Goede tandarts

Hele behandeling top

• Personeel

Attente behandeling met positief resultaat

Bij mij werd een gaatje onder een bestaande vulling ontdekt, waardoor de kies af en toe gevoelig was. De tandarts heeft de kies opnieuw behandeld. Na de eerste behandeling was de kies wat gevoeliger dan verwacht. In overleg is de behandeling verder geoptimaliseerd om de klachten goed te verhelpen. De plek in de mond maakte het wat lastiger, maar er werd zorgvuldig gewerkt en alles werd goed uitgelegd. In de dagen erna merkte ik dat de gevoeligheid al minder werd. Nu, twee weken later, neemt de klacht verder af zoals voorspeld. Het gaat duidelijk de goede kant op en ik ben tevreden met het uiteindelijke resultaat en de aandacht die eraan is besteed.

• Personeel

Geweldige service, zoals altijd.

New cleaning method was very good and a quick repair for a bit of tooth that had chipped

Al jaren zéér tevreden

Afgelopen bezoek wederom prima verlopen. Zowel tandarts alsook de assistente heeft een luisterend oor en weten mij iedere keer op m’n gemak te stellen. Ik heb dan ook de wens uitgesproken de aankomende keer weer door hen geholpen te worden.

Super fijn geholpen

Duidelijke uitleg gehad over de behandeling!en daarna pijnloos geholpen

Zeer goede behandeling

Snel gereageerd

Het probleem is snel en vakkundig opgelost door de professionele en goed opgeleide eigenaar.

Voelt gewoon fijn

Het is mijn eerste keer bij deze tandarts en er word duidelijk gecommuniceerd en dat vind ik prettig

Snel en professioneel

Snel en professioneel

• Personeel

Een heel fijn en vriendelijk mondcentrum

Je wordt er heel goed en netjes behandeld en de mensen die er werken zijn heel vriendelijk.

Goede behandeling

Wordt er altijd goed geholpen

top

vriendelijk en duidelijk

• Personeel

Altijd met spanning naar vorige tandarts, was ook 15 km. van hier. Vanwege afstand bij mondcentrum Drunen ingeschreven en geen moment spijt. Ruimte, rust en aandacht tijdens behandeling geven mij een ontspannen gevoel en dat maakt mij tot een tevreden client.

• Personeel

Aardige mensen en fijne omgeving

Ik heb niet altijd een fijne ervaring gehad bij tandartsen, maar sinds ik bij Mondcentrum Drunen kom ga ik met een fijner gevoel naar de tandarts. Ze nemen de tijd voor je en luisteren ook naar eventuele problemen of angsten wat betreft de tandarts. Ze leggen alles rustig uit wat ze gaan doen en dat vind ik erg fijn.

• Personeel

Ik voelde me gelijk op mijn gemak en erg welkom. Deze praktijk geeft me een goed gevoel

• Personeel

Vriendelijk, klantgericht, meedenkend en goede adviezen

• Personeel

Fijne omgang patient, prettig kundig personeel

Alles word eraan gedaan om jezelf op je gemak te voelen. Zo fijn. Zeker als je andere ervaringen hebt uit het verleden. Blij dat ik bij deze praktijk kon komen.

• Personeel

ontspannen consult welke vertrouwen geeft

Vanaf eerste consult een goed gevoel bij deze praktijk. Ze nemen je mee bij de uitleg van de status van je gebit middels de beeldende technieken en behandeling. Het accent ligt op preventie.

Nvt

Correcte en eerlijke behandeling. Communcatief sterk en meevoelend

Hele goede ervaring.

De wachttijd was goed. De behandeling was prima .De mensen zijn aardig en hulpvaardig, dat vind ik heel belangrijk!

Vriendelijk

Tandarts komt even de tanden en kiezen controleren, en ook tijd voor een gesprekje.

Vlot vriendelijk en kundig

Vlot vriendelijk en kundig

Alles is goed geregeld

Alles perfect gedaan

• Personeel

Ik ben er voor het eerst geweest en ze hebben me heel goed verzorgd. Ik ben er heel tevreden mee.

Tinie de Munnikstraat 3

5151VW Drunen