Mijn ervaring is zeer positief.
Deskundig en fijne sfeer in de praktijk
Snel secuur sociaal behulpzaam en vriendelijk hebben luisterend oor
Goede uitleg wat ze gaan doen zeker als je angst hebt zoals ik nooit een probleem ze stellen je gerust
Fijn welkom, ontspannen sfeer en vakkundig geholpen door jonge tandarts en gezellige assistente. Ik raad iedereen om naar Mondzorg Drunen te gaan.
Je wordt op je gemak gesteld en er wordt stap voor stap uitgelegd wat er gaat gebeuren. Iedereen wordt op zijn/haar persoonlijke wijze behandeld.
Alles prima geregeld
Stellen je bij angst gerust en leggen alles wat ze doen goed uit.
Mijn behandelend tandarts adviseerde me goed met betrekking tot mijn problemen. Ook de nazorg werd duidelijk uitgelegd. De hele praktijk, receptie, mondhygiëniste, artsen allemaal vriendelijk en geruststellend. Belangrijk bij een tandarts, toch?
Wat een mooie review heeft u gegeven, dank u wel. We zijn er heel erg trots op dat u het als zeer prettig heeft ervaren, van het moment bij binnenkomst tot aan de behandeling in de stoel.
Helaas weer foto,s was 8 weken daarvoor ook al gemaakt ,dus weer 75,- euro betalen
Wat fijn dat u uw bezoek aan de praktijk als prettig en goed heeft ervaren. U bent een langere tijd niet naar de praktijk geweest, vandaar dat er foto's gemaakt zijn.
vriendelijk en snel geholpen met een spoed afspraak
Alles werd goed uitgelegd.
Vriendelijk en duidelijk geholpen. Prettige rustige tandarts en assistent.
Ik kwam voor een 2nd opinion en ging met een concreet advies en stappenplan de deur uit!
probleem goed verholpen
Teveel wisselende tandartsen, communicatie kan beter
Ben altijd met zeer goed en vakkundig behandeld!
Er is daar altijd een fijne, vriendelijke sfeer. De mensen komen deskundig over, houden rekening met hun patient.
Ik ben geen fan, maar hoe jullie me geruststellen en zorgen dat ik me nog een beetje comfortabel voel is echt fijn.
Gewoon goed
Ze zijn goed bezig