ik was vrij rilex de laatste keer toen ik voor de half jaarlijkse controle moest
Fijne ontvangst en kundige tandarts met prettige communicatie. Het fijne gevoel dat je gehoord wordt.
Hoewel ik zelf mijn afspraak was vergeten kon ik toch nog op dezelfde terecht,
Snel, vriendelijk en uiterst deskundig geholpen met aanzienlijk minder goedbedoelde raad en adviezen dan de vorige keer toen ik dat als wat 'betuttelend' kwalificeerde. Kortom: ik ben een tevreden cliënt.
Prima!
Word zeer vriendelijk ontvangen volgens afspraak, personeel is vriendelijk en stellen je goed op je gemak
Allemaal vriendelijk, dat is geruststellend.
De uitleg van de stappen in de behandeling is erg fijn en vakkundig gedaan
Ga zo door.
In de communicatie wil ik vooraf weten dat ik een andere tandarts krijg. Normaal is Rick al jarenlang de tandarts en voelt vertrouwd. Nu kreeg ik een andere tandarts zonder communicatie vooraf en dat is niet prettig. Dit zegt overigens niets over haar kwaliteiten want de behandeling was prima. Het gaat hier om vertrouwen en gevoel.
Deskundig en vriendelijk
Je wordt goed geholpen, en ze geven hele duidelijke uitleg over wat je er zelf aan kan doen om je tanden en tandvlees in zo goed mogelijke conditie te houden.
Weer fantastisch geholpen
We zijn heel vriendelijk ontvangen, er wordt ook goed naar je geluisterd en uitgeluisterd er gedaan wordt
Deskundig personeel, prettige omgeving
Ben zeer goed geholpen
Mijn mondhygiëniste is altijd goed, en prettig in de omgang, de tandarts had zich wel voor mogen stellen, maar verder duidelijk en vriendelijk
Was mooi op tijd aan de beurt. Eerst reiniging en daarna controle. Erg vriendelijk.
Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Ben altijd goed geholpen en ben blij met het resultaat.
Leuk om te horen Denzel, bedankt voor de mooie beoordeling!
Mijn ervaring is prima. Goed en vriendelijk.
Ik had net voor het weekend enorme kiespijn en kon vrijdag al meteen komen. Ik moet wel terugkomen, maar er is echt gekeken om mij het weekend zonder pijn in te laten gaan. Top!
Ik heb een goede ervaring bij het Mondcentrumdrunen. Begint bij de receptie en daarna bij mijn tandarts, Mondhygiëniste en assistenten. Professioneel, heel vriendelijk en vragen ook of het gaat tijdens de behandelingen. Via mail staan de afspraken erin en mooie lokatie. Kortom zeer tevreden.
Leuk om te lezen Jacqueline, bedankt voor de mooie review!
Je wordt goed geholpen
Goede ervaring was blij dat er een goede en ervaren tandarts assistent bij was
bedankt voor de mooie review mevrouw Meertens!
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen