Ik ben erg prettig geholpen. Voor controle maar ook de behandeling daarna.
bedankt voor je mooie review Annemarie!
N.v.t
keurig geholpen en ook redelijk op tijd.
Kei goed bedrijf met een hoog verantwoordelijkheids gevoel
In verband met het verwijderen van een van mijn kiezen moest een implantaat geplaatst worden met kroon. Van begin tot eind goed geholpen en uiteindelijk een kroon laten plaatsen die niet te onderscheiden is van de "echte" kiezen. 100% tevreden!
Ik heb angst voor de tandarts, maar daar wordt bij Mondcentrum Drunen heel veel rekening mee gehouden, daardoor is de angst in de loop der jaren wel minder geworden. Verder kundige personen die weten waar ze mee bezig zijn en ook goede uitleggeven!
Ik was in eerste instantie heel gespannen voor het verwijderen van mijn verstandskies. De tandarts en assisente hebben mij beide gerustgesteld. Verstandskies was er ook binnen paar sec uit. Echt top!
Wordt altijd vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Personeel weet waarover ze het hebben. Goede voorlichting. Betrokken
is erg fijn want ik zit mij mij asma en dan ben ik bang dat ik stik als er water te veel in mij longen komt daar wordt heel fijn rekening mee gehouden
Geruststellende en zeer vriendelijke tandarts. Rick heeft alle aandacht voor de patiënt en geeft duidelijke uitleg tijdens de behandeling. Ben mijn angst m.b.t. vorige tandartsen uit het verleden volledig kwijt. Voor mij krijgt Rick en zijn team de welverdiende 10 en de vijf sterren.
Sinds het begin van Mondcentrum Drunen maak ik gebruik van hun diensten. Dit altijd tot volle tevredenheid.
Een nadeel is dat ik niet weet als ik weg ga, wat er gedeclareerd wordt bij de zorgverzekeraar.
Bedankt voor de mooie beoordeling mevrouw Klerks, u mag in het vervolg altijd aan de tandarts of assistente vragen wat de kosten van het consult zijn, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.
Voor een eerste afspraak was ik heel tevreden.
Personeels zijn aardig helpen graag
Ik ben goed geholpen en de tandarts was erg aardig. Ik moest alleen erg lang wachten tot ik aan de beurt was. Dat is geen probleem maar na een half uur had er wel iemand mogen komen om uit te leggen waarom het zo lang duurde. Verder geen minpunten!
Het intake gesprek met de orthodontist was prettig. Daarna hem niet meer gezien. Het meisje dat me helpt is vriendelijk. Pas 2x op controle geweest , kan er dus verder niets over zeggen.
ik ben erg tevreden over mijn laatste behandeling
Ik ben netjes en correct behandeld zowel aan de balie als in de behandelkamer.
Zondagavond kies afgebroken, maandagochtend gebeld en ik kon dezelfde dag terecht. Duidelijke uitleg en prima behandeling.
Op een rustige en deskundige manier werd ik geïnformeerd over en tijdens de behandeling
Door het pensioen van mijn vorige tandarts en de wisseling van toen ben ik het vertrouwen in tandartsen kwijtgeraakt. Bij de eerste behandeling en kennismaking was er al gelijk een klik waardoor ik zeer rustig de behandeling liet gebeuren, maar het allerbelangrijkste ik weer het vertrouwen in de tandarts heb teruggekregen. Ik hou mijn gebit weer met plezier bij
Goed en uitstekend geholpen
Een tijdje geleden begonnen met invisalign en tot nu erg blij met het resultaat en de service rondom de behandeling! Er wordt altijd duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen en waarom dit aangeraden wordt. Ik ga niet langer meer met zenuwen naar de tandarts!
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen