erg tevreden en ze kijkt alles goed na
Ik ben blij met de vriendelijkheid van de tandartsen en alle medewerkers. De professionele tandartsen hebben geduld en leggen geregeld uit wat er gaat gebeuren; dat doet mij telkens goed, zodat je direct rustig blijft! Dus, in één woord: GEWELDIG!
Fijne behandeling met "oog en oor" voor patiënt
Fijne, moderne en betrouwbare mondzorg
Prettige behandeling /communicatie
Vriendelijjk en betrouwbaar.
Vriendelijke vakkundig
oke
Super geholpen. Met duidelijke uitleg van wat ze gaan doen tijdens de behandeling.
uitleg en behandelingen duidelijk
Originele beoordeling
niet van te voren aankondigen dat er grote kosten op komst zijn , zodat de tandverzekering optimaal kan aanpassen .
Meedenkend en rustig
Vakkundig geholpen
zoals benoemd gemoedelijke omgang duidelijke afspraken; je weet vooraf waar je aan toe bent vakkundig; er wordt goed werk geleverd; tanden is tenslotte iets waar je lang mee moet doen
Nette praktijk met moderne apparatuur. Mijn kinderen zijn heel blij met de fluoride behandeling zonder een bitje! Voor het eerst zonder pijn tandsteen laten verwijderen (gevoelig tandvlees)
Er wordt altijd voldoende tijd genomen om wat uit te leggen, men is vriendelijk en rustig.
Ze leggen goed uit wat ze gaan doen of wat je kan verwachten, zijn transparant, weinig wachttijd
Ondanks ik het nooit een fijn bezoek vind, kan ik zeggen dat je daar goed wordt behandeld. Zijn allemaal vriendelijk en nemen de tijd voor je.
ok
Ondanks de grote van de praktijk nemen ze de tijd voor je.
Spontaniteit is vanzelfsprekend, er wordt goed met je meegedacht over een mogelijke oplossing om je gebit te verbeteren. Waarvan men meestal een beetje schrik heeft om naar de tandarts te gaan is dat hier absoluut niet het geval. Enige kleine feedback op de gewenste tijdstip van de afspraak na te komen, dit kan nog wel eens uitlopen soms met 10/20 min tijdsverschil
Alles wordt rustig uitgelegd, afspraken maken gaat uitstekend en de behandelingen worden zo fijn mogelijk uitgevoerd.
Fijne tandarts goede mond hygiëniste
Efficiënt, duidelijk en vriendelijk
Tinie de Munnikstraat 3