geholpen conform verwachtingen.

het betrof een halfjaarlijkse controle. Niets bijzonders dus. Mondcentjrum Drunen mag ervan uit gaan, dat ik klant blijf zolang ik tevreden ben. Ben ik dat niet, dan zal ik dat laten weten. Verder is er wel 1 irritatiepunt. Ik ben niet van plan elke keer na een bezoek aan het centrum een vragenlijst in te vullen.

• Personeel

Prettige behandeling en vlot geholpen !!!

Correcte en prettige behandeling

Prima tandarts

Wel wordt zonder overleg een foto gemaakt en daarvoor dien ik extra te betalen? Dat vind ik jammer. Als het noodzakelijk is prima, maar om een foto te maken voor wat gedaan is ter controle zou voor de tandarts zelf ik rekening gebracht dienen te worden, niet voor de patiënt.

• Personeel

zeer vriendelijke en kundige praktijk

Praktijk en personeel is goed geordend en zeer vriendelijk in omgang ,ook rekening houdend met eventuele rugklachten ivm gebruik patiéntenstoel !!!

Heel prettig

Fijne ervaringen bij deze tandartspraktijk met zeer vriendelijk personeel

Tevreden

Goed behandeld, mondhygiëne

Fijne tandartspraktijk

Ben heel fijn en deskundig geholpen!

Vriendelijke tandartsenpraktijk

Ik kom al een aantal jaren bij het Mondcentrum tot volle tevredenheid. Helaas heb ik een negatieve ervaring na een wortelkanaalbehandeling, welke pijnloos is geweest. Maar ik bleef problemen houden en ben daarvoor diverse malen teruggeweest. Nu ben ik doorgestuurd naar een specialist en dat had van mij wel wat eerder gemogen. In totaal 5 maanden kiesklachten.

• Personeel

vriendelijk en snel geholpen prima

Amulgaan vulling keurig vervangen

Mijn amulgaan vulling is perfect vervangen door een “witte” vulling - ik ben heel blij!

• Personeel

mooie praktijk, aardig en deskundig personeel,

Vriendelijke en vakkundige medewerkers

Medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en vakkundig. Afsprakenbevestiging en overige communicatie prima. Wel jammer dat ik steeds ern andere tandarts krijg (inmiddels de 3e) , waarschijnlijk komt dit door uitbreiding/groei van clientenbestand. Kosten stijgen wel heel hard maar dat zal wel te maken hebben met inflatie/hogere personeelskosten.

• Personeel

Altijd een fijne ervaring voor, tijdens en na de behandeling. Uiterst professionele zorg in een praktijk met super aardige mensen. Tandarts Rick legt voor iedere stap in de behandeling rustig en begrijpelijk uit wat er gaat gebeuren en is uiterst vakbekwaam. Ik ben erg blij met mijn keuze voor deze tandartsenpraktijk. Niet voor niets rijd ik er al vele jaren vanuit Amsterdam naar toe.

Goede behandeling

Er wordt goed rekening gehouden met je angst. Verder nette behandeling.

• Personeel

Vriendelijk, betrokken, geduldig en deskundig.

Heb veel vertrouwen in de behandelingen en begeleiding van dit deskundige team!

• Personeel

Ze nemen alle tijd voor je om je op je gemak te stellen.

Punctueel

Op tijd , vriendelijk en kundig

vriendelijk en professioneel collega's

vriendelijk en professioneel collega's

• Personeel

Naar de tandarts gaan is bijna een feestje bij MCD!

Van de ontvangst aan de balie tot en met de behandeling is het (bijna) een feestje om naar de tandarts te gaan. Je wordt op je gemak gesteld door iedereen en er is altijd tijd voor een praatje. Heel fijn voor een angstige patiënt, zoals ik ben.

Oke

Ik heb gisteren 8 mei een behandeling gehad door een lieve tandarts die mij op mijn gemak stelden,de assistente was ook heel aardig en heeft mij perfect geholpen ik was heel bang,en dat ben ik nooit bij de tandarts. Ik denk dat het komt ben ook vorige week voor controle geweest was de tandarts ook heel aardig maar de assistente vond ik niet zo aardig ik had veel plak op mijn tanden en dat deed heel pijn bij het weg halen,dus ze deed niet aardig tegen mij. maar gisteren heeft deze assistente het weer goed gemaakt,en alles weer mooi schoon gemaakt ,dus ik wil vragen kan de assitente van gisteren mij altijd voortaan helpen.

Aardige meedenkende medewerkers

Aardige meedenkende medewerkers die alles precies goed uitleggen zowel naar kinderen als naar volwassenen

Goed geholpen

Wederom goed geholpen!

Ik ben opgeroepen 30 minuten na wat we afgesproken hadden dat vond ik te lang

Buitengewoon goed

• Personeel

Was voor mij het eerste bezoek aan het mondcentrum. Ontvangst was prima. Ik werd door de assistente persoonlijk uit de wachtkamer gehaald en medewerkers waren meer dan vriendelijk. Ik kreeg het gevoel dat ik welkom was. Voelde me snel op mijn gemak. Goede uitleg over alles en professionele behandeling en advies. Prima eerste ervaring

Tinie de Munnikstraat 3

5151VW Drunen