Ik vond de afgelopen keer niet echt fijn
Erg prettig. Fijne manier van behandelen en rekening houdend met mijn angst voor de tandarts
Ga bij Mondcentrum Drunen met veel minder stress naar de behandeling dan bij mijn vorige tandarts. De stress komt pas enkele dagen later als de rekening komt. Niet meer te doen.......
Deskundige, lieve mensen. Een heel fijn team.
In de loop van de jaren vind ik het onpersoonlijk geworden. Zou graag een eigen tandarts willen
Super lief personeel!
Deskundige, lieve mensen. Een heel fijn team.
was altijd bang maar sinds ik hier ben gaat het steeds beter. De rust die hier uitstraalt helpt enorm.
Eerste behandeling is tevreden en geruststellend ervaren.
je wordt vriendelijk te woord gestaan en ze nemen de tijd voor je, en je wordt op je gemak gesteld, heel fijn is dat
Vriendelijk en goede, persoonlijke behandeling
deskundig en aardig personeel
Gewoon goed en kunt goede afspraken maken en op tijd
Ik word altijd netjes op tijd geholpen door aardige assistentes en door een deskundige arts!
Behandelingen zijn steeds oké. Mensen zijn meestal vriendelijk. Jammer dat ik steeds andere tandartsen ontmoet en er dus geen continuïteit is in communicatie over de (nodige toekomstige) behandelingen. Nu al 2 weken geen reactie op mail die ik daarover stuur.
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen