Correcte behandeling

Niet te lang wachten. Vriendelijk

• Personeel

goed geholpen maar niet teruggebeld

Prima geholpen door tandarts en mondhygiëniste, maar Rick zou nog naar een foto kijken voor een extra beoordeling en ik zou terug gebeld worden, maar dat is niet gebeurd.

Gewoon goed

Perfekt!

Ga nog steeds met schrik naar binnen, maar ga er (meestal) blij en gerustgesteld weer naar buiten.. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, op m'n gemak gesteld, en als er iets extra's moet gebeuren, is de uitleg prima, en valt het achteraf meestal mee!

super

Heel goede tandarts en voel mij hier echt op mijn gemak. Altijd even vriendelijk allemaal en geeft je alleen al een gevoel dat je je hier thuis kan voelen en ontspannen.

flitsbezoek

Één rondje met de blower om de tanden te drogen. Géén enkele tand of tussenruimte in details bekeken. Laten we zeggen, de tandarts heeft 2 minuten werk gehad. Fijn dat ik géén gaatjes heb, maar die kunnen ook niet geconstateerd worden in zo'n kort checkmomentje. Ik ga er vanuit dat het een éénmalige ervaring is. Voor dit bezoek geef ik dan ook de onderstaande beoordeling.

Zeer vriendelijk

• Personeel

Nette praktijk met deskundig personeel,

De klant staat centraal.

Je merkt al bij binnenkomst dat er een ontspannen sfeer heerst. Je wordt keurig benaderd en je voelt ook de goede sfeer onderling bij het personeel. Goede uitleg, plan van aanpak en binnen een paar dagen kreeg ik een begroting van de kosten. Afspraken keurig per mail als ook herinneringen.

• Personeel

Slecht een enkele tip. Tijdens de behandeling staat de deur open en hoor ik de collega's over van alles en nog wat praten. Gesprekken over andere patiënten en ook zeker niet de privé praatjes. Het stoort mij en geeft mij een ongemakkelijk gevoel.

Vriendelijk ontvangen.

Voor mijn eerste bezoek aan de praktijk ben ik vriendelijk ontvangen.

Ik werd prettig behandeld

Ik werd goed vakkundig geholpen

Kundig en vriendelijk geholpen

Alles naar wens

• Personeel

Vriendelijke medewerkers bij binnenkomst!

Een luisterend oor voor de vragen die zijn gesteld. Een sfeer van gerustheid en vriendelijkheid. Bij zowel de mondhiegienist als bij de tandarts, die ik voor het eerst heb gezien.

deskundig personeel

Bijna een half uur in stoel gelegen voordat ik klaar was voor controle behandeling.

• Personeel

Geweldig goed geholpen en tandsteenvrij

Vriendelijke assistentes (Bali-medewerkster) en de vrouw die mijn gebit reinigde en ook de tandarts zèlf. Moet nog een keer terug, want mijn kies was de vulling? Half afgebroken… ben benieuwd hoe ze dat gaan maken?

Te lang

Telang in de stoel zitten en er word niets gedaan

• Professionaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Personeel N.v.t.

Dienstverlening keurig op tijd!

Binnen een moderne omgeving keurig op tijd geholpen worden is erg fijn.

• Personeel

Prettige ontvangst, korte wachttijd.

Maar helaas nog veel vragen over facings waarmee ik werd overvallen. Begrijp dat het om mijn gezondheid gaat maar zie ik er straks uit als iemand met een kunstgebit? Het ging te snel, krijg ik een ander uiterlijk? Er was geen moment om daar naar te informeren, er werd gesteld dat ik dit moest gaan doen….Hoop dat u begrijpt dat dit nieuw is voor mij.

• Professionaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Personeel N.v.t.

Altijd zenuwachtig, maar de rust fie men uitstraalt helpt enorm.

Kom zenuwachtig binnen, wordt vriendelijk welkom gehwten, mag plaats nemen, zodat de mondhygiënist je gebit kan schoonmaken, geeft je goede adviezen wat vooral te doen, dan komt de tandarts die op een rustige manier alles nakijkt. GEWELDIG

• Personeel

Ik zou graag een tandarts willen die ook goed Nederlands kan spreken

Uitstekend en vriendelijk

Deskundig en goed geholpen

prima geholpen

Prettig geholpen en deskundig personeel

Eigenlijk altijd netjes geholpen

Vind het soms een nadeel dat ik iedere x een andere dame heb, zou liever de komende jaren dezelfde hebben.

Tinie de Munnikstraat 3

5151VW Drunen