Tevreden

Geen omkijken naar de tank, wordt gevuld op het juiste moment!

Alles loopt al jaren gesmeerd.

Vullen en onderhoud van de tank goed geregeld.

Keurige firma, maar prijzen zijn ondoorzichtig

Moeilijk te beoordelen of je de juiste / laagste prijs hebt.

Totale ontzorging!

Als gebruiker van propaangas hebben we geen omkijken naar de totale dienstverlening. Alles gaat automatisch. als drukke ondernemer is dit zeker een factor minder waar je om moet denken.Ga zo door.

gewoon dikke prima!

OK gas, daar hoeven we niet naar om te kijken.

Betrouwbaar

Betrouwbare leverancier van energie.

Tevreden over de gaslevering

De levering van het gas geschiedt volledig automatisch vanuit het kantoor. Bereikt het peil een bepaalde hoogte dat wordt de tank automatisch gevuld, of we nu thuis zijn of niet, de bon met het aantal liters vinden we netjes in de brievenbus en de rekening volgt per mail. Makkelijker kan niet, we hebben nog nooit zonder gas gezeten!!

professionele organisatie die service hoog in het vaandel heeft staan.

Vragen worden adequaat opgepakt door Deborah. Verder worden de zaken nagenoeg onzichtbaar verwerkt ten aanzien van vulling van de tank. Ook hebben wij goede ervaring met de storingsdienst.

Prima bedrijf

Mijn ervaringen met de service van OK Gas is goed.

OK Gas is een service gerichte leverancier en levert tegen marktconforme prijzen.

Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak gegaan

Alles volgens plan en op tijd

OK-gas ontzorgt mijn gaslevering volledig.

Ik heb er geen omkijken meer naar; zit nooit zonder gas en levering gaat door ook al ben ik niet thuis. Erg prettig te weten dat op afstand de vullingsgraad gemonitord wordt.

Goed en klantgericht

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Meestal goede service

Wij zijn in de nachtvorst periode afhankelijk van de levering, maar kunnen dit soms niet voorop zeggen wanneer er gevuld moet worden. Sommige medewerkers denken dan echt mee, sommige ook niet

Zeer te vrede over de gas levering altijd op tijd en de facturen ook in orde

Goes geregeld

Goede en snelle service!

Prima ervaring, snel contact en actie!

Fijn!

Fijn bedrijf, met fijne mensen! Er wordt naar je geluisterd, ze helpen je en ze denken mee! Wij zijn al jaren klant bij OK Gas!

Je wordt altijd vlot geholpen bij bestellingen.

Bestellen per telefoon gaat altijd snel en levering is altijd keurig binnen de afgesproken termijn.

Prima en wordt netjes geholpen

nette en correcte firma

De tank wordt altijd op tijd gevuld zonder problemen op opmerkingen en bij eventueel opmerkingen worden deze goed gecommuniceerd.

Goede, snelle en betrouwbare gasleverancier

Betrouwbaar bedrijf, waar je goede afspraken mee kunt maken. Klantgericht en hebben prima service. Vriendelijk en kundig personeel!

Op tijd en correct de gastank vullen.

De gastank word op tijd gevuld , mede door de telemetrie die in het leven geroepen is. We worden zo prima ontzorgd!

Deskundig bedrijf dat de gemaakte afspraken nakomt.

Er wordt met je meegedacht over van alles, de plaats van de tank, de ondergrond, er is een stelcon plaat bijgeleverd. Je mag de tyleen zelf ingraven, dan wordt deze voor de tijd geleverd. De afspraken die zijn gemaakt worden netjes nagekomen. Al met al goede ervaringen met dit bedrijf.

Goed en betrouwbaar

Afspraken worden goed nagekomen