Super bedrijf. Heb het zelf niet op tandartsen (wie wel?!). Maar rick is een uitstekende tandarts die zijn vak zeer goed kent. De enigste die ik vertrouw icm een zeer goede tandarts assistente Christel. Wat een topteam!
Wat een mooie review Patrick en dat Christel als assistente zo wordt gewaardeerd door haar broer is natuurlijk helemaal top ;)
een luisterend oor, en heel goed gehoplpen
Nieuwe tandarts voor mij en mijn kinderen en wat een goede keuze! Hartelijk ontvangen, fijne behandeling met goede uitleg, begeleiding en deskundig advies. Zo blij met deze keuze.
Professioneel, vriendelijk, er wordt naar je geluisterd. Snel geholpen bij pijnklachten.
Prettige persoonlijke benadering. Goede uitleg. Professionele gebitsverzorging.
Netjes geholpen en goed op tijd
Ik heb altijd goede ervaringen. Iedereen is vriendelijk. Ze beantwoorden vragen en nemen de tijd. Ze werken allemaal goed samen.
Weer een prettige behandeling.
Bij beslissingen die je moet nemen met zaken die aan je gebit hersteld moeten worden , wordt goed overlegd en worden er meerdere opties besproken. Er wordt erg goed naar jou wensen geluisterd .
Fijne praktijk
Gevoel dat hier de klant nog koning is.
Vriendelijk ontvangen en geweldig geholpen.
Ik ga altijd met een gerust gevoel naar binnen en weer naar buiten.
Deskundig en informatief
Door de tijd voor mij te nemen ben ik van mijn angst af en hebben ze de juiste behandeling gegeven die mijn gebit nodig had.
We ervaren de behandelingen van mondhygiëniste en tandarts als zeer professioneel. Daarnaast vinden we de rust en de persoonlijke benadering bijzonder prettig.
Goede ervaringen met alle tandartsen en assistenten.
Goed geholpen. Ik heb een gevoelige mond en daar werd goed rekening mee gehouden. Ook durfde ik te zeggen waar ik last van had.
Te snel. Bijwerken tanden restant scherpe randen
Dank u wel voor uw feedback. We hebben dit serieus genomen en inmiddels persoonlijk contact gehad, waarin we uw ervaring hebben kunnen bespreken. Ik heb u toegelicht dat de organisatie van de tandheelkundige zorg tegenwoordig anders is dan vroeger, waarbij er vaker in teamverband wordt gewerkt om de kwaliteit en aandacht voor patiënten te waarborgen. Fijn dat daar begrip voor was. We vinden het belangrijk dat behandelingen zorgvuldig en prettig verlopen en blijven hier continu aandacht aan besteden. Fijn dat we u binnenkort weer mogen zien. Met vriendelijke groet, Rick Mondcentrum Drunen
Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en uitgelegd er wordt altijd gevraagd of ik ergens mee instem en ook of het goed gaat tijdens de behandeling. Ik krijg advies dat mijn gebit echt beter heeft gemaakt.
alles word goed uitgelegd
Tinie de Munnikstraat 3