uitleg.
Ik werd erg klantvriendelijk behandeld en kreeg een goed persoonlijk advies mbt mijn vraag over een ongemakje.
Prettige en betrokken tandarts
Tinie de Munnikstraat 3