Tijdens trekken kies was het erg relaxt en de tandarts deed alles rustig aan. Uitleg was netjes en heb verders nergens last van gehad.
Snel en deskundig
Je wordt altijd vriendelijk geholpen
Ik word altijd keurig netjes geholpen
Mijn ervaring met het mondcentrum was goed en toen de tandarts dacht dat ik er wel erg jong uitzag om in 1942 geboren te zijn werd de ervaring alleen maar beter. Groet Annelies Brunklaus De onderste vragen vind ik moeilijk te beantwoorden
Ik heb een zeer goede ervaring met Mondcentrum Drunen Erg vriendelijk en kijken ook naar de welzijn van de gene die in de stoel zit. Pijn lijden hoeft echt! Daarbij gaan ze ook echt deskundig te werk
Mondcentrum Drunen ervaar ik als een zeer professionele organisatie met medewerkers die, ondanks dat ze maar 2x per jaar ziet, je herkennen en adviseren op het gebied van mondhygiëne en behandeling. Je voelt je op je gemak in de stoel, dat is een kwaliteit voor een mondcentrum
Superteam snel en super goed geholpen
Als nieuwe patiënt werd ik vriendelijk ontvangen in deze keurig verzorgde, brandschone praktijk. De behandeling startte keurig op tijd en was zorgvuldig, deskundig en persoonlijk. De inzet op preventie spreekt mij aan.
Wordt er altijd keurig tewoord gestaan en ook de behandeling is altijd zeer professioneel 8
Anders maar ik ben zo’n angsthaas
Nemen de tijd en leggen alles uit wat ze doen en waarom
Ik had een extra probleem, ben er super en vol aandacht aan geholpen.
Alles super van behandeling tot administratie en nazorg, zeker een compliment waard
Niet te lang wachten. Vriendelijk
Prima geholpen door tandarts en mondhygiëniste, maar Rick zou nog naar een foto kijken voor een extra beoordeling en ik zou terug gebeld worden, maar dat is niet gebeurd.
Ga nog steeds met schrik naar binnen, maar ga er (meestal) blij en gerustgesteld weer naar buiten.. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, op m'n gemak gesteld, en als er iets extra's moet gebeuren, is de uitleg prima, en valt het achteraf meestal mee!
Heel goede tandarts en voel mij hier echt op mijn gemak. Altijd even vriendelijk allemaal en geeft je alleen al een gevoel dat je je hier thuis kan voelen en ontspannen.
Één rondje met de blower om de tanden te drogen. Géén enkele tand of tussenruimte in details bekeken. Laten we zeggen, de tandarts heeft 2 minuten werk gehad. Fijn dat ik géén gaatjes heb, maar die kunnen ook niet geconstateerd worden in zo'n kort checkmomentje. Ik ga er vanuit dat het een éénmalige ervaring is. Voor dit bezoek geef ik dan ook de onderstaande beoordeling.
Heel fijn dat we telefonisch contact met elkaar gehad hebben en dat we een en ander uit hebben kunnen leggen. We zien u graag weer in onze praktijk voor controle.
Nette praktijk met deskundig personeel,
Je merkt al bij binnenkomst dat er een ontspannen sfeer heerst. Je wordt keurig benaderd en je voelt ook de goede sfeer onderling bij het personeel. Goede uitleg, plan van aanpak en binnen een paar dagen kreeg ik een begroting van de kosten. Afspraken keurig per mail als ook herinneringen.
Slecht een enkele tip. Tijdens de behandeling staat de deur open en hoor ik de collega's over van alles en nog wat praten. Gesprekken over andere patiënten en ook zeker niet de privé praatjes. Het stoort mij en geeft mij een ongemakkelijk gevoel.
Voor mijn eerste bezoek aan de praktijk ben ik vriendelijk ontvangen.
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen